Soap & Glory Smoothie Star Body Buttercream

Ik vertelde het een paar weken geleden al: in de Nederlandse webshop Cozy Favorites vind je een heel uitgebreid assortiment Soap & Glory producten. Ik liet je toen o.a. de Rich and Foamous Body Wash zien, ik ben echt verliefd op de heerlijke warm-zoete geur daarvan. Ik wilde eigenlijk ook graag een bodylotion of -crème in diezelfde geur, de eigenaresse van de webshop vertelde me dat ik dan Soap & Glory Smoothie Star Body Buttercream moest hebben, en oh oh oh, wat is deze lekker! Ik deel hem graag met jullie!

Soap & Glory Smoothie Star Body Buttercream

Soap & Glory Smoothie Star Body Buttercream

Ik vertelde het al eerder: alleen voor de looks wil ik de producten van Soap & Glory al op mijn badkamer hebben, Soap & Glory Smoothie Star Body Buttercream vormt daarop geen uitzondering. Lekker Girly in roze en wit, met de geweldig leuke teksten op de verpakking: Me like! Smoothie Star is volgens de beschrijving een ‘Lightly Whipped’ Body Buttercream, en zou dus een lichte textuur, maar wel een intens verzorgende werking moeten hebben, schat ik zo in.

Soap & Glory Smoothie Star Body Buttercream

Soap & Glory Smoothie Star Body Buttercream wordt speciaal aanbevolen voor droge benen (en is dus perfect voor deze tijd van het jaar, waarin je benen weer tevoorschijn komen na die lange, lange wintermaanden) en bevat een formule met maar liefst 5 super-verzorgende oliën.

Soap & Glory Smoothie Star Body Buttercream

Ik zie inderdaad veel lekkere, verzorgende ingrediënten voorbij komen in de lijst: Sheabutter en Cacaoboter staan ver bovenin de lijst, op de voet gevolgd door zoete Amandelolie, Kokosolie en Pistache-olie. De Body Buttercream bevat dimethicone, wat een beschermend laagje op de huid legt, maar hierbij de huid kan afsluiten en in lichaamsverzorgingsproducten bij mij kan zorgen voor een plakkerig, zweterig gevoel na het aanbrengen. Gelukkig ondervind ik er in dit geval geen hinder van. De crème bevat parfum, deze staat ongeveer halverwege de lijst.

Soap & Glory Smoothie Star Body Buttercream

Soap & Glory Smoothie Star Body Buttercream zit in een royale pot van 300 ml. De cream is best zuinig in gebruik, je kunt met zo’n pot dus wel even vooruit.

Soap & Glory Smoothie Star Body Buttercream

Soap & Glory Smoothie Star Body Buttercream

Soap & Glory Smoothie Star Body Buttercream heeft een ontzettend romige en rijke textuur, dit is echte wellness voor je huid! Vanwege zijn textuur vind ik de Buttercream wat minder geschikt om te gebruiken op hele warme dagen, maar op de wat koelere lente-/zomerdagen kan mijn huid hem prima hebben. De geur is nog wat warmer dan de Body Wash, de combinatie van Pistache, Amandel en Vanille is heerlijk, en lekker comfy. Ik gebruik de Body Buttercream graag op dagen dat ik ’s ochtends wel een beetje extra ‘comfort’ kan gebruiken, bijvoorbeeld als ik slecht geslapen heb, of sowieso iedere maandagochtend 🙂

Soap & Glory Smoothie Star Body Buttercream

Soap & Glory Smoothie Star Body Buttercream heeft een heel voedende en verzorgende werking, vooral mijn onderbenen worden er blij van en voelen (en vooral: tonen) minder droog dan voorheen. Op dagen waarop het eigenlijk te warm is om de Body Buttercream voor mijn hele lichaam te gebruiken, smeer ik hem dan ook meestal wel op mijn onderbenen, zodat ze er mooi verzorgd uitzien, voorzien van een mooie, subtiele glans. Als ik geen zin heb om een aparte voetcrème te gebruiken, smeer ik de crème ook gerust op mijn voeten, want ook mijn hielen worden er lekker zacht van. En ’s avonds gebruik ik hem regelmatig als handcrème, voor ik naar bed ga. Een heerlijk en multifunctioneel product dus!

Soap & Glory Smoothie Star Body Buttercream is verkrijgbaar via de webshop Cozy Favorites, een pot van 300 ml kost € 19,95.

8 Comments on Soap & Glory Smoothie Star Body Buttercream

 1. Griet
  26 mei 2016 at 20:39 (6 jaren ago)

  Wat leuk dat S&G bij Cozy Favorites te koop is. Deze bodybutter ziet er heerlijk uit!

  Beantwoorden
 2. Mireille Mommers
  24 mei 2016 at 07:17 (6 jaren ago)

  I love it. Bodybutters zijn echt mijn ding.

  Beantwoorden
 3. Hilde Janbroers
  23 mei 2016 at 20:49 (6 jaren ago)

  Inderdaad, alleen al voor de pot zou je hem willen aanschaffen! Ik hou van een volle badkamerkast..hihi. Hij ziet er heerlijk uit in ieder geval.

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  23 mei 2016 at 18:20 (6 jaren ago)

  Dit lijkt me ook al weer zo’n heerlijk product <3

  Beantwoorden
 5. jeapiebel
  23 mei 2016 at 15:31 (6 jaren ago)

  Dit lijken mij heerlijke producten en de verpakking is zo cute.

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  23 mei 2016 at 14:30 (6 jaren ago)

  Klinkt inderdaad heerlijk!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.