Sugar Lip Scrub Banana – Wat Maakt Je Mooi

Verzorgde lippen zijn mooie lippen, en mooie lippen zijn verzorgde lippen. Als je lippen droog, schilferig en ruw zijn, zal zelfs de duurste lipstick niet mooi staan, de basis moet goed zijn. Mijn lipverzorging bestaat uit een goede lipbalsem, die ik iedere avond én voor een wat langere wandeling met Benthe aanbreng (in de winter nog wat vaker), en een lipscrub. Ik heb er inmiddels al een aantal gehad, een tijdje geleden ontdekte ik een nieuwe topper: de Sugar Lip Scrub Banana van de webshop Wat Maakt Je Mooi.

Sugar Lip Scrub Banana

Sugar Lip Scrub Banana

De Sugar Lip Scrubs van Wat Maakt Je Mooi zijn verkrijgbaar in verschillende smaken/geuren. De ingrediënten zijn bij allemaal hetzelfde, het enige wat anders is, is de Flavour (logisch). De Sugar Lip Scrub Banana bevat naast suiker alleen maar verzorgende ingrediënten: Shea Butter, zoete amandelolie en vitamine E.

Sugar Lip Scrub Banana

De korrel van de Sugar Lip Scrub Banana is wat grover dan ik bijvoorbeeld van de lipscrubs van Lush gewend ben. Het hoge gehalte aan verzorgende ingrediënten zorgt er echter voor dat dit niet vervelend aanvoelt op mijn lippen, de suikerkorrels glijden heel makkelijk over mijn lippen en schuren of irriteren niet. De geur van de Lip Scrub is onmiskenbaar bananig: lekker zacht en zoet.

Sugar Lip Scrub Banana

Sugar Lip Scrub Banana

Sugar Lip Scrub Banana: gebruik en werking

Het gebruik van de Sugar Lip Scrub Banana is niet anders dan die van de meeste andere lipscrubs: je brengt een beetje aan op je (licht vochtige) lippen en masseert het voorzichtig over je lippen. Wat hierbij direct opvalt, is het feit dat deze Lip Scrub ontzettend verzorgend aanvoelt, ik voel echt een lekker zacht, boter-achtig laagje op mijn lippen. Na een minuutje verwijder ik de scrub met een tissue (je kunt het ook afspoelen, maar dat vind ik zonde van de verzorgende werking), waarna het verzorgende laagje achterblijft en een apart verzorgend product dus niet meer nodig is. Ik gebruik de scrub eigenlijk altijd voor het slapen gaan, zodat de verzorgende ingrediënten lekker de hele nacht hun werking kunnen doen. Ik gebruik de scrub 2 tot 3 keer per week, afhankelijk van de behoefte van mijn lippen.

Naast de Sugar Lip Scrub Banana zijn er ook de varianten Passion Fruit Rose, Coco Vanilla, Honey Kisses, Pistache en Chocolate Mousse. De Lip Scrubs kosten € 3,95 per stuk, voor een royaal potje van 50 ml.

5 Comments on Sugar Lip Scrub Banana – Wat Maakt Je Mooi

 1. Wojis
  24 augustus 2014 at 21:19 (8 jaren ago)

  Tijdens het lezen kon ik de scrub ruiken (heb ook een beetje trek, dus yumm). Gek dat heel veel dames niet scrubben, laat staan de lippen en het is zo fijn en zo goed, zeker als het koud is en je van die die pijnlijke gescheurde lippen krijgt. De prijs is ook zeer aantrekkelijk, best heel goed zelfs. Shea en amandel, dat is echt fijn, dank je wel, goed idee.

  Beantwoorden
 2. Agneta
  22 augustus 2014 at 17:45 (8 jaren ago)

  Klinkt eigenlijk wel het proberen eens waard.

  Beantwoorden
 3. Dana
  22 augustus 2014 at 17:04 (8 jaren ago)

  Hij lijkt mij erg fijn!

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  22 augustus 2014 at 16:29 (8 jaren ago)

  Choco mousse, mmmmm…

  Beantwoorden
 5. Bianca
  22 augustus 2014 at 15:21 (8 jaren ago)

  Ik ben zo nieuwsgierig naar deze webshop ik heb er nog nooit wat besteld. Deze scrub lijkt mij vooral fijn vanwege het verzorgende gedeelte (dat vind ik het belangrijkste) x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.