Studio 78 Paris biologische make-up

Onlangs maakte ik kennis met een werkelijk prachtig biologisch make-up merk, waarbij zowel mijn liefde voor make-up, als mijn nog steeds groeiende interesse in natuurlijke cosmetica, ruimschoots op hun wenken bediend worden. Studio 78 Paris is een in Nederland (volgens mij) nog vrij onbekend merk, maar ik verzeker je: hier ga je nog heel veel van horen!

Studio 78 Paris

Studio 78 Paris biologische make-up

Toen ik de verpakkingen van de Studio 78 Paris producten zag, was ik letterlijk op slag verliefd. Zeg nou zelf: dit ziet er toch mooi uit, of niet? Ik vind het tegelijkertijd ontzettend schattig, maar ook heel sjiek. En dan de inhoud: de producten van Studio 78 Paris bevatten verschillende plantenextracten en natuurlijke minerale pigmenten. Het merk heeft het Ecocert cerfificaat, en respecteert niet alleen de huid, maar ook de natuur. Ik houd er van!

Studio 78 Paris

Hier zie je de ingrediënten van de Natural Blush Powder. Niet alleen zitten er geen schadelijke stoffen in, maar wat er wel in zit, daar wordt mijn huid gewoon blij van. Ik zie squalane, kokosolie, zonnebloemolie, amandelolie, avocado olie en kamille-extract. 99% van de ingrediënten is van natuurlijke afkomst, en 12% komt bovendien uit biologische landbouw. Voorheen hield ik me nooit zo bezig met ingrediënten van make-up, maar ik merkte op een gegeven moment dat mijn huid steeds meer ging reageren op ‘slechte’ ingrediënten. Niet gek natuurlijk, want net als een gezichtscrème smeer je make-up op je gezicht, en dus kan je huid er weleens op reageren.

Studio 78 Paris

De naam van de blush is ontzettend leuk gekozen: On se promène – We walk. Met deze blush krijg je de look alsof je net een stukje gewandeld hebt, een frisse, natuurlijke blos.

Studio 78 Paris

Het doosje van de Studio 78 Paris Natural Blush Powder is echt schattig om te zien. Het is wel gemaakt van karton, dus gevoelig voor beschadigingen. Maar goed, ik ben altijd heel zuinig op mijn make-up producten, dus wat mij betreft geen enkel probleem. En het past perfect bij de natuurlijke uitstraling van het merk, vind ik.

Studio 78 Paris

Aan de binnenkant van het dekseltje zit een spiegeltje, maar dat is zo klein dat het niet echt geschikt is om te gebruiken als je je gaat opmaken. Maar voor de checkup halverwege de dag is het prima geschikt. Het formaat van het doosje is het enige minpuntje aan de blush: het is zo klein dat mijn blushkwast er maar precies in past. Van mij had hij voor het gemak net een slagje groter mogen zijn. De blush heeft een prachtige warme kleur: oudroze/perzik met een hele subtiele goudkleurige glans.

Studio 78 Paris

De pigmentatie is dik in orde zoals je ziet: één veegje over de blush geeft dit resultaat. De swatch laat ik een stukje verderop zien.

Studio 78 Paris

Een ander product waar ik erg nieuwsgierig naar was, is de Studio 78 Paris Liquid Lipstick, die een perfecte dekking, matte finish en niet uitdrogende textuur belooft.

Studio 78 Paris

Ook de Liquid Lipstick bevat ontzettend veel verzorgende ingrediënten. Wonderolie, abrikozenpitolie, kokosolie, avocado olie, zonnebloemolie en olie uit de sinaasappelpit: ik begrijp waar deze lipstick zijn verzorgende eigenschappen vandaan haalt! Hier is maar liefst 100% van de ingrediënten natuurlijk, en 40% hiervan is afkomstig van biologische landbouw. Impressive!

Studio 78 Paris

De naam van de lipstick (deze zag ik pas toen ik hem opgestuurd kreeg, anders had ik denk ik wel een andere gekozen 😉 ) belooft een mooie draagbare kleur. Ik vind de namen van de Studio 78 Paris sowieso prachtig, vooral de Franse versies!

Studio 78 Paris

De Liquid Lipstick zit in een langwerpige zilverkleurige huls met zwarte opdruk. Hij werkt met een klik-systeem in de achterkant. De eerste keer moest ik wel een flink aantal keren klikken voor er product op de applicator kwam, maar nu ik hem eenmaal in gebruik heb is twee keer klikken voldoende voor mijn lippen.

