Snag Tights Shoplog

Ik hoor het mezelf nog zeggen, toen ik een paar weken geleden in mijn vakantie mijn kledingkast opruimde. ‘Voorlopig mag ik geen nieuwe Snag Tights meer kopen’. Een hele lade vol nieuwe panties heb ik nog, in de allerleukste kleurtjes. Maar ja, toen waren er hele toffe streepjespanties, en sokjes, en… En toen had ik toch weer een bestelling gedaan, hahaha! Ik dacht, laat ik er eens een shoplog van maken, het zijn zulke leuke kleurtjes!

Snag Tights Shoplog

Snag Tights Shoplog

Oh, ik word altijd zo vrolijk als mijn bestelling van Snag Tights binnen komt! Al die vrolijke papieren zakjes, het ziet er zo gezellig uit! ♥ Mocht je het nog niet weten: Snag Tights gebruikt alleen maar papier om haar panties in te verpakken, geen plastic. Beter voor het milieu, beter voor ons allemaal!

Oh, en ik moet iets bekennen. Bij het maken van dit artikel, bij mijn 100e paar Snag Tights, kwam ik er erachter dat de kleur van de sticker op het zakje verwijst naar de kleur van de panty die erin zit. Hahaha, ik schaam me diep voor mijn blond zijn!

Snag Tights Shoplog Snag Tights Shoplog

Ik begin met de panty die eigenlijk de aanleiding was voor mijn bestelling. Buzzy Bee ♥ Ik ben nu eenmaal gek op streepjes, en na mijn bestelling van de Kerstpanties afgelopen najaar, snakte ik naar meer kleurtjes. Ik heb deze, en de volgende twee panties, in een maatje groter besteld omdat de Kerstpanties best klein vielen. Maar dat blijken deze niet te doen, je kunt ze dus gewoon in je eigen maat bestellen. Voor mij is dat E, maar deze heb ik dus in F.

Buzzy Bee is een Limited Edition, en van iedere verkochte panty gaat €0,60 naar het  Bumblebee Conservation Trust.

De streepjespanties waren er in nog meer kleuren, dus ook Charm, in paars met zwart, mocht mee naar Tilburg vliegen. Dit is een wat rustigere kleurencombinatie, denk ik tenminste? Maar voor het najaar en winter is dit natuurlijk super tof!

Snag Tights Shoplog

Potion is dezelfde streep, in rood met zwart. Lekker pittig vind ik het zelf, ik heb al een paar jurkjes op het oog waarmee ik deze ga combineren.

Deze drie panties kosten € 11,49 per stuk, je vindt ze via deze link.

Stay Cool

Van de Stay Cool Chub Rub Shorts heb ik er al een paar, deze zijn heerlijk om in de zomer te dragen. Ze hebben een speciale samenstelling waardoor ze je in de zomer koel(er) houden. Daarnaast zorgen ze ervoor dat je dijbenen niet tegen elkaar schuren. Er waren een paar nieuwe kleurtjes, waaronder deze Cassis de Violet. De Chub Rub Shorts vallen ongeveer tot driekwart van mijn bovenbenen, en komen dus niet onder mijn jurkjes uit. Tenzij mijn jurkje opwaait, maar dan zorgt de Short ervoor dat ik niet in mijn onderbroek sta. Ik heb het idee dat de kwaliteit wat verbeterd is ten opzichte van de eerste lichting Chub Rub Shorts, ik vind ze wat steviger aanvoelen. Maar dat kan natuurlijk ook komen doordat de exemplaren die ik al heb, al meerdere keren gewassen zijn.

Snag Tights Shoplog

Een andere nieuwe kleur is Pistachio, dit vind ik een echte retro kleur. Deze heb ik gisteren al gedragen, dus hieronder zie je hem ‘in actie’:

De Chub Rub Shorts kosten € 9,99 per stuk.

Snag Tights Shoplog

Helemaal nieuw dit seizoen zijn de Stay Cool Chub Rub Capri’s. Je raadt het al: gemaakt van hetzelfde materiaal als de shorts, maar dan langer. Deze komen tot net onder mijn knie, en komen dus onder de meeste van mijn jurkjes uit. Maar zo’n leuk kleurtje mag gezien worden, toch? Dit is de kleur Shrimp, hier heb ik ook al een panty van.

De Stay Cool Chub Rub Capri Tights kosten tevens € 9,99. Zowel de Chub Rub Shorts hierboven als de Capri Tight Shrimp zijn Limited Editions.

Snag Tights Shoplog

Sokken!

Vorige week kwam Snag Tights opeens met nieuws op Facebook: sokjes! Elegante, vrolijke enkelsokjes, gemaakt van hetzelfde materiaal als de panties. Ook wel pantysokjes genoemd dus, maar dan wel hele vrolijke!

Ik besloot er hier ook een paar van mee te bestellen, om ze te proberen. Ik draag niet zo vaak pantykousjes, maar ze komen altijd wel van pas, toch?

Hierboven zie je Ankle Sock Lolly in de kleur Mustard. Deze zijn ook in heel lichtroze en in de kleur Pistachio verkrijgbaar.

Snag Tights Shoplog

Minstens zo leuk (of nog leuker) is Ankle Sock Pop, verkrijgbaar in de kleuren Bodacious en Cassis de Violet. Alle enkelsokjes hebben een mooi geschulpt randje aan de bovenkant.

De sokjes kosten € 3,99 per paar en zijn ook weer Limited Edition.

Oh en jongens, mijn bestelling was nog maar net op weg naar Nederland, en toen kwam Snag Tights met nog meer nieuws. ER KOMT EEN CARE BEARS COLLECTIE AAN!!! Ze verwachten deze rond half augustus, ik denk dus ergens volgende week. Ok, dat wordt dan voorlopig echt mijn laatste Snag Tights bestelling hoor…

Heb jij al weleens Snag Tights geprobeerd? Zo ja, wat is jouw favoriete Snag product?

8 Comments on Snag Tights Shoplog

 1. Pauline
  13 augustus 2021 at 17:46 (12 maanden ago)

  En bedankt maar weer Natasja! Ik wilde ook even van het online bestellen af, maar ja… Tegen Snag Tights kan ik niet op.

  Beantwoorden
 2. Marlous
  13 augustus 2021 at 08:00 (12 maanden ago)

  Die gestreepte zijn echt gaaf

  Beantwoorden
 3. Yolanda
  11 augustus 2021 at 11:56 (12 maanden ago)

  Wat een leuke kleurtjes

  Beantwoorden
 4. Paola
  11 augustus 2021 at 10:34 (12 maanden ago)

  Ik snap niets van die maten lol… wat draag jij voorbaat met de broekjes?

  Beantwoorden
  • Paola
   11 augustus 2021 at 10:35 (12 maanden ago)

   Voor maat meneer autocorrectie

   Beantwoorden
  • Natasja
   11 augustus 2021 at 19:47 (12 maanden ago)

   Ik draag maat E, zowel van de panties als van de broekjes.

   Beantwoorden
 5. Joyce
  11 augustus 2021 at 08:49 (12 maanden ago)

  Ooohhhh wat een toffe zeg! Toch hou ik ’t meestal bij leggings, maar voor de care bears ga ik overstag!

  Beantwoorden
 6. Petra van Schijndel
  11 augustus 2021 at 08:31 (12 maanden ago)

  Oeh, die gestreepte panty’s zijn wel heel leuk! Ik kijk uit naar de foto’s als je haar draagt.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.