Sleepy Time Soap Bar (Greenman Soap)

Wat Maakt Je Mooi is één van mijn favoriete Nederlandse webshops op het gebied van handgemaakte cosmetica. Sinds kort heeft Jeannette Soap Bars in het assortiment opgenomen, waarvan ik er laatst eentje bij mijn bestelling kreeg ♥ Vandaag vertel ik je wat meer over Sleepy Time Soap Bar!

Sleepy Time Soap BarSleepy Time Soap Bar

Ik had de aankondiging al even daarvoor op Facebook gezien, dat de Soap Bars eraan kwamen. Ik ben weer vaste stukken zeep gaan gebruiken sinds ik Lush ontdekte, jaaaaren geleden. En hoewel ik zeker niet iedere dag zeep onder de douche gebruik, geeft het me echt een gevoel van luxe. Zeker een nieuw, vers stuk zeep wat je in gebruik neemt: love it!

Sleepy Time Soap BarSleepy Time Soap Bar is net als alle andere Greenman Soaps in de webshop van Wat Maakt Je Mooi, vrij van SLS en parabenen. Dat betekent dat ze zacht zijn voor de huid, en haar op een milde manier reinigen. De zeep bevat verschillende plantaardige ingrediënten en essentiële oliën, in dit geval van Lavendel en Geranium. In totaal zijn er zes verschillende zepen verkrijgbaar, iedere zeep bevat weer andere essentiële oliën en heeft dus een andere specifieke werking.

Geur en werking

Sleepy Time zit verpakt in wit papier, dit versterkt voor mij het luxe gevoel nog meer. Zodra ik het papier openmaak, komt de heerlijke, pure geur van Lavendel en Geranium me al tegemoet. Lavendel alleen heeft natuurlijk vooral een rustgevende werking. De toevoeging van Geranium zorgt ervoor dat de geur wat zoeter wordt, ik vind het echt een heerlijke combinatie. De geur werkt ontspannend en rustgevend, maar ik gebruik de zeep heel graag ‘s ochtends onder de douche, om op een rustige manier mijn dag te starten.

De zeep geeft een zacht schuim, wat mijn huid op een milde manier reinigt, zonder haar uit te drogen. Sleepy Time Soap Bar is eventueel ook voor het gezicht te gebruiken, maar ik gebruik haar alleen voor mijn lichaam.

Sleepy Time Soap BarSleepy Time Soap Bar kost € 4,95 voor een stuk van 100 gram. Zoals je op de foto hierboven ziet, is dat een lekker royaal stuk. Dep de zeep na gebruik droog en leg haar in een droog zeepbakje, zodat ze aan de lucht kan drogen. Hierdoor zul je langer van je fijne stuk zeep kunnen genieten.

Je vindt de stukken Greenman Soap in de webshop van Wat Maakt Je Mooi. Ik heb dit product ontvangen.

5 Comments on Sleepy Time Soap Bar (Greenman Soap)

 1. Miranda Aerts
  18 mei 2019 at 07:54 (1 jaar ago)

  Hmmm, klinkt heerlijk en ziet er mooi uit!

  Beantwoorden
 2. Marina
  17 mei 2019 at 20:29 (1 jaar ago)

  Door jou blog te lezen heb ik wat maakt je mooi ontdekt. Inmiddels verslaafd . Ik heb de rosewood deluxe vandaag ontvangen en deze ruikt ook heerlijk!

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  17 mei 2019 at 09:48 (1 jaar ago)

  Zo mooi…..

  Xoxo

  Beantwoorden
 4. Caro
  17 mei 2019 at 07:23 (1 jaar ago)

  Mooi en interessant dit merk. Ik duik eens even in de webshop.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.