Sugar Scrub Scoops bij Wat Maakt Je Mooi

Sinds een aantal weken heeft de webshop Wat Maakt Je Mooi (die boordevol lekkers voor je huid en haar zit) nieuwe scrubs in het assortiment: de Sugar Scrub Scoops. Uiteraard heb ik dit nieuwe lekkers voor jullie uitgetest, ik laat ze vandaag aan je zien!

Sugar Scrub Scoops

Sugar Scrub Scoops: niet geschikt voor consumptie

Als je de foto ziet, begrijp je direct waar de naam vandaan komt: de scrub-bolletjes zien er uit als heerlijke bolletjes vers schepijs. Met bovenstaande foto heb ik destijds heel wat vrienden op Facebook jaloers gemaakt, zo echt ziet het er uit.

Sugar Scrub Scoops

Na suiker is sheabutter het belangrijkste ingrediënt van de Sugar Scrub Scoops, en dat is te merken. Sheabutter bevat een zeer hoge dosis vetzuren, vitamine A en E en kaneelzuur, dit is een natuurlijke stof is die de huid tegen UV-stralen beschermt. Macadamia olie zorgt voor extra verzorging en verzacht en heelt de huid. De scrub voelt heel zacht en verzorgend op de huid, en door de fijne suikerkorreltjes zijn de Scrub Scoops ook geschikt voor de gevoelige huid (al is het aan te raden een gevoelige huid niet te vaak te scrubben).

Sugar Scrub Scoops

Waar ik de ervaring heb met andere ‘losse’ scrubproducten als deze dat ze snel hard worden als je ze eenmaal in gebruik hebt genomen, is dat met de Sugar Scrub Scoops van Wat Maakt Je Mooi niet het geval. De Scrub Scoop blijft zacht en smeuïg, ook als deze onverhoopt toch een beetje nat wordt onder de douche. Het beste kun je voor je onder de douche stapt, een stukje afbrokkelen, en de rest van de douchestraal vandaan houden.

Sugar Scrub Scoops

Sugar Scrub Scoops: gebruik en werking

De Sugar Scrub Scoops laten zich heel makkelijk verkruimelen, waarna je een fijne scrub overhoudt. Door de aanwezigheid van de verzorgende Sheabutter en Macademia olie is de scrub lekker smeuïg, waardoor de korreltjes niet zo snel uit elkaar vallen, ze ‘plakken’ als het ware aan elkaar. Ook laten de Sugar Scrub Scoops zich hierdoor heel goed over de huid masseren. De scrub voelt lekker zacht en verzorgend.

Sugar Scrub Scoops

De Sugar Scrub Scoops maken mijn huid babybilletjes-zacht en drogen haar niet uit, dankzij de verzorgende ingrediënten. Toch gebruik ik wel een bodylotion of -crème na gebruik, puur voor het extra luxe gevoel. Zo’n verzorgend product smeert zo lekker uit na het scrubben van je huid <3

De Sugar Scrub Scoops zijn verkrijgbaar in de geuren Rosemary & Mint (aanrader!), Strawberry Shortcake, Sweet Cinnamon, Honey Milk & Oatmeal, Lavendel Dreams, Freaky Orange en Lemon Curd (die zie je op de foto, dit is ook echt een aanrader voor deze tijd van het jaar), ze kosten € 2,95 per stuk. Ik doe hier ongeveer 3 à 4 keer mee (voor mijn hele lichaam), maar ik ben een Big Spender als het om verzorgingsproducten gaat, dus ik denk dat anderen er wel minimaal 5 keer mee kunnen doen.

5 Comments on Sugar Scrub Scoops bij Wat Maakt Je Mooi

 1. Deb
  1 augustus 2014 at 19:49 (8 jaren ago)

  Deze sugar scrub scoops (leuke naam ook) zien er idd enorm eetbaar uit!! Goed dat je er 3x mee doet want ik dacht echt dat je zou zeggen dat je er maar 1x mee kon doen want ze zien er best klein uit.

  Beantwoorden
 2. Lisanne
  1 augustus 2014 at 00:21 (8 jaren ago)

  Lijken net echte ijsbolletjes, leuk!

  Beantwoorden
 3. Bianca
  31 juli 2014 at 11:35 (8 jaren ago)

  Ik vind ze er alleen al er heerlijk eruit zien haha! Bij deze webshop wil ik al een tijdje bestellen maar wil eerst mijn voorraad een beetje opmaken 🙂 x

  Beantwoorden
 4. Saskia
  31 juli 2014 at 08:07 (8 jaren ago)

  Het ziet er inderdaad net uit als ijs, erg leuk idee zeg.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.