Stralend de dag door met de nieuwe collectie van Hebbers

Toe aan een beetje positiviteit? Verwen jezelf (of een ander) dan met de vrolijke items van de nieuwe Hebbers collectie. Alle producten van Hebbers staan garant voor een portie vrolijkheid om de dag goed mee te beginnen. De unieke designs en mooie teksten op onder andere kaarten, stickers en notitieblokken toveren hoe dan ook een lach op jouw gezicht.

Collectie STRALEN

Wil jij ook stralend door het leven? Bekijk dan de kleurrijke collectie STRALEN, bestaande uit onder andere inspirerende kaarten, spiegelstickers, fleurige pennen, een motiverende planner en een kleurrijke verjaardagskalender. De in totaal dertien vrolijke items van deze nieuwe collectie zijn allemaal voorzien van een origineel design en een positieve tekst. Fijne quotes die een glimlach op jouw gezicht toveren.


Hang de kaarten met teksten als ‘Love Yo Self’ of ‘Hello Beauty’ naast je bed, plak de stickers op je spiegel, hang de vrolijke kalender op het toilet en plak de schattige minikaartjes op de koelkast en je dagelijkse portie geluk is compleet! En vergeet vooral niet je planner en bijbehorende pennenset mee te nemen voor een fantastische (school)dag. You Go Girl!

Cadeautje voor jezelf

Naast snelle levering biedt Hebbers een leuk extraatje: de cadeau-ervaring. Zo wordt elke bestelling mooi ingepakt en als cadeautje verzonden. Altijd. Dus niet alleen als je een vriend of vriendin wilt verrassen, maar ook als je iets voor jezelf besteld. Gewoon, omdat het leuk is om (iets) uit te pakken. Zelfs als je al weet wat er onder het cadeaupapier zit.

Over Hebbers

Linda Dikken, eigenaresse en ontwerpster van Hebbers, wordt blij van positieve teksten en zet deze om in vrolijke, inspirerende designs. De ontwerpen zijn uniek en zorgen voor een glimlach op ieders gezicht. Hebbers is inmiddels uitgegroeid tot een merk met unieke producten op het gebied van stationery, zoals kalenders, schriftjes, kaarten en notitieblokken. Benieuwd naar alle vrolijke ontwerpen? Bekijk en bestel de nieuwe collectie op de website van Hebbers.

6 Comments on Stralend de dag door met de nieuwe collectie van Hebbers

 1. chucky1012
  16 februari 2019 at 13:14 (2 jaar ago)

  Zo mooi.
  Ik hou van aparte stickers, notieboekjes etc….

  Beantwoorden
 2. Tjaaktje
  14 februari 2019 at 20:38 (2 jaar ago)

  Suoerleuk! Ik ben gek op dit soort hebbedingetjes: papier, kaarten, tape, stickers! Een aantal jaren geleden was ik heel veel bezig met scrapbooken. Ook digitaal. Daar heb ik heel veel uren in gestoken.

  “Add a little confetti to each day” – die vind ik leuk!

  Beantwoorden
  • Tjaaktje
   14 februari 2019 at 20:40 (2 jaar ago)

   Superleuk bedoel ik ;j

   Beantwoorden
 3. nieltje
  14 februari 2019 at 20:28 (2 jaar ago)

  Oh leuk zeg, ik a even een kijkje nemen 🙂

  Beantwoorden
 4. bychristiana
  14 februari 2019 at 08:35 (2 jaar ago)

  Do it for you, and not for them. Die ga ik onthouden;-)

  Beantwoorden
 5. Marije
  14 februari 2019 at 08:06 (2 jaar ago)

  Super leuke dingen zeg! Ga zeker wat kopen voor in mijn art journal

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.