Soap & Glory Body Wash en Body Lotion: liefde!

Ik vertelde je onlangs in deze shoplog al dat het Engelse merk Soap & Glory sinds kort in Nederland verkrijgbaar is, eindelijk! Natuurlijk kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen, ik bestelde Rich & Foamous Body Wash en de Body Lotion uit de Sugar Crush lijn. In dit artikel vertel ik je wat ik van de producten en de geuren vind!

Soap & Glory

Soap & Glory in Nederland!

Tot voor kort waren we voor de heerlijke, mooie verzorgingsproducten van het merk Soap & Glory aangewezen op Ebay, of het karige assortiment (lees: twee producten) bij Douglas in Nederland. Douglas Duitsland verkoopt al langer meer van dit merk, maar die verzenden dan weer niet naar Nederland. Gelukkig verkoopt de webshop Cozy Favorites sinds kort een uitgebreid assortiment van dit lekkers, en kunnen we ons hart ophalen.

Soap & Glory

Soap & Glory Rich & Foamous Body Wash

Toen ik de geuromschrijving van Rich & Foamous Body Wash las, zat deze binnen luttele seconden in mijn winkelmandje: een combinatie van amandel, havermout en bruine suiker klonk voor mij te goed om waar te zijn.

Soap & Glory

Soap & Glory

De looks van de Soap & Glory producten vind ik echt zó ontzettend mooi en leuk. Hier zou ik gerust mijn hele badkamer mee vol willen zetten, hihihi!

Soap & Glory

Qua ingrediënten doet Rich & Foamous Shower & Bath Body Wash het helemaal niet verkeerd. Afgezien van Sodium Trideceth Sulfate (een ingrediënt wat ervoor zorgt dat een reinigend product schuimt, en in dezelfde categorie valt als SLS en SLES) bevat hij een aantal verzorgende ingrediënten als koolzaadolie, druivenpitolie en wat verderop in de lijst haver-extract, amandelolie en honing. Parfum staat wel vrij ver bovenin de ingrediëntenlijst, dus als je huid daar gevoelig voor is, is voorzichtigheid wellicht geboden. Maar ik vind het er voor een doucheproduct helemaal niet slecht uitzien.

Soap & Glory

De geur van Rich & Foamous Shower & Bath Body Wash is werkelijk hemels. Er zijn de afgelopen jaren de nodige doucheproducten de revue gepasseerd op mijn badkamer, maar ik geloof wel dat dit één van de lekkerste geuren is die ik voorbij heb zien komen. De geur is warm, zoet en very, very comfy. Het zoete van bruine suiker, het warme van amandel en het zachte van havermout. Ik vind het een geur die zowel in de zomer als de winter lekker is, ik geloof ook niet dat ik deze geur snel beu ga worden.

Soap & Glory

De Body Wash ruikt niet alleen zoet en zacht, maar zo voelt ze ook op mijn huid. Het schuim wat onstaat zodra ik de Body Wash aanbreng en inmasseer onder de douche, voelt ontzettend zacht en romig aan, de naam Rich & Foamous is volledig op zijn plaats. De geur blijft ook na het afspoelen en afdrogen aanwezig op mijn huid, en dat is voor een doucheproduct ook best bijzonder. Natuurlijk komt dit door het vrij hoge gehalte aan parfum, maar mijn huid en ik hebben daar geen problemen mee, en ik geniet vooral van de heerlijke geur.

Soap & Glory

Soap & Glory Rich & Foamous Shower & Bath Body Wash zit in een royale pompflacon van 500 ml, hiermee kun je dus wel even vooruit. De prijs van € 13,95 vind ik gezien de kwaliteit van het product én de inhoud van de fles helemaal prima.

Soap & Glory

Soap & Glory Sugar Crush 3-in-1 Body Lotion

Uit een andere geurlijn (Sugar Crush) bestelde ik de 3-in-1 Body Lotion. Het is een hydraterende bodylotion met AHA Fruit Complex, huidverzorgende oliën en Kiwi fruitwater. Ook een heel veelbelovend product dus!