Studio 78 Paris

Studio 78 Paris

De sponsapplicator werkt erg prettig: hij voelt zacht aan bij het aanbrengen, maar is stevig genoeg om nauwkeurig te kunnen werken. De lipstick komt vanuit het midden van de applictor.

Studio 78 Paris

Een beetje een gek plaatje, maar zo zie je wel goed de textuur. Ik vind hem niet echt vloeibaar, maar meer creamy. Een groot voordeel: deze loopt niet in de fijne lijntjes rond mijn mond, zoals veel andere liquid lipsticks wel doen.

Studio 78 Paris

En zo ziet het eruit nu ik de lipstick in gebruik heb. Ik ben in korte tijd echt enorm fan geworden van deze lipstick, zowel qua textuur als de kleur. Hij brengt ontzettend fijn aan, heeft een perfecte dekking in slechts één laagje, voelt verzorgend op mijn lippen, droogt deze niet uit en heeft een uitstekende houdbaarheid tot ver na de lunch. Eigenlijk gewoon alles wat ik zoek in een lipstick ♥

Studio 78 Paris

Nou, ziet dit er goed uit, of ziet dit er goed uit? Dit is make-up waar ik blij van wordt: ontzettend fijn om mee te werken, mooie kleuren en goede pigmentatie, uitstekende houdbaarheid, en make-up die me goed laat voelen. Ik wil meer van dit merk proberen!

Studio 78 Paris

Make-up die je laat stralen, daar houd ik van!

De producten van Studio 78 Paris zijn verkrijgbaar in de prachtige webshop van BeautyNatura. De Natural Blush Powder kost € 27,00 en is verkrijgbaar in drie kleuren, de Liquid Lipstick kost € 24,95 en is verkrijgbaar in zes kleuren. De producten zijn niet echt goedkoop, maar kwalitatief gezien vallen ze dan ook in het luxere make-up segment. Ik ga alvast ruimte maken op mijn make-up tafel hoor, hihihi!

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

11 Comments on Studio 78 Paris biologische make-up

 1. Talitha
  2 april 2016 at 17:55 (6 jaren ago)

  Wat een mooie verpakking en een bijzondere lipstickvorm, deze manier van aanbrengen kende ik nog niet. Erg mooie kleuren en foto’s!

  Beantwoorden
 2. Marieke
  2 april 2016 at 09:24 (6 jaren ago)

  Dat ziet er echt geweldig uit! Ja, deze producten gaan op mijn wishlist 🙂

  Beantwoorden
 3. manon
  1 april 2016 at 19:54 (6 jaren ago)

  Ik vind de kleur van de blush heel erg pretty

  Beantwoorden
 4. Annette
  1 april 2016 at 15:35 (6 jaren ago)

  Wat een leuke en mooie producten zeg. De kleuren staan je prachtig ook

  Beantwoorden
 5. Ik ❤️ beauty
  1 april 2016 at 13:25 (6 jaren ago)

  Ooh ik word nieuwsgierig naar de lipstick. Het staat je heel mooi, naturel maar toch ook een tikje glossy.

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  1 april 2016 at 10:43 (6 jaren ago)

  Wow, mooi hoor! Mooie foto’s 🙂

  Beantwoorden
 7. jeapiebel
  1 april 2016 at 09:26 (6 jaren ago)

  Kwalitatief gezien vallen ze dan ook in het luxere make-up segment daar zijn wij dol op. De collectie is erg prachtig zowel de verpakking. Ik vind de kleur ook echt heel mooi.

  Beantwoorden
 8. Natascha
  1 april 2016 at 09:08 (6 jaren ago)

  Wat een mooie producten zeg! Vooral de blush vind ik erg mooi. De producten zijn misschien niet goedkoop maar voor Mac producten geven ook genoeg meiden heel veel geld uit 😉 En hier zitten tenminste geen schadelijke stoffen in, klinkt goed.

  Beantwoorden
 9. Mireille Mommers
  1 april 2016 at 07:23 (6 jaren ago)

  Wat een leuke verpakkingen. Heerlijk als merken op details letten behalve het formaat van Blush doosje dan.

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  1 april 2016 at 06:54 (6 jaren ago)

  Dat ziet er zo mooi uit!
  Ook erg luxe.
  Goed geschreven artikel met duidelijke foto’s!

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.