Spa Touch: two become one

Een jaar geleden mocht ik kennis maken met Spa Reine Subtile: koolzuurvrij mineraalwater met een subtiel smaakje. Ik was meteen fan, en ben dat nog steeds. Er was op dat moment ook al de lijn ‘Spa Touch Of’, bruisend mineraalwater met verschillende smaakjes. Omdat die twee verschillende namen toch een beetje verwarrend werkten, gaan ze vanaf nu samen onder één naam: Spa Touch. Lekker kort en bondig!

Spa Touch

Spa Touch: Spa Reine Subtile en Spa Touch Of worden één

Tijd voor duidelijkheid! Puur water met een vleugje smaak vinden we vanaf nu onder de naam Spa Touch. De populaire bruisende en niet-bruisende mineraalwaters van Spa met een vleugje smaak dragen dezelfde naam en zijn op één plaats in de winkel te vinden. Uiteraard wel met hun eigen look & feel: de bruisende mineraalwaters zitten in een doorzichtige fles, de niet-bruisende in de vertrouwde doorzichtige blauwe fles. En nog meer mooi zomernieuws: de Spa Touch familie breidt uit; met Pineapple Ginger als bruisende variant en Strawberry Mint als niet-bruisende variant. Heerlijke variaties die het drinken van voldoende water nu nog lekkerder en leuker maken!

Spa Touch

Vooral in de zomermaanden vind ik de Spa mineraalwaters heerlijk om te drinken. Ik drink sowieso al veel water, maar als het warm is vind ik dat vleugje smaak erg lekker en dorstlessend. De Spa Touch mineraalwaters bevatten uitsluitend natuurlijke aroma’s uit verschillende vruchten en kruiden. Ze bevatten geen suikers of andere toevoegingen en daardoor ook geen calorieën. De flessen zijn 100% recyclebaar.

Spa Touch

De nieuwe smaakjes

Ik ontving de twee nieuwe Spa Touch smaken, samen met het leuke Flow Naar buiten-boek. De perfecte besteding voor een zonnige zondagmiddag!

Ik heb echt mijn voorkeursmomenten wanneer ik de twee varianten drink. De niet-bruisende variant drink ik als variatie op mijn gewone glas water, gedurende de hele dag. De bruisende variant drink ik als ik heel veel dorst heb, bijvoorbeeld als ik twintig kilometer gelopen heb met warm weer. Ik drink ze meestal koud, uit de koelkast, maar ook niet-gekoeld smaken ze prima. En als het echt heel warm weer is, is het sowieso beter om ze op normale (niet-gekoelde) temperatuur te drinken.

Het grote pluspunt van alle smaken Spa Touch vind ik het feit dat ze echt maar een vleugje smaak bevatten. Niet te overheersend, niet te zoet of te intens. Daardoor drinkt het lekker weg, precies zoals een gewoon glas water. Waarbij de bruisende variant wel iets meer ‘vult’ dan de niet-bruisende variant, maar dat vind ik altijd met koolzuurhoudende dranken.

Strawberry Mint is een heerlijk verkwikkend water, waarbij de smaken van aardbei en munt perfect in balans zijn. Geen van beiden overheerst. Pineapple Ginger is friszoet, met een pittig vleugje gember. Een heel verrassende smaak, en heerlijk verfrissend op een warme dag!

De nieuwe Spa Touch smaken zijn verkrijgbaar bij o.a. Jumbo en Plus. Consumentenadviesprijs: 0,5 liter voor € 0,85 en 1 liter voor € 1,29. Meer informatie over alle nieuwe en bestaande producten van Spa vind je op de website. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor mijn blog.

3 Comments on Spa Touch: two become one

 1. Heidi
  11 juni 2020 at 19:24 (2 jaren ago)

  De spuitwater van spa heb ik al eens gedronken. Ook met zo een smaakje, ik vind het steeds heerlijk van smaak.

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  11 juni 2020 at 11:33 (2 jaren ago)

  Wij kregen toevallig vorige week een gratis fles spa toen onze boodschappen bezorgd werden, het was niet een van deze smaken, het was in ieder geval een rood flesje. Zondagavond had ik er opeens zin in (dacht ik haha;-)) maar ik vond het echt smaken naar goedkope aanmaaklimonade. Ik hou het denk ik maar bij de gewone spa;-)

  Beantwoorden
 3. Paulien
  10 juni 2020 at 09:21 (2 jaren ago)

  Dat klinkt lekker ga eens kijken in de supermarkt.
  Leuke blog

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.