SoMuch Betsy Lovers meeting in Utrecht

Afgelopen zondag zat ik al om kwart over negen in de auto, op weg naar Utrecht. In het centrum, bij de Winkel van Sinkel, werd de SoMuch Betsy Lovers meeting georganiseerd door Binnie van SoMuch. SoMuch is een prachtige, vrolijke winkel vol met jurkjes van Tante Betsy (en meer), Rice spulletjes en nog veel meer waar ik vrolijk van word. Er is alleen één probleem: SoMuch is gevestigd in Heerenveen, voor mij en veel andere Tante Betsy fans aan de andere kant van het land. En dus organiseerde Binnie een gezellige meeting midden in Nederland. Ik was er bij (uiteraard) en laat je gezellig meekijken aan de hand van wat foto’s die ik maakte!

SoMuch Betsy LoversSoMuch Betsy Lovers meeting 5 maart 2017

Het centrum van Utrecht fleurde nog meer op dan anders, deze zondag 5 maart. En zelfs het zonnetje scheen onverwachts uitbundig, wat een feest! Toen wij aan kwamen lopen (ik had onderweg een mede Tante Betsy fan uit Brabant opgehaald), zagen we al een vrolijk gekleed groepje dames buiten staan wachten bij de Winkel van Sinkel. Dat kon niet missen, hier was de SoMuch Betsy Lovers meeting!

SoMuch Betsy Lovers

Ik weet niet precies hoeveel dames er uiteindelijk waren, volgens mij tussen de 60 en 70. Uiteraard allemaal gekleed in onze favoriete Tante Betsy jurk. En dat was best nog lastig kiezen, in de speciale Facebook-groep klonk het zaterdagavond menigmaal wanhopig: “ik weet niet welke ik morgen aan zal trekken!”.

SoMuch Betsy Lovers

De Winkel van Sinkel bleek een prachtige locatie voor deze SoMuch Betsy Lovers meeting. Heel sfeervol en een beetje retro, de sfeer zat er meteen in!

SoMuch Betsy LoversSoMuch Betsy LoversDe afgelopen weken is de eerste lichting van de zomercollectie van Tante Betsy binnen gekomen bij de winkels, bij SoMuch kwam er zelfs twee keer een zending. En dat was maar goed ook, want volgens mij kon iedereen hierdoor heel goed slagen zondag! Dit jaar komt de zomercollectie in drie gedeeltes: het eerste gedeelte is nu net binnen, eind maart volgt het tweede gedeelte, en dan in april/mei nog een echte hoogzomer-collectie. Helemaal prima, zo kan ik mijn Tante Betsy uitgaven een beetje spreiden 😉

SoMuch Betsy LoversDit was mijn favoriet, en tevens doel voor deze mooie zondag: de heerlijk vrolijke blouse Songbird, in het knalroze. Ik draag niet vaak meer een broek, maar als ik in het weekend een spijkerbroek draag, dan gaat er tegenwoordig wel een blouse of top van Tante Betsy op 🙂

SoMuch Betsy LoversSoMuch Betsy LoversOok van andere merken had Binnie het nodige meegenomen uit Heerenveen, onder andere van Halsoverkop en Bakery Ladies. En veel was ook nog in de sale, dat is altijd lekker snuffelen en shoppen!

SoMuch Betsy LoversSoMuch Betsy LoversIk was helemaal verliefd op die leuke tassen, maar ik ben streng geweest voor mezelf. Ik heb al meer dan genoeg tassen!

SoMuch Betsy LoversFemke van Urban Hippies was er ook, met natuurlijk de bekende Hip Pockets, die zo ontzettend goed staan bij onze geliefde Tante Betsy jurkjes.

SoMuch Betsy LoversEn met de nieuwe, prachtige Peony armbandjes van leder ♥

SoMuch Betsy LoversAlle ‘jurkenzusjes’, zoals één van de Tante Betsy fans het ‘s ochtends zo doeltreffend verwoordde, bij elkaar. Wat was het ontzettend leuk en bijzonder om als volslagen onbekenden zo’n gezellige dag met elkaar te hebben!

SoMuch Betsy LoversBinnie had een geweldige kapper geregeld, Hikmet Kuskal, die veel beroemde Nederlanders van prachtige coupes mag voorzien. En nu waren wij, Tante Betsy girls aan de beurt om ons haar door hem te laten stylen. Jeetje, wat een mooie kapsels toverde die man tevoorschijn!

SoMuch Betsy LoversIk wilde al heel lang de mooie vilten bloemen van Urban Hippies, maar wist nooit hoe ik ze leuk in mijn haar kon doen. Hij heeft me wat eenvoudige tips gegeven, en zie hier het resultaat! ♥

SoMuch Betsy LoversAan het eind had Binnie nog een leuke verloting, met mooie en vrolijke prijzen. Helaas viel ik niet in de prijzen, maar dat mocht de pret van de leuke en gezellige dag niet drukken.

SoMuch Betsy LoversEn uiteindelijk ging ik met deze mooie spulletjes van Tante Betsy en Urban Hippies weer naar huis ♥

Ik wil hierbij Binnie en haar geweldige team, die allemaal hun vrije zondag hebben opgeofferd om deze SoMuch Betsy Lovers meeting mogelijk te maken, heel erg bedanken. Voor mij, en volgens mij voor meer dames, was het zeker voor herhaling vatbaar. Ik kijk er nu al naar uit! ♥

20 Comments on SoMuch Betsy Lovers meeting in Utrecht

 1. Astrid
  7 maart 2017 at 23:09 (4 jaar ago)

  wat een leuke dag! xx

  Beantwoorden
 2. Cindy
  7 maart 2017 at 20:50 (4 jaar ago)

  Ah wat leuk zeg! Vind dit ook echt wat voor jou! En leuke spulletjes zie ik, en die blouse met die vogeltjes, geweldig!

