Sprookjes bestaan bij FairyFair: Alice in Wonderland

Al eerder liet ik jullie kennismaken met de producten van FairyFair, een ontzettend leuke webwinkel met fairtrade lifestyle artikelen, mooie accessoires en natuurlijke verzorgingsproducten. Alles wordt op een eerlijke en duurzame wijze geproduceerd, zodat je met jouw aankoop een bijdrage levert aan betere (arbeids)omstandigheden in ontwikkelingslanden en een mooiere, groenere wereld! Vandaag mag ik jullie iets heel speciaals laten zien: een complete, nieuwe serie verzorgingsproducten met het thema “Alice in Wonderland”. Kijk en geniet mee…

FairyFair Alice in Wonderland

De lijn bestaat uit zowel gezichtsverzorgings- als lichaamsverzorgingsproducten, op de foto zie je van achter naar voor, van links naar rechts: White Rabbit Body Mist spray, Eat Me witte klei gezichtsreiniger, Curiouser & Curiouser Skin toner, Drink Me Perfume en Unbirthday Body Latte. Ik stel ze even één voor één aan je voor:

FairyFair Alice in Wonderland

FairyFair Alice in Wonderland

FairyFair Alice in Wonderland

FairyFair Alice in Wonderland: Unbirthday Body Latte

De Body Latte van FairyFair kende ik al langer, het is een lekker frisse, snel intrekkende bodylotion die ik erg geschikt vind voor de zomermaanden. Unbirthday heeft de geur van aardbei, bloedsinaasappel, kruiden, een vleugje patchouli, verschillende fruitsoorten en lichte bloesems. Het resultaat is een heerlijke, lichte bloemengeur met een fruitige ondertoon, ik vind het een erg vrouwelijke, delicate geur. Unbirthday Body Latte kost € 7,95 voor 140 gram.

FairyFair Alice in Wonderland

FairyFair Alice in Wonderland

FairyFair Alice in Wonderland: White Rabbit Body Mist spray

De Body Mists van FairyFairy hebben een licht verzorgende werking, zo ook deze White Rabbit Body Mist spray. De bijzondere geur is een combinatie van zoete vanille, mysterieus mirre en lichte bloesems (en een klein vleugje bier). Ik vind het een heerlijk zoete, beetje poederachtige geur die uitstekend combineert met de Body Latte uit deze lijn. De White Rabbit Body Mist spray kost € 7,95 voor 100 ml.

FairyFair Alice in Wonderland

FairyFair Alice in Wonderland

FairyFair Alice in Wonderland: Eat Me witte klei facial cleanser

Eat Me is een gezichtstreiniger op basis van witte klei, welke niet alleen de huid intensief reinigt, maar ook een ontgiftende werking heeft en de huid voedt tijdens het reinigen. De reiniger is geschikt voor alle huidtypes (hij bevat geen parfum en is hypo-allergeen) en verfrist de huid en verbetert de doorbloeding. Ik ga deze reiniger direct in gebruik nemen, binnenkort lees je er dus meer over! Eat Me witte klei facial cleanser kost € 14,95 voor 100 ml.

FairyFair Alice in Wonderland

FairyFair Alice in Wonderland: Curiouser & Curiouser Skin Toner

Na het reinigen van je gezicht kun je deze toner uit dezelfde serie gebruiken: Curiouser & Curiouser Skin Toner. Deze verfrissende toner, welke o.a. uit Oranjebloesemwater, rozenwater, een vleugje lavendelwater en etherische olie van sinaasappel, mandarijn en munt bestaat, is geschikt voor de normale tot droge huid. Ook hier hoor je binnenkort uiteraard meer over. Curiouser & Curiouser Skin Toner kost € 6,95 voor 100 ml.

FairyFair Alice in Wonderland

FairyFair Alice in Wonderland: Drink Me Perfume

Drink Me Perfume is gebaseerd op Ylang Ylang, Musk en jasmijn. Met ondertonen van viooltjes, lelietje van dalen, honing en een vleugje roos doet dit lichtzoete parfum denken aan de geur van Lush’s Sex Bomb. Ik vind hem heerlijk, en kan niet wachten tot de grotere verpakkingen verkrijgbaar zijn! Drink Me Perfume kost € 3,95 voor een verstuiver van 2 ml.

Andere producten uit de FairyFair Alice in Wonderland lijn zijn Down, down, down!, een frisse zeep met een lichte rozengeur en Mad Hatter’s Tea Party, een showerjelly met de geur van groene thee, bosbes, bruine suiker en mango.

Mijn eerste indruk over deze nieuwe FairyFair Alice in Wonderland is uitstekend: de geuren zijn licht, zoet en poederachtig: precies waar ik van houd. Het mooie van de Alice in Wonderland-producten vind ik, dat hoewel ze allemaal hun eigen geur hebben, ze uitstekend met elkaar te combineren zijn. Binnenkort lees je mijn ervaringen en reviews over de producten. Wil je daar niet op wachten? Surf dan snel naar de webshop van FairyFair, en ontdek of er een Alice in jou schuilt…

7 Comments on Sprookjes bestaan bij FairyFair: Alice in Wonderland

 1. Wendy
  26 augustus 2013 at 17:57 (9 jaren ago)

  Klinkt heerlijk al die producten. En wauw, die kleur van Body Latte is wel erg roze…snoepjesroze 🙂

  Beantwoorden
 2. Kim
  26 augustus 2013 at 12:19 (9 jaren ago)

  Is dit een limited edition lijn? Klinkt heerlijk allemaal zeg.. ik ben alleen heel erg aan het downsizen in mijn verzorgingsstash, ik heb te veel en aan de andere kant zijn er een aantal nieuwe producten die ik echt wil hebben. Moeilijk moeilijk..

  Beantwoorden
  • Natasja
   26 augustus 2013 at 13:05 (9 jaren ago)

   Voorlopig blijft de lijn nog wel even, is mij verteld; de reiniger en de toner blijven sowieso in het assortiment.

   Beantwoorden
   • Kim
    26 augustus 2013 at 13:56 (9 jaren ago)

    Dankjewel Natasja!

    Beantwoorden

3Pingbacks & Trackbacks on Sprookjes bestaan bij FairyFair: Alice in Wonderland

 1. […] de Alice in Wonderland producten zijn nog op voorraad (op het moment dat ik dit artikel schrijf). Ben je nieuwsgierig naar […]

 2. […] een eerder artikel heb ik je al kort kennis laten maken met de nieuwe gezichtsverzorgingsproducten van FairyFair uit […]

 3. […] een eerder artikel liet ik jullie de nieuwe producten van FairyFair uit de Alice in Wonderland lijn zien, waar ik ze […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.