Stofjes shoplog: Joy Fits

Ja hoor, daar ben ik weer met een stofjes shoplog. Ik had weer een leuke stofjeswebshop ontdekt: Joy Fits. En daar zag ik een heel mooi, echt retro stofje, wat bijna op was. Inmiddels op Γ­s πŸ˜‰ Dus tja, er zat niets anders op dan snel te bestellen. En als je dan toch verzendkosten moet betalen, dan kun je maar beter wat extra’s bestellen toch?

Joy Fits

Joy Fits

Volgens mij had Liesbeth, waar ik in februari de workshop gevolgd heb, deze webshop ook als tip doorgegeven destijds. Ze had ons toen wat leuke (lees: veel te leuke) webshops doorgegeven waar we mooie stofjes konden kopen voor de workshop. Laatst zat ik een beetje te scrollen door de tricot stofjes, en zag een paar wel héél leuke!

Joy Fits

Je ziet: ik ben goed geslaagd πŸ˜‰ Zo gaat dat he, als je eenmaal lekker aan het rondneuzen bent. Ik zei het al eerder: zelf kleding maken is echt héél verslavend. Er zijn zoveel leuke stofjes! ♥

Joy Fits

Dit is de stof waar ik meteen verliefd op werd: Bio Jersey Retrofever Chill Green ♥ Inmiddels is de stof helaas uitverkocht, volgens mij had ik het laatste stuk. De stof is van het merk JF Fabrics, dit blijkt het eigen label van Joy Fits te zijn. Ik geloof dat ik nu al fan ben van het merk!

Als accentstof heb ik deze perzikkleurige tricot meebesteld. Omdat ik op de website niet exact kon beoordelen of deze erbij matchte, had ik Joy Fits even een mailtje gestuurd. Wat een service: ik kreeg een foto terug gemaild, met erbij gemeld dat deze er inderdaad goed bij paste. Hier wil ik een retro jurkje van gaan maken, met ronde of puntkraag.

Deze te leuke stippenstof heb ik voor een legging mee besteld. Ik denk dat ik er een gewone lange legging van ga maken, ik vind hem te leuk om te verstoppen als spiekbroekje πŸ˜‰

Joy Fits

Retro stippen

Ook op deze stof was ik meteen verliefd, ik vind hem zo lekker ’tuttig retro’. Het bleek gewoon in de naam te zitten, dit is ‘Bio Jersey Retrofever Feel XL te zijn, ook van JF Fabrics. Hier wil ik ook een jurkje met kraagje van maken, de matchende accentstof heb ik ook al.

Deze moet echt een wit kraagje hebben toch?

Ik wil al heel lang een lekker vrolijke, gekke rood-met-witte-stippen legging. En kijk wat ik vond: de perfecte stof daarvoor! Ik twijfel zelfs of ik er ook niet nog een jurkje van wil, hahaha! Maar eerst weer wat stofjes wegwerken hoor, ik heb nog zoveel op de stapel liggen!

Tot slot kon ik deze Bio Jersey Cherry Rood natuurlijk niet laten liggen. Hij is er ook in het lichtblauw, maar ik vond de rode nog net iets meer zomers. Ook hier ga ik een jurkje van maken, hopelijk is het klaar voor de eerste kersen er zijn πŸ™‚

Je vindt alle tricot stoffen bij Joy Fits via deze link. Verzenden gaat lekker snel, volgens mij had ik het na twee dagen al in huis. Ik kan weer aan de slag!

1 Comment on Stofjes shoplog: Joy Fits

  1. Neeltje
    15 mei 2022 at 13:09 (2 maanden ago)

    Wat een gave stoffen. Dat gaan mooie jurken en leggings worden!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.