Sleek i-Divine All Night Long oogschaduwpalette

Sleek is een make-up merk wat ik al jaren een warm hart toedraag. Vooral de oogschaduwpalettes zijn erg bekend, en dat is met recht. Ze zijn van een uitstekende kwaliteit, ontzettend fijn om mee te werken en dat allemaal voor een prima betaalbare prijs. Een tijdje geleden werden twee geheel nieuwe palettes uitgebracht, waarvan ik je vandaag het Sleek i-Divine All Night Long oogschaduwpalette laat zien!

Sleek i-Divine All Night Long

Sleek i-Divine All Night Long oogschaduwpalette

Sleek i-Divine All Night Long is een perfecte mix van rijke smokey nudes, zwoel beige, blikvangende gouden en glimmende bronzen tinten die zorgen voor een glamoureuze look.

Al toen ik de omschrijving in het persbericht las, wist ik: dit palette is mij op het lijf (gezicht) geschreven! Ik houd van naturelle oogschaduwkleuren, maar ik houd ook van shimmer! Dit palette heeft de perfecte kleuren voor mij, en past ook prachtig bij het najaar wat voor de deur staat ♥

Sleek i-Divine All Night LongDe verpakkingen van de Sleek oogschaduwpalettes zijn volgens mij al jaren hetzelfde. Een zwart kartonnen doosje met op de voorkant de naam van het palette en de kleuren, op de achterkant staan de ingrediënten en de namen van de kleuren vermeld. Ja, Sleek geeft haar oogschaduwkleuren altijd leuke namen, daar houd ik van!

Sleek i-Divine All Night LongBeauty inside

Ook de doosjes van de Sleek palettes zijn al jaren hetzelfde. Ik bewaar daarom altijd de palettes in de kartonnen verpakking, anders vind je nooit meer in één keer het juiste palette terug als je er zoals ik meerdere hebt 😉

Sleek i-Divine All Night LongDe oogschaduws van het Sleek i-Divine All Night Long palette worden beschermd door een plastic folietje, waarop de namen gedrukt staan. Ik doe de folie na gebruik altijd terug, zodat de oogschaduws net wat beter beschermd zijn. En ik vind het ook gewoon leuk om terug te kijken hoe de kleurtjes heten, hihihi!

Sleek i-Divine All Night LongJa, dit zijn wel kleuren waar je mij blij mee maakt hoor! ♥ Sleek heeft een hele mooie variatie aan oogschaduwpalettes, in werkelijk alle mogelijke kleurencombinaties. Zoals ik gewend ben van Sleek, zijn de kleuren uitstekend gepigmenteerd en hebben een erg goede houdbaarheid. Ik laat je hieronder alle kleuren zien, geswatcht met één veeg:

Sleek i-Divine All Night LongBellini – Negroni – Martini

Sleek i-Divine All Night LongProsecco – Kir Royale – Mimosa

Champagne – Spritz – Mai Tai

Sleek i-Divine All Night LongCosmopolitan – Daiquiri – Manhattan

De laatste drie kleuren zijn veruit mijn favorieten uit het palette, maar zo aan het eind van de zomer neig ik sowieso altijd meer naar warme kleuren. Prachtig! ♥

Sleek i-Divine All Night LongDe look

Voor bovenstaande look (eigenlijk is dit de look die ik steeds opnieuw met het Sleek i-Divine All Night Long palette maak) gebruikte ik drie kleuren. In de binnenste ooghoek gebruik ik de kleur Bellini, een mooie peachy highlighter. Op het bewegend ooglid gebruik ik de kleur Cosmopolitan ♥ En in de buitenste ooghoeken breng ik wat schaduw aan door middel van de kleur Manhattan. Natuurlijke kleuren zoals ik regelmatig draag, maar dan met net iets meer warmte en kleur.

Sleek i-Divine All Night LongVoor nu combineer ik het Sleek i-Divine All Night Long oogschaduwpalette nog even met een lekker knallende fuchsia lipstick, om het zomerse gevoel nog even vast te houden. Maar het is natuurlijk ook prachtig om straks met een wat donkerdere kleur zoals donkerrood of paars, te combineren. Ik weet nu al dat ik dit palette het komend najaar vaak ga gebruiken, ik ben er echt verliefd op!

Het palette kost € 10,99 en is verkrijgbaar op de eigen website van Sleek, of bij ICI Paris XL, Etos, DA, DIO en de betere zelfstandige drogist. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

7 Comments on Sleek i-Divine All Night Long oogschaduwpalette

 1. Miranda
  9 september 2017 at 09:50 (3 jaar ago)

  Wat een mooie (herfst)kleuren.
  Mooie combinatie in één palette, dat hou ik ook van 😉

  Beantwoorden
 2. Jeanelle
  8 september 2017 at 14:05 (3 jaar ago)

  Wat een mooi palette! En wat een mooie kleuren voor in de herfst!

  Beantwoorden
 3. Deb
  8 september 2017 at 10:59 (3 jaar ago)

  Prachtig palette! Dit zijn ook helemaal mijn kleuren. Mooie look heb je er ook mee gemaakt.

  Beantwoorden
 4. marije
  8 september 2017 at 10:11 (3 jaar ago)

  Sleek is zo’n mooi merk. Tof pallet weer.

  Beantwoorden
 5. bychristiana
  8 september 2017 at 09:53 (3 jaar ago)

  Wat een fijne kleuren! Ze staan je ook mooi. Laat de herfst nu maar komen.

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  8 september 2017 at 08:19 (3 jaar ago)

  Oehlala, hele mooie look! Heel tof palette <3

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  8 september 2017 at 06:07 (3 jaar ago)

  Prachtige look had je gemaakt met de zeer goed gepigmenteerde kleuren!

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.