Sleek iDivine Del Mar Volume II palette

Iedere keer als er een nieuw Limited Edition Sleek oogschaduwpalette uitkomt, sta ik te popelen van ongeduld. Over het algemeen zijn het altijd mooie, niet alledaagse palettes, zo ook het Sleek iDivine Del Mar Volume II palette. Het is een prachtig palette met zomerse kleuren, die toch heel draagbaar zijn. Ik laat hem in dit artikel graag aan je zien!

Sleek iDivine Del Mar Volume II palette

Sleek iDivine Del Mar Volume II palette

Het doosje van het Sleek iDivine Del Mar Volume II palette is een plaatje om te zien, en op en top zomers: palmbomen, de zee, een ondergaande zon… Mag ik al met vakantie?

Sleek iDivine Del Mar Volume II palette

Op de achterkant van het doosje staan (in leesbare lettergrootte, jeeej!) de ingrediënten vermeld. Sleek is een merk wat de ingrediënten altijd heel duidelijk vermeldt op haar producten, ik vind dat een pluspunt!

Sleek iDivine Del Mar Volume II palette

Kiekeboe!

Sleek iDivine Del Mar Volume II palette

Het palette zelf is gemaakt van stevig, mat kunststof, zoals alle Sleek palettes. Fijn is, dat de naam erop vermeld is, dit was in het verleden niet altijd het geval, en dat zorgt ervoor dat ik regelmatig tussen mijn verzameling Sleek palettes aan het zoeken ben naar het juiste exemplaar, hihihi!

Sleek iDivine Del Mar Volume II palette

Tadaaa! Daar zijn de kleuren. In tegenstelling tot het eerste iDivine Del Mar palette zijn dit wat zachtere, meer natuurlijke kleuren (op een paar uitzonderingen na). Als ik naar de kleuren kijk, zie ik een tropisch strand, een azuurblauwe zee, palmbomen en heerlijke cocktails!

Sleek iDivine Del Mar Volume II palette

Is het geen beauty? Hieronder laat ik de kleuren aan je zien, inclusief swatches:

Sleek iDivine Del Mar Volume II palette

Sleek iDivine Del Mar Volume II palette

Sleek iDivine Del Mar Volume II palette

 • Loco is een peach kleur met een zilveren shimmer, een prachtige highlighter.
 • San Antonio is een licht oranje kleur met een matte finish, die heel mooi kleurt bij een gebruinde huid.
 • Ibiza Rocks is echt een knalgele kleur met een matte finish.

Sleek iDivine Del Mar Volume II palette

 • Pearl is zoals de naam al aangeeft een mooie parelkleur met een prachtige glans.
 • Ushuia is een matte, taupe kleur die voor een rustig contrast zorgt tussen de wat fellere kleuren. Ik gebruik hem graag als basis over mijn ooglid, voor ik de andere kleuren aanbreng.
 • Puro is echt een prachtige lila kleur met een koele grijze ondertoon. Ook Puro heeft een matte finish.

Sleek iDivine Del Mar Volume II palette

Sleek iDivine Del Mar Volume II palette

Sleek iDivine Del Mar Volume II palette

 • Zoola is een goudgele kleur met een heel mooie glans. Persoonlijk vind ik deze mooier en een stuk draagbaarder dan Ibiza Rocks.
 • Pura Vida is een groene kleur met een grijze ondertoon. Hij is wat minder gepigmenteerd dan andere kleuren uit het palette, maar eigenlijk vind ik dat helemaal niet zo erg, want zo is hij wat zachter van kleur en uitstekend draagbaar.
 • Spotlight is een medium grijze kleur met een glanzende finish en een heel subtiele shimmer (afgaande op de naam had ik wel iets meer shimmer verwacht).

Sleek iDivine Del Mar Volume II palette

 • Bora Bora is een zomerse, matte  azuurblauwe kleur met een goede pigmentatie, maar wel een wat droge textuur.
 • Ocean Beach is een iets donkerdere kleur, die naar Petrol neigt, met een semi matte finish.
 • Siesta is een donkere bruingrijze kleur met een licht glanzende finish.

De donkere kleuren in het palette zijn iets minder gepigmenteerd dan de andere kleuren, maar hierdoor is het palette wel erg draagbaar, vind ik. Over de houdbaarheid van de oogschaduws ben ik zoals altijd erg tevreden: met een oogschaduwbasis eronder houden ze het zonder enige moeite een hele werkdag vol. Ik vind het weer een plaatje!

Ik heb met het Sleek iDivine Del Mar Volume II palette inmiddels verschillende looks gemaakt, waarvan ik er twee met jullie deel (misschien komt er binnenkort nog eens een look voorbij, you’ll never know). De eerste look zagen jullie al in het artikel over de Pupa Made to Last Eyeshadowsticks. Dit is een wat koelere look, waarbij ik de kleuren Zoola (binnenste ooghoek), Bora Bora (bewegend ooglid), Ocean Beach (buitenste ooghoek) en Pearl (wenkbrauwbot) gebruikte:

Sleek iDivine Del Mar Volume II palette

Voor de look hieronder gebruikte ik de kleur Loco in de binnenste ooghoek, Pura Vida op het bewegend ooglid, Ocean Beach in de buitenste ooghoek en Zoola als highlighter:

Sleek iDivine Del Mar Volume II palette

Sleek iDivine Del Mar Volume II palette

Het Sleek iDivine Del Mar Volume II palette (€ 9,99) is online bij verschillende webshops verkrijgbaar, ik kocht mijn exemplaar bij The Make Up Spot.

Heb jij al één of meer Sleek oogschaduwpalette(s)? Welke is jouw favoriet?

7 Comments on Sleek iDivine Del Mar Volume II palette

 1. Hennie
  10 mei 2015 at 11:06 (7 jaren ago)

  Ik heb hem ook maar ik weet nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Het is mij iets te lieflijk. Ik heb daarom het oh so special palette ook maar aangeschaft. Heb ik een tegenhanger. De looks staan je wel erg mooi! Jaloers op de prachtige slag in je haar!

  Beantwoorden
 2. Deb
  9 mei 2015 at 20:00 (7 jaren ago)

  Mooie kleuren, maar de pigmentatie valt me wel iets tegen. Ik ben meer gewend van Sleek. Ik vind beide looks erg mooi geworden. De lipstick van je tweede look vind ik ook super mooi!

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  9 mei 2015 at 11:37 (7 jaren ago)

  Wat een mooie palette met zeer goed gepigmenteerde kleuren!
  Je hebt een prachtige make-up look gemaakt!

  Beantwoorden
 4. Cindy
  9 mei 2015 at 10:39 (7 jaren ago)

  Ik hou van Sleek paletten, moet ze ook weer eens wat vaker pakken (heb er 15 ofzo…) maar deze skip ik, ben niet zo van de pastelkleuren. Maar deze is wel weer van goede kwaliteit, zoals altijd bij Sleek.

  Beantwoorden
 5. Sonja
  9 mei 2015 at 09:36 (7 jaren ago)

  Oooooh wat een leukerd! Weet niet of het bij mij past, maar wel supervrolijk!

  Beantwoorden
 6. mariëlle
  9 mei 2015 at 08:34 (7 jaren ago)

  Ik krijg de zomer in mijn bol! Ik zou niet alle kleuren gebruiken, maar je hebt een hele mooie look gemaakt!

  Beantwoorden
 7. Mandy
  9 mei 2015 at 08:25 (7 jaren ago)

  Ik heb 2 sleek paletten, sleek heeft erg mooie paletten

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.