Stylish het bos in met Zoo Adventure laarzen

Nu het najaar stiekem gewoon begonnen is, is het ook weer tijd voor waterdichte laarzen als ik met Benthe naar het bos ga. Laarzen die behalve waterdicht, ook tegen modder bestand zijn. Want na de regen van een paar weken geleden is het in de polder en in het bos meteen een stuk drassiger geworden. Maar vanaf nu stap ik zelfs door de modder helemaal in stijl met mijn mooie jurkjes, met de Zoo Adventure laarzen die ik onlangs ontving. Ik laat ze aan je zien!

Zoo Adventure laarzenZoo Adventure laarzen

De Zoo Adventure laarzen stonden al een tijdje op mijn wishlist. Ik was dan ook best heel erg blij toen ik ze een paar weken geleden thuisgestuurd kreeg. Dat was precies in de natste week van het jaar, die helaas in mijn vakantie viel. Maar met zulke mooie laarzen wordt wandelen in de regen gewoon bijna leuk toch?

Zoo Adventure laarzenEr is een ruime keuze Zoo Adventure laarzen, ik koos voor het model Adisa, wat in een aantal vrolijke kleuren verkrijgbaar is. En tja, dat was nog best lastig kiezen hoor, hahaha! Ik besloot uiteindelijk voor vrolijk rood te gaan, dat kleurt heerlijk bij mijn mooie jurkjes.

Op advies van Zoo Adventure heb ik zowel mijn voet als mijn kuit opgemeten, en aan de hand van de (erg uitgebreide) maattabel op de website gekeken welke maat daarbij hoorde. En dat was maar goed, want hieruit bleek dat ik maat 41 moest hebben (mijn normale maat is 42), en die past perfect.

Zoo Adventure laarzenTechnische informatie over de Adisa laarzen

De laarzen zijn gemaakt van geïmpregneerd Nubuck leder, wat sneldrogend en water- en vuilafstotend is.  De buitenzool is van 100% rubber, en de binnenzool is uitneembaar. De laars is gevoerd met microfiber, en heeft daarnaast een tussenvoering van een aquastop membraan, wat 100% waterdicht is. De schachthoogte is 28 cm, en de bovenkant van de laars is verstelbaar, zodat je hem goed kunt aansluiten op je been.

De Zoo Adventure laarzen zijn direct klaar voor gebruik, je hoeft (en mag) ze niet insprayen voor gebruik. Als ze erg vuil zijn, spoel je ze eenvoudig schoon onder de kraan, eventueel met behulp van een natte doek. Eventueel kun je ze af en toe reinigen met de speciale Zoo Adventure Cleaner. Om de laarzen langer mooi te houden, heeft Zoo Adventure speciale Hydra crèmes in het assortiment. Je mag ze niet invetten met ledervet, hiermee verstoor je de ademende werking van het leder.

Zoo Adventure laarzenVoor iedere kuit een Zoo Adventure laars

Ik heb zelf vrij ‘normale’ kuiten qua omvang. Ik weet echter uit mijn omgeving dat het voor dames met een brede kuit, of juist met een heel smalle kuit, erg lastig is om goede laarzen te vinden. Bij Zoo Adventure vind je daarom niet alleen outdoor laarzen in verschillende kleuren en modellen, maar ook met verschillende kuitmaten. Van Slimfit tot XL, en modellen in verschillende hoogtes. Mocht je er aan de hand van de maattabel nou toch niet helemaal uitkomen, dan kun je Zoo Adventure altijd bellen voor advies bij de keuze van je laarzen.

Zoo Adventure laarzenInstappen en wegwezen!

Vanaf het eerste moment dat ik mijn Zoo Adventure laarzen aantrok, liepen ze fijn. Ik heb ze niet hoeven inlopen, en mijn voeten hoefden niet te wennen aan de laarzen. Omdat ik best flinke afstanden loop met Benthe, is het voor mij belangrijk dat laarzen waterdicht zijn, maar ook comfortabel lopen. Dat was tot dusver niet eenvoudig te vinden, maar mijn nieuwe Zoo Adventure laarzen voldoen voor mij aan alle eisen die ik aan wandellaarzen stel. Ik denk zomaar dat ik hier heel veel kilometers plezier van ga hebben!

Zoo Adventure laarzenDe Zoo Adventure laarzen zijn verkrijgbaar via de eigen webshop. Zowel de verzendkosten als het eventueel retourneren zijn gratis. En alle bestellingen die voor 12.00 uur geplaatst worden, worden de volgende werkdag geleverd. Mijn Adisa laarzen kosten € 199,90.

Ik heb de laarzen ontvangen voor een samenwerking. Met dank aan mijn zus Miranda voor het maken van de mooie foto’s.

18 Comments on Stylish het bos in met Zoo Adventure laarzen

 1. Natascha - Beautyopinie
  9 oktober 2017 at 08:59 (1 jaar ago)

  Wat een stoere boots Natas! De tijd dat regenlaarzen alleen functioneel waren is lang voorbij. Ik vind dit mooi, lijkt me wel wat om straks ook mee rond te banjeren in het bos als Tess wat ouders is! Misschien moet ik ook eens kijken voor regenlaarzen.

