Sudio Vasa Bla draadloze oordopjes

Als ik met Benthe een flinke ronde ga lopen, luister ik graag naar muziek. Een grote bron van ergernis is voor mij echter het snoer van mijn oordopjes, wat altijd in de weg hangt. Hetzelfde verhaal wanneer ik mijn oordopjes gebruik om te bellen in de auto. Het gebeurt me regelmatig dat er een oordopje uit mijn oor vliegt, omdat ik weer eens achter het snoer blijf hangen met mijn arm of hand. Dit gedoe is voor mij nu verleden tijd, want ik ontving de Sudio Vasa Bla draadloze oordopjes. Wat een uitkomst! En ze zien er ook nog eens ontzettend mooi en sjiek de friemel uit, ik laat ze graag aan jullie zien!

Sudio Vasa BlaSudio Vasa Bla draadloze oordopjes

Het merk Sudio komt uit Zweden, en staat voor ‘elegante producten met studio kwaliteit geluid en een verfijnde en minimalistische stijl.’ Het merk streeft perfectie na, zowel met haar producten als haar klantenservice. Sudio verkoopt niet alleen (hele mooie) hoofdtelefoons, maar wil haar klanten een geweldige geluidservaring leveren. Het verhaal achter Sudio is trouwens erg leuk om even te delen:

De naam Sudio herinnert aan een voorval in New York, waar รฉรฉn van de oprichters Phil Collins zag prutsen met zijn hoofdtelefoon. Door de frustratie van het niet aan kunnen bieden van een beter alternatief kon hij tijdens een moment van oogcontact slechts zeggen: “trust me I know the feeling.” De naam Sudio is een hommage aan Phil Collins’ hit Sussudio en de vastberadenheid om van de onderneming een succes te maken komt van deze anecdote.

Sudio Vasa Bla Sudio Vasa BlaIt’s all in the details

Aan de verpakking zie je al dat Sudio het voornemen om perfectie te leveren, heel serieus neemt. Als ik niet beter wist, had ik gedacht dat er een hele luxe sieradenset in het mooie doosje zat ๐Ÿ˜‰ De Sudio Vasa Bla draadloze oordopjes zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, blauw en roze, ik koos voor Pink met rosรฉ goud. Kleurt mooi bij mijn vrolijke jurkjes ๐Ÿ™‚

Sudio Vasa Bla

In de verpakking zitten twee kleine doosjes. In het kleinste doosje zitten de Sudio Vasa Bla oordopjes zelf, in het iets grotere doosje zit een lederen hoesje, accessoires en de gebruikshandleiding.

Sudio Vasa Bla

Hier zie je het lederen hoesje om de Sudio Vasa Bla oordopjes in op te bergen en/of mee te nemen, en de oordopjes zelf. Hier kom je toch echt wel heel stylish en hip mee voor de dag? Zelfs bij een nette outfit staan de oordopjes prima!

Sudio Vasa Bla

In een apart zakje zitten verschillende maten oordopjes, zodat je precies dat paar kunt kiezen wat in jouw oor het fijnst draagt. Dus geen zere of geรฏrriteerde oren meer omdat het oordopje net niet goed past in jouw oor. Er is ook een clip bijgesloten, ook in rosรฉ goud, om de oordopjes bijvoorbeeld even aan je kleding te clippen, als je ze niet gebruikt.

Sudio Vasa BlaTechnische details

De batterij van de Sudio Vasa Bla gaat tot wel 8 uur mee (in actieve toestand). Als de batterij leeg is, laad je deze heel eenvoudig op middels het bijgeleverde USB-kabeltje. Hierbij kun je kiezen tussen de snelle laadstand (10 minuten) voor als je in hoge nood zit, of 120 minuten voor een volle batterij. Het bereik van de oordopjes is 10 meter, dus je hoeft je telefoon niet persรฉ continu bij je te dragen om toch naar muziek te blijven luisteren.