  Beantwoorden
 3. Sylvia
  7 maart 2017 at 18:55 (4 jaar ago)

  Mooi verslag van een gezellige dag en prachtige aankopen!

  Beantwoorden
 4. hillybillybeauty
  7 maart 2017 at 18:23 (4 jaar ago)

  Ik vond het zo jammer dat ik niet kon, maar door alle foto’s die voorbij komen ben ik er toch een beetje bij! Super leuke top heb je gekocht. Verliefd op het printje.

  Beantwoorden
 5. Manon
  7 maart 2017 at 17:28 (4 jaar ago)

  Dit moet erg leuk voor je zijn geweest! echt iets voor jou

  Beantwoorden
 6. Annette
  7 maart 2017 at 15:59 (4 jaar ago)

  Die blouse is echt heel gaaf en ook in mijn favoriete kleur heel leuk!

  Beantwoorden
 7. Mieke Dona
  7 maart 2017 at 14:11 (4 jaar ago)

  Het was zondag een erg leuke dag, fijn dat ik mee kon rijden. Je verslag en de mooie foto’s geven precies aan hoe geslaagd het was! Groetjes Mieke

  Beantwoorden
 8. Binnie
  7 maart 2017 at 11:25 (4 jaar ago)

  Wat een super leuk verslag van deze mooie dag. Zelf ben ik er beetje door overrompeld van al die prachtige reacties van iedereen. Het geeft mij zelf ook zoveel energie om iedereen zo te zien genieten. Jullie zijn prachtige mooie dames, stuk voor stuk. Ik wil jullie dan ook allemaal zo bedanken voor alles. Jullie hebben deze dag super gemaakt. Dus dank jullie wel. Ik organiseer het graag nog een keer voor jullie. Heel veel liefs Binnie

  Beantwoorden
 9. Jolanda
  7 maart 2017 at 10:19 (4 jaar ago)

  Wat ontzettend leuk! Het ziet er heel erg gezellig uit. Leuke spulletjes heb je weer weten te scoren zeg!

  Beantwoorden
 10. ellen
  7 maart 2017 at 09:47 (4 jaar ago)

  Super leuk om te kunnen lezen voor iemand die niet naar dit soort meetings kan komen helaas.

  Beantwoorden
 11. Esther
  7 maart 2017 at 09:40 (4 jaar ago)

  Wat een leuk verslag! Je bent goed geslaagd zie ik en die bloemetjes voor in je haar zijn super. Staat je mooi!

  Beantwoorden
 12. Deb
  7 maart 2017 at 09:17 (4 jaar ago)

  Wow, wat zag je er mooi uit, de bloemen in je haar staan je prachtig! Moet je vaker doen. Heel mooi!

  Klinkt ook als een geslaagd event en wat leuk dat het in de Winkel van Sinkel was, een prachtige locatie vind ik dat.

  Beantwoorden
 13. Truus Blom
  7 maart 2017 at 08:58 (4 jaar ago)

  Hoi Natasja, wat heb je er een mooie reportage van gemaakt zeg! De gezelligheid straalt er vanaf! Het is zo mooi te zien dat Tante Betsy ons in haar jurkjes echt vrouw laat zijn.

  Beantwoorden
 14. Truus Blom
  7 maart 2017 at 08:56 (4 jaar ago)

  Hoi Natasja, wat heb je mooie foto’s gemaakt! Wat was het gezellig he! Het is zo mooi te zien dat Tante Betsy ons in haar jurkjes echte vrouwen laat zijn.

  Beantwoorden
 15. chucky1012
  7 maart 2017 at 07:59 (4 jaar ago)

  Fijne meeting!
  Prachtige foto’s.
  Zeer mooie spullen.
  De bloem staat je zo mooi.

  Xoxo

  Beantwoorden
 16. Mariëlle
  7 maart 2017 at 07:53 (4 jaar ago)

  Wat een gezelligheid zal dat gegeven hebben hihi, leuk 🙂

  Beantwoorden
 17. Mireille
  7 maart 2017 at 07:33 (4 jaar ago)

  Oh ik vind die laarzen leuk. Wat een ontzettend fijne dag zul je gehad hebben.

  Beantwoorden
 18. Jori
  7 maart 2017 at 07:13 (4 jaar ago)

  Wat is dat een ontzettend leuke dag geweest voor je.De blouse print is echt super leuk en vrolijk.

  Beantwoorden
 19. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  7 maart 2017 at 06:40 (4 jaar ago)

  Wat was het leuk hè om al die gelijkgezinde Tante Betsy girls te ontmoeten. Ik heb jammergenoeg niet de tijd gehad om met iedereen te praten, maar wat was het gezellig. Een feestje van herkenning! En wat had Binnie het enorm goed georganiseerd, het is ook zo’n lieverd en ik vond het ook een feest om haar nu eindelijk te ontmoeten.
  Wat ben je leuk geslaagd, die songbird blouse is wel heel gaaf (er komt ook nog een rokje van, als ik dat goed zie op de foto’s van Tante Betsy) en de spulletjes van Urban Hippies zijn ook zo mooii!
  Geniet er maar heerlijk van! Warme groetjes en knuffels!

  Beantwoorden
 20. marije
  7 maart 2017 at 06:14 (4 jaar ago)

  Wat leuk dat er zo’n dag werd georganiseerd! Je bent weer goed geslaagd zeg.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.