  Beantwoorden
 2. Jacqueline
  8 oktober 2017 at 14:18 (1 jaar ago)

  Wat zijn ze leuk Natasja !!!! Heel veel mooie wandelingen met droge voeten gewenst xxx

  Jacqueline

  Beantwoorden
 3. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  8 oktober 2017 at 13:17 (1 jaar ago)

  Oh wat gaaf dat je ook een samenwerking bent aangegaan met ZOO Adventure. Wat zijn het zalige laarzen hè, ik had al twee paar van deze geweldige laarzen voordat ik een samenwerking met ze aanging. Ik draag vandaag model Alette, een hoger model, in het zwart. Ze lopen als sloffen oftewel als pantoffeltjes hihi. Je gaat vast veel plezier van de jouwe hebben samen met Benthe heerlijk genieten van de natuur.
  Ik hoop dadelijk samen met mijn mannetje te gaan genieten van de natuur. Wandel ze!

  Beantwoorden
 4. Babs
  8 oktober 2017 at 11:48 (1 jaar ago)

  Wat een fijne laarzen! Zeker voor jouw lange wandelingen geschikt, wat dat betreft hebben deze laarzen de perfecte “drager” gevonden. Veel wandelplezier!

  Beantwoorden
 5. Miranda
  8 oktober 2017 at 11:47 (1 jaar ago)

  Ze kleuren heel mooi bij je jurkjes collectie 😎
  Laat de herfst maar komen!

  Beantwoorden
 6. Sylvia Walison
  8 oktober 2017 at 11:40 (1 jaar ago)

  Wandelen met charme, ze staan je super! en ook hoog op mijn wishlistje.
  Fijne dag samen met Benthe

  Beantwoorden
 7. Tamara
  8 oktober 2017 at 11:11 (1 jaar ago)

  Staat super, vind ze ook zó gaaf!

  Beantwoorden
 8. ellen jacobs
  8 oktober 2017 at 10:50 (1 jaar ago)

  Wat een waanzinnige mooie laarzen zo in het rood. Veel wandelplezier er saampjes mee

  Beantwoorden
 9. Danielle
  8 oktober 2017 at 10:30 (1 jaar ago)

  Soooo leuke laarzen!
  Mooi vest ook trouwens…
  Jij staat er gestyled op in t bos!

  Beantwoorden
 10. bychristiana
  8 oktober 2017 at 10:27 (1 jaar ago)

  Ah kijk, dat is fijn, dat ze rekening houden met de verschillende kuitjes. Ik heb namelijk heel smalle kuiten en laarzen zwabberen dus vaak maar een beetje om me heen. Daarom heb ik ze dus ook niet. Tot nog toe;-)

  Beantwoorden
 11. Mireille
  8 oktober 2017 at 10:26 (1 jaar ago)

  Top zijn ze en wat geweldig dat je ze hebt mogen ontvangen.
  Heel veel wandelplezier.

  Beantwoorden
 12. Petra van Vliet
  8 oktober 2017 at 10:09 (1 jaar ago)

  Wat een mooie laarzen!
  Ik heb ze al eens voorbij zien
  komen bij Susan, wow, ze staan
  hoog op mijn wishlist…
  Veel wandelplezier met je
  lieve spikkelmeisje!

  Beantwoorden
 13. Aimee Moolenaar-Dols
  8 oktober 2017 at 10:03 (1 jaar ago)

  Staat weer “kek” leuk hoor. Zeker geschikt voor wandelingen in de natuur schat ik zo in. Dus voor jou gemaakt om met je spikkelmeisje lekker naar buiten te gaan.
  Groetjes en liefs Aimee

  Beantwoorden
 14. Hennie
  8 oktober 2017 at 09:08 (1 jaar ago)

  Fijn dat er bij deze laarzen rekening wordt gehouden met de schacht. Heb ik met mijn klapkuiten ook nogal eens problemen mee. Mooie rooie laarsjes!

  Beantwoorden
 15. chucky1012
  8 oktober 2017 at 08:19 (1 jaar ago)

  Zo mooi en heel handig als men de hond gaat uitlaten…..
  Voordat ik je artikel had gelezen zat ik al op de website te kijken waar deze prachtige boots verkocht worden….
  Helaas zijn de laarzen voor dames er niet in mijn maat.

  Xoxo

  Beantwoorden
 16. Marije
  8 oktober 2017 at 07:46 (1 jaar ago)

  Stylish laarzen om met dit herfstweer Benthe uit te laten

  Beantwoorden
 17. Jolanda
  8 oktober 2017 at 07:06 (1 jaar ago)

  Wat zijn ze mooi! Fijn ook dat er verschillende maten in schacht zijn. Ik heb bijvoorbeeld dikkere kuiten en pas veel laarzen hierdoor niet. De kleur matcht ook heel goed met je mooie jurkjes!

  Beantwoorden
 18. Jori
  8 oktober 2017 at 06:09 (1 jaar ago)

  Wat zijn ze mooi en ze passen perfect bij je outfits….

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.