Sneak Peek: wat kun je de komende weken allemaal verwachten op Beautyspots?

Vandaag geef ik jullie een kijkje in de “gaarkeuken” van Beautyspots, ik laat een aantal producten zien die ik op dit moment al een tijdje aan het testen ben, en waarvan je binnenkort een review kunt verwachten.

Alessandro Go Magic!

Deze spiksplinternieuwe nagellak van Alessandro verandert van kleur naarmate het warmer of kouder wordt. Met het mooie weer van komend weekend in het vooruitzicht, lijkt me dat een mooi moment om hem te gaan testen en fotograferen!

Pupa BB cream + primer

Deze BB cream, tevens primer, van Pupa ben ik al een paar weken aan het gebruiken. De review laat dus niet lang meer op zich wachten.

Andrélon oil & care

Een masker wat slechts 1 minuut hoeft in te trekken? Ben je ook benieuwd of dit masker van Andrélon met Marokkaanse Arganolie zijn beloftes waarmaakt? Je leest het komende week.

Wat maakt je mooi Body Fluff

Een tijdje geleden kon je zien wat ik allemaal besteld had bij de webshop Wat maakt je mooi, onder andere deze Body Fluff in de geur Satsuma. Deze review staat deze week nog, of begin volgende week op de planning.

Dr. van der Hoog nachtmasker

Een masker wat je rimpels laat verdwijnen terwijl je slaapt? Dr. van der Hoog zegt dat het kan, met dit Goodnight Wrinkles masker. Ik ben druk (nou ja, druk…) bezig om het te testen!

Benecos nail care pen

De Benecos Nail Care Pen was al tijdens het testen een favoriet product van mij. Héél binnenkort lees je het hoe en waarom!

RS natural Cosmetics luscious body smoothie

Aan dit prachtige nieuwe product van RS Natural Cosmetics heb ik ook een héél klein steentje bijgedragen. Zijn jullie nieuwsgierig op wat voor manier?

Naar welk product ben jij het meest benieuwd? Zitten er producten bij die je al kent?

4 Comments on Sneak Peek: wat kun je de komende weken allemaal verwachten op Beautyspots?

 1. Jolanda
  5 juni 2013 at 15:44 (9 jaren ago)

  Ik ben benieuwd naar de body smoothie.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  5 juni 2013 at 15:21 (9 jaren ago)

  Leuke producten, zo op een rijtje bij elkaar! Ik ben wel heel benieuwd naar (jouw bijdrage aan) de body smoohie en ook het nachtelijke antirimpel masker maakt me wel nieuwsgierig!

  Beantwoorden
 3. Rieneke
  5 juni 2013 at 10:25 (9 jaren ago)

  Leuke sneak peek en wat een prachtig nagellakje van Allessandro, die staat vast heel zomers! en uiteraard ben ik heel benieuwd naar je artikel over onze Bedouin Beauty luscious body smoothie!

  Groetjes,
  Rieneke Steeghs
  RS Natural Cosmetics

  Beantwoorden
 4. Huidverzorging Mireille
  5 juni 2013 at 08:33 (9 jaren ago)

  Ben benieuwd naar de nagellak. Als het goed is krijg ik de display ook nog.
  Altijd leuk wat een ander er van vindt. Die van de wintercollectie waren top.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.