Spring is in da Haus of Gloi!

Aan het begin van ieder seizoen brengt Haus of Gloi een Limited Edition Collectie uit. Je vindt hierin producten met geuren die helemaal bij het seizoen passen, deze worden in beperkte oplage gemaakt. Twee weken geleden kwam de Spring collectie online, waaruit ik een paar heerlijke producten bestelde. Gisteren kwam mijn pakketje uit Amerika aan, vandaag laat ik de producten aan je zien.

Haus of Gloi

Haus of Gloi Spring collectie

Dit zijn de producten die ik bestelde. In totaal waren er 7 geuren in deze collectie, waarvan 3 mij het meest aanspraken. Hieronder laat ik per geur zien wat ik bestelde. In deze collectie waren ook een aantal heerlijke lipbalms verkrijgbaar, maar op het moment dat ik bestelde waren deze op. Gisteren was de voorraad weer aangevuld, en heb ik er alsnog twee besteld. Deze zie je later terug in een review.

Haus of Gloi

Haus of Gloi ‘Tonic #4’

Yuzu, basil, cilantro, lemongrass and raw sugar cane accord

Haus of Gloi ‘Tonic #4’ is, zoals de geuromschrijving al doet vermoeden, een heel frisse geur. Hij doet mij denken aan een kan zelfgemaakte citroen-limonade op een warme zomerdag. In deze geur bestelde ik een Pumpkin Butter (waar ik al eerder een review over schreef) en een handgemaakte zeep.

Haus of Gloi

Haus of Gloi ‘Ruth’

Fresh strawberry, green patchouli, rose geranium and crushed violet leaf

Haus of Gloi ‘Ruth’ is een bloemige geur met een zoete ondertoon (dankzij de aardbei). Ik vind het een heel vrouwelijke geur, ik ben dan ook blij dat ik in deze geur een Sugar Exfoliant, een Pumpkin Butter Γ©n een prachtige zeep heb weten te bemachtigen. Over de Sugar Exfoliant zal ik jullie binnenkort meer vertellen.

Haus of Gloi

Haus of Gloi ‘Milkmaid’

Flushed, but demure. Fresh milk, clean linens, pale musk and pink sweet pea blossom

Haus of Gloi ‘Milkmaid’ is ook een heel bijzondere geur. Hij ruikt roze en zoet, maar met een frisse ondertoon. Helaas was op het moment dat ik bestelde de Pumpkin Butter in deze geur al uitverkocht (inmiddels wel weer verkrijgbaar), en kocht ik alleen de Soft Bubbling Scrub in deze geur. Ook hierover vertel ik later meer.

De producten uit de Haus of Gloi Spring collectie zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Als een product in een bepaalde geur op is, wordt er soms nog wel nieuwe voorraad gemaakt, maar alleen als er nog voldoende ingrediΓ«nten beschikbaar zijn.

Welke geur spreekt jou het meeste aan?

4 Comments on Spring is in da Haus of Gloi!

 1. Miranda Aerts
  4 april 2014 at 22:44 (8 jaren ago)

  De eerste geur spreekt mij meest aan door de toevoeging van citroengras.
  Het zijn wel heel bijzondere combinaties!

  Beantwoorden

3Pingbacks & Trackbacks on Spring is in da Haus of Gloi!

 1. […] een paar producten in de test-fase: twee scrubproducten van Haus of Gloi, een conditioner van Cocoa Pink en een haarmasker van Wat Maakt je Mooi. In de stoffen mandjes […]

 2. […] uit de United States! Mijn bestelling van Haus of Gloi kwam donderdag binnen, afgelopen vrijdag zag je wat er allemaal voor lekkers in mijn pakje […]

 3. […] overzeese koeriersdiensten hadden het deze week maar druk met mij: donderdag kwam mijn bestelling van Haus of Gloi binnen, en gisteren volgde mijn pakje van Cocoa […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.