Soap & Glory

Soap & Glory

Ziet de flacon van de Rich & Foamous Body Wash er vooral heel mooi en elegant uit, de Body Lotion ziet er ook mooi, maar vooral ook heel vrolijk uit. Lekker zomers roze en limegroen, alleen van de flacon krijgt mijn humeur al een boost!

Soap & Glory

Soap & Glory

Ik vind de ingrediënten van Sugar Crush Body Lotion er goed uitzien: glycerine en Shea Butter staan respectievelijk op de 2e en 3e plaats en hebben dus een groot aandeel. Een stukje verderop zie ik nog amandelolie, cacaoboter, kokosolie, druivenpitolie, kiwi-extract en limoenpit-olie. De Body Lotion bevat ook dimethicone, maar gelukkig geeft dit mijn huid geen vervelend plakkerig laagje wat ik bij sommige producten met dimeticone erin weleens heb.

Soap & Glory

Heerlijk, die teksten op de verpakkingen van Soap & Glory!

Soap & Glory

Soap & Glory Sugar Crush 3-in-1 Body Lotion is een heel romige bodylotion, die prettig uitsmeert en vrij snel in mijn huid trekt. De pomp op de flacon zorgt ervoor dat doseren prima gaat, ik gebruik niet snel te veel. Na het inmasseren heeft de bodylotion slechts een paar minuutjes nodig om in mijn huid te trekken, en laat vervolgens een verzorgend, maar niet plakkerig of vochtig laagje achter. Mijn huid voelt lekker zacht en gevoed, en houdt dat gevoel de hele dag. Een hele fijne, verzorgende bodylotion die ook in gebruik prettig is!

De bodylotion ruikt fris, maar ook een tikje zacht en is daarmee een heerlijke geur voor het voorjaar. Ik ruik er vooral limoen in, maar dan wel de zoete versie.

Soap & Glory

Soap & Glory Sugar Crush 3-in-1 Body Lotion zit ook in een fles van 500 ml en kost € 19,95. Het is even een uitgave, maar dan heb je wel een heerlijk intens verzorgend product waarmee je een hele tijd vooruit kunt.

De producten van Soap & Glory zijn verkrijgbaar via de webshop Cozy Favorites, je vindt hier een heerlijk uitgebreid assortiment.

Heb jij al eens iets van Soap & Glory geprobeerd? Wat is jouw favoriete product of lijn?

7 Comments on Soap & Glory Body Wash en Body Lotion: liefde!

 1. Carine
  15 februari 2019 at 15:13 (4 jaren ago)

  Zijn inderdaad fijne producten.
  Kijk ook eens op de Nederlandse Boots winkel online.
  Zij verkopen nu ook een groot deel van de soap and glory producten,en bieden soms zelfs 25% korting aan

  Beantwoorden
 2. Dana
  18 april 2016 at 23:09 (6 jaren ago)

  Zie er zo leuk uit en klinken ook erg fijn! Wel jammer dat Douglas zo’n ernstig karige assortiment heeft :/

  Beantwoorden
 3. Cindy
  18 april 2016 at 20:10 (6 jaren ago)

  Klinkt allemaal heerlijk! En het is ook een erg fijne webshop.
  Heb een aantal jaren geleden weleens producten van dit merk gebruikt, toen nog in Londen gekocht. Fijn merk!

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  18 april 2016 at 18:47 (6 jaren ago)

  Aaaah die verpakkingen zijn ZO leuk! Ik betaal alleen meestal niet zoveel voor dit soort producten!

  Beantwoorden
 5. manon
  18 april 2016 at 16:38 (6 jaren ago)

  Klinkt goed en het ziet er ook heel erg leuk uit

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  18 april 2016 at 15:35 (6 jaren ago)

  Wat een beauties 🙂
  Alleen al leuk voor de heb 😉

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  18 april 2016 at 14:22 (6 jaren ago)

  Het ziet er leuk uit!
  Fijn dat er pompjes op de flessen zitten dus lijkt het me zuinig in gebruik.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.