Sundays are for Sneakers, Hoodies and Jeans ♥

Hoewel ik tegenwoordig vaak jurkjes en/of rokjes draag (voornamelijk van Tante Betsy), zijn er ook dagen waarop ik het liefst een lekkere jeans met een warme trui draag. Zoals op zondagen, als er niets anders op de planning staat dan uitgebreide wandelingen met de Prinses. Vandaag laat ik je zo’n ‘Sunday’s Casual outfit’ zien!

hoodie-001

Sneakers, Hoodies and Jeans

Ik houd er van: zondagen waarop ik niets hoef, alleen maar wandelen met mijn meisje. Ok,en foto’s maken voor mijn blog, en artikelen schrijven, en een stuk of wat wasjes draaien. Maar dat zijn allemaal dingen waar ik zelf voor kies, en die me niet al te veel moeite kosten. En die ik in mijn eigen tempo kan doen. Geen volle agenda: “zo laat moet ik daar zijn, en daarna meteen door naar…” Dat is toch eigenlijk waar zondagen voor gemaakt zijn: lege planningen?

hoodie-002 hoodie-006
Op zulke dagen voel ik me het best in een lekkere jeans, met daarop een eenvoudig shirt of trui, en sneakers eronder die als pantoffels aanvoelen. Met zo’n outfit maakt het niet uit als ik in het bos in een modderplas trap (ok, mijn mooie sneakers verruil ik in dat geval wel even voor mijn outdoorlaarzen hoor, hihihi!), of als Benthe lekker bij me op schoot komt hangen, of als we samen een dutje doen in de bank (lees: ik lig in de bank en Benthe stort zich bovenop me, lol). Zulke dagen mogen van mij eindeloos duren, maar gaan helaas altijd weer te snel voorbij.

hoodie-004 hoodie-005
De jeans die ik draag, is een whkmp’s GREAT LOOKS skinny jeans, en kocht ik afgelopen zomer in de sale voor 45 euro. De hoodie is van Bonprix (een winkel waar ik regelmatig weet te slagen voor leuke, heel betaalbare items) en kost slechts € 11,99. Het is echt zo’n sweater om op een zondagmiddag helemaal in weg te kruipen, heerlijk! De sneakers zijn van Adidas en kocht ik bij Omoda, ze kosten € 99,95. Niet echt goedkoop, maar voor schoenen die ik de dag na aankoop aantrok en er de hele dag mee door Ouwehand wandelde zonder zere voeten, heb ik dat wel over. Ze zijn zo ontzettend fijn!

Wat is jouw favoriete outfit voor een luie zondag?

Met dank aan Jori en Vincent voor de wederom prachtige foto’s ♥

9 Comments on Sundays are for Sneakers, Hoodies and Jeans ♥

 1. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  14 november 2016 at 09:36 (6 jaren ago)

  Ik draag alleen nog maar Tante Betsy jurken dus voor mij geen jeans meer ;). En ik vind ze heerlijk comfortabel zitten dus my alltime favourite outfit is Tante Betsy hihi. Met een paar cowboylaarzen, van de zomer ook graag met sneakers of een sandalette.

  Beantwoorden
 2. Miranda
  13 november 2016 at 18:23 (6 jaren ago)

  Mijn favoriete zondag outfit verschilt niet zoveel van de jouwe maar ik draag ook graag een warm vest wat ik zo nu en dan uittrek als ik het te warm krijg.
  Heerlijk, zo’n dag en jij matcht mooi met Benthe haar riem 🙂

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  13 november 2016 at 17:28 (6 jaren ago)

  Wat een mooie outfit en prachtige foto’s!
  Ik zoek ook zo een zelfde model sweater 😉

  Xoxo

  Beantwoorden
 4. Cindy
  13 november 2016 at 15:55 (6 jaren ago)

  Leuke outfit. En voor fijne sneakers betaal je nu eenmaal wat meer.
  Mijn favo zondagoutfit is wat ik vandaag aan heb, fluffy broek en trui van dat badjassenspul en daar overheen, omdat ik het straks zo koud had, nog een badjas 🙂

  Beantwoorden
 5. Ranoe
  13 november 2016 at 14:53 (6 jaren ago)

  Dit lijkt me echt heerlijk zitten! Ik heb een tip voor je wat betreft lekker zittende jeans. Bij Steps hebben ze jogjeans, zitten zalig als een joggingbroek en ze hebben het uiterlijk van een gewone spijkerbroek. Ze kosten maar €35,95 en zijn er in verschillende wassingen. Ze vallen klein en er zit lekker wat stretch in. Jouw sneakers vind ik ook erg leuk.

  Beantwoorden
  • Ranoe
   13 november 2016 at 15:33 (6 jaren ago)

   Ze vallen groot bedoel ik…

   Beantwoorden
  • Natasja
   13 november 2016 at 16:03 (6 jaren ago)

   Wat een goede tip, bedankt Ranoe! Daar ga ik zeker eens naar kijken, ze klinken heerlijk!

   Beantwoorden
 6. Annette
  13 november 2016 at 14:38 (6 jaren ago)

  Wat matchen jullie mooi met dat roze 🙂 leuk hoor.

  Beantwoorden
 7. Mireille
  13 november 2016 at 14:24 (6 jaren ago)

  Dat zijn ook mijn favoriete zondagen. Heerlijk eerst Boris Time dan naar mijn paardje en Totti en manlief gaan samen maar lekker wandelen. Die zijn net terug overigens maar wat een snertweer zeg.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.