Sudio Vasa Bla

Met dit kleine kastje bedien je de oordopjes. Door het middelste knopje in te drukken kun je ze aan zetten, of je telefoon opnemen. En met de andere twee knopjes zet je het geluid harder of zachter. Heel eenvoudig, zelfs ik snapte het meteen ๐Ÿ˜‰ De oordopjes werken via Bluetooth, dus heel makkelijk aan te sluiten op je telefoon.

Het geluid van de Sudio Vasa Bla oordopjes is echt hรฉรฉl erg goed. Deze geluidskwaliteit wordt verkregen door een combinatie van driver en versterker. Hierdoor kunnen de verschillende geluiden van instrumenten uit elkaar worden gehouden, wat een echte studio ervaring oplevert. Het geluid is niet te vergelijken met andere, gewone oordopjes die ik eerder altijd gebruikte.

Voor de echte kenners volgen hieronder de technische details van de driver:

 • Type: 10.2 mm Dynamische Luidspreker
 • Gevoeligheid: 112 dB SPL @ 1 kHz
 • Impedantie: 32 Ohm @ 1kHz
 • Frequentie: 18 Hz – 23 kHz

Sudio Vasa Bla

Speciaal voor ongeduldige mensen als ik: in de verpakking vind je de gewone gebruikshandleiding (in verschillende talen), maar ook een ‘Quick Start Manual’.

Sudio Vasa BlaMijn ervaring met Sudio Vasa Bla oordopjes

Ik ben helemaal in mijn element met mijn Sudio Vasa Bla oordopjes. Zeker nu het weer wat mooier weer is, vind ik het heerlijk om muziek te luisteren terwijl ik met Benthe een uur aan het wandelen ben. Niet alleen het feit dat de oordopjes draadloos zijn, maar ook het bijzonder goede geluid maken ze een waar genot in gebruik. De oordopjes zijn niet goedkoop (โ‚ฌ 90,00), maar de kwaliteit is wel volledig in verhouding met de prijs.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Sudio Vasa Bla oordopjes en wil je ze ook bestellen? Dan heb ik goed nieuws voor je: met de code Beautyspots15 krijg je 15% korting op je bestelling. Op de website kun je uiteraard ook terecht voor Sudio draadloze hoofdtelefoons. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

8 Comments on Sudio Vasa Bla draadloze oordopjes

 1. Astrid
  13 april 2017 at 07:11 (5 jaren ago)

  Wat een mooie oordopjes! Handig zo zonder draad en ook nog eens heel mooi.

  Beantwoorden
 2. Eveline Fleur
  12 april 2017 at 13:04 (5 jaren ago)

  Ik ben het met Marije eens. Ik ben zelf erg benieuwd naar het geluid en zou ze graag naast de beats by dr dre oordopjes plaatsen, aangezien ze daar veel van weg hebben haha. ๐Ÿ™‚ Het zijn prachtige oordopjes in ieder geval!

  Beantwoorden
 3. Jolanda
  12 april 2017 at 08:53 (5 jaren ago)

  Ik vind ze echt top. Leuk kleurtje heb je gekozen!!

  Beantwoorden
 4. Cindy
  12 april 2017 at 08:12 (5 jaren ago)

  Handig! Draag zoiets echter nooit, wil altijd lekker in stilte lopen of fietsen.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  12 april 2017 at 08:04 (5 jaren ago)

  Mooi en chique!
  Daar wil ik zeker mee gezien worden.
  Eindelijk een headset waarvan het snoer niet in de knoop kan!
  Die goedkope oordopjes zijn irritant omdat altijd het snoer evan in de knoop gaat en het snel kapot gaat.

  Xoxo

  Beantwoorden
 6. Mireille
  12 april 2017 at 07:27 (5 jaren ago)

  Kijk dit zijn nog eens gave dingen om voor een review te ontvangen. Het lijkt inderdaad wel een luxe sieradenset.

  Beantwoorden
 7. marije
  12 april 2017 at 06:57 (5 jaren ago)

  Ik lees zoveel over deze oordopjes dat ik er nu zelf ook wel benieuwd naar ben. Ze klinken iig ideaal.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.