Soap & Glory Flake Away Body Polish

Een paar weken geleden liet ik jullie de heerlijke Soap & Glory producten zien die ik via Ebay besteld had. Vandaag is het tijd voor de eerste review: de Soap & Glory Flake Away Body Polish, een hemelse bodyscrub op basis van Shea butter, suiker en perzikpit-poeder. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Soap & Glory Flake Away Body Polish

Soap & Glory Flake Away

Zoals ik in het vorige artikel al vertelde, is Soap & Glory Flake Away Body Polish onderdeel van de ‘Pink’-lijn van Soap & Glory. Deze lijn heeft een heerlijk zoete, zachte geur, de producten zijn qua geur allemaal op elkaar afgestemd. Je kunt je dus helemaal onderdompelen in deze roze heerlijkheid, de producten geven mij een intens comfy en cosy gevoel.

Soap & Glory Flake Away

Soap & Glory Flake Away Body Polish

Soap & Glory Flake Away Body Polish: she’s got the looks!

De producten van Soap & Glory zien er aan de buitenkant geweldig uit, ik vind het echt een sieraad op de badkamer. Veel leuke teksten in verschillende lettertype’s, en bovenop staat een retro zwart-wit foto. Ik houd er van!

Soap & Glory Flake Away Body Polish

Soap & Glory Flake Away Body Polish: ingrediënten

Soap & Glory Flake Away Body Polish is een scrub op basis van zeezout, suiker en perzikpit-poeder. Het bevat veel verzorgende ingrediënten als Shea butter, zoete amandelolie en druivenpitolie. En dat is te merken: ondanks de aanwezigheid van zeezout voelt de scrub heel zacht op mijn huid.

Soap & Glory Flake Away Body Polish

Soap & Glory Flake Away Body Polish

Textuur en werking

Soap & Glory Flake Away Body Polish heeft een textuur die het midden houdt tussen een crème en een gel, waardoor hij heel makkelijk en prettig over de huid glijdt. De structuur van de scrubdeeltjes is heel fijn, waardoor de scrub niet schuurt over mijn huid, maar heel subtiel en op een zachte manier (maar wel doeltreffend) de dode huidcellen verwijdert.

Soap & Glory Flake Away

Qua verzorging voel ik direct de aanwezigheid van de Shea butter en oliën. Al tijdens het scrubben voel ik het verzorgende laagje op mijn huid, en ook na het douchen en (voorzichtig) afdrogen voelt mijn huid verzorgd en zacht. Soap & Glory Flake Away Body Polish wordt dan ook toegevoegd aan mijn afdeling Top-scrubs!

Ik kocht Soap & Glory Flake Away Body Polish via Ebay, ik betaalde er 9 euro voor, met 3,90 euro verzendkosten. De producten van Soap & Glory zijn ook te koop in de Duitse vestigingen van Douglas.

5 Comments on Soap & Glory Flake Away Body Polish

 1. Wojis Kroone
  13 april 2014 at 21:16 (8 jaren ago)

  Want want want it! Ik zou het zo opeten, zo lekker ziet het er on zijn geheel uit. Lekker hoor, I want.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  9 april 2014 at 09:52 (8 jaren ago)

  Ze zien er echt geweldig uit, en het kan niet anders dan dat het ook heerlijke producten zijn!

  Beantwoorden

2Pingbacks & Trackbacks on Soap & Glory Flake Away Body Polish

 1. […] er eigenlijk drie: de Soap & Glory producten die ik vorige maand via Ebay bestelde. Zowel de Flake Away Body Polish als de Righteous Butter en de Girligo Moisturizing Mist behoren momenteel tot mijn favoriete […]

 2. […] liet ik jullie de Soap and Glory producten zien die ik via Ebay had besteld. De review over de Flake Away Body Polish hebben jullie al kunnen lezen, vandaag is het de beurt aan de Soap and Glory The Righteous Butter […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.