Soley Birta Lift & Glow anti-ageing eye gel

Het merk Soley Organics is voor mij geen onbekende meer, ik mocht al eerder producten van dit werkelijk prachtige merk uit IJsland reviewen voor Beautyspots. De afgelopen weken speelde Soley Birta Lift & Glow anti-ageing eye gel een belangrijke rol in mijn dagelijkse gezichtsverzorgingsroutine. Vandaag vertel ik jullie mijn bevindingen en ervaringen met dit product!

Soley Birta Lift & Glow

Soley Birta Lift & Glow anti-ageing eye gel

Soley Birta Lift & Glow anti-ageing eye gel is een natuurlijke gel die zichtbaar helpt bij het herstel van de eerste tekenen van veroudering rondom de ogen. Hij belooft fijne lijntjes en rimpeltjes te voorkomen en te verminderen, de teint te verbeteren en de huid te verstevigen, met als resultaat een jongere en gezonde uitstraling. Ik zeg: kom maar op!

Soley Birta Lift & Glow

Ingrediënten

Zoals ik gewend van van de andere producten van Soley, bevat Birta Lift & Glow anti-ageing eye gel prachtige ingrediënten, waaronder een aantal actieve ingrediënten zoals IJslandse berk, IJslandse duizendblad en verschillende essentiële oliën. Zelfs het water wat in deze ooggel zit, is niet zomaar water, maar IJslands bronwater.

Soley Birta Lift & Glow

Soley Birta Lift & Glow

Soley Birta Lift & Glow zit in een mooi glazen pompflaconnetje met een mat zwarte dop. De producten van Soley zien er altijd erg mooi en sjiek uit, vind ik, het valt voor mij onder de luxe merken. Helaas werkt het pompje niet helemaal naar mijn zin, omdat er (hoe voorzichtig ik ook pomp) altijd te veel eye gel uit komt. Het teveel smeer ik op de bovenkant van mijn handen, zodat die ook van de werking van het product kunnen meegenieten, maar dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Hierdoor gaat het product namelijk veel sneller op dan eigenlijk zou moeten, want de gel zelf is extreem zuinig in gebruik.

Soley Birta Lift & Glow

Soley Birta Lift & Glow eye gel heeft een heel lichte textuur, ik vind het tussen een gel en een lotion in zitten. Hierdoor laat hij zich heel makkelijk aanbrengen, en trekt snel in de huid. Perfect te gebruiken onder make-up dus! Hij heeft een heel milde, fris-kruidige geur die bij het aanbrengen eigenlijk nauwelijks waarneembaar is.

Soley Birta Lift & Glow

In eerste instantie gebruik ik Soley Birta Lift & Glow zoals aangegeven ’s ochtends en ’s avonds, na het reinigen van mijn huid. Al snel blijkt dit echter voor mijn huid niet voldoende, ik zie dat mijn wallen erger worden 🙁 Ik besluit daarom om de eye gel alleen ’s ochtends te gebruiken, onder mijn make-up, en voor ’s avonds een iets intens verzorgender product te gebruiken. Dit blijkt een prima combinatie. Waarschijnlijk is Birta Lift & Glow alleen voor mij niet voldoende, omdat de eye gel vooral beginnende tekenen van veroudering herstelt, en ben ik al te ver afgetakeld, hihihi!

Waar ik de ooggel daarnaast enorm fijn voor te gebruiken vind, is op het moment dat mijn ogen dik en gezwollen zijn. Ik gebruik Birta Lift & Glow dan gekoeld, uit de koelkast, en dit werkt niet alleen verfrissend, maar tegelijk ook verzachtend, waardoor de zwelling vrij snel afneemt. Tip voor als je gaat stappen!

Soley Birta Lift & Glow

Soley Birta Lift & Glow anti-ageing eye gel (€ 44,00/15 ml) is verkrijgbaar in de webshop van SoloBioMooi.

Gebruik jij een verzorgend product voor de huid rondom je ogen?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

2 Comments on Soley Birta Lift & Glow anti-ageing eye gel

  1. chucky1012
    3 september 2015 at 06:20 (7 jaren ago)

    Producten die rimpeltjes minder zichtbaar maken zijn altijd fijn.
    Handig en zuinig in gebruik zo een pompje op een fles.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.