Swatches Catrice SpectaculART Nail Lacquers

Bij de aankondiging van de limited edition van Catrice van november/december, enige tijd geleden, maakte mijn hart een sprongetje. Eindelijk weer eens een LE waar ik blij van word! Vooral de lakjes spraken me erg aan, toen de SpectaculART collectie dan ook eindelijk hier bij het Kruidvat stond (wij staan volgens mij ergens onderaan de lijst, pas een week of anderhalf na het verschijnen van de LE’s in de eerste winkels, zijn wij aan de beurt), heb ik mijn slag geslagen. Catrice is één van mijn favoriete nagellakmerken, en eigenlijk vond ik alle lakjes van SpectaculART mooi, dus ik besloot om ze dan maar allemaal mee te nemen. Voor de prijs (€ 2,69 per stuk) hoef je het echt niet te laten!

spectaculArtDe nagellak-collectie van SpectaculART bestaat uit één nude-gouden lakje en drie wat “hardere” kleuren, variërend van roze tot bordeaux rood. Daarnaast bevat de LE een topcoat (deze is iets duurder, € 2,99)  met fijne en grove gouden / champagne-kleurige glitters (niet met echte stukjes 18 karaats bladgoud, zoals de topcoat van OPI, The Man With The Golden Gun, maar voor deze prijs neem ik genoegen met nepgoud). Kijk je mee naar de swatches? Op alle foto’s heb ik het lakje in twee laagjes aangebracht, daarna een sneldrogende topcoat (INM Out the Door) en vervolgens op de tweede foto 1 laagje Gold Leaf topcoat eroverheen.Artfully Lustrous 001

C01 Artfully Lustrous – een nude lakje met een prachtige gouden glans en zilveren glittertjes.

Artfully Lustrous 002

Artfully Lustrous met één laagje Gold Leaf topcoat. Maakt het net even iets spannender, vind je niet?

Holi Hai 001

C02 Holi Hai – prachtig felroze lakje, waar je er naar mijn mening nooit genoeg van kunt hebben…

Holi Hai 002

Met een laagje Gold Leaf topcoat gaat Holi Hai op sjiek!

Revel The Red

C03 Revel The Red – een zusje van Holi Hai, maar dan met een meer rode ondertoon, en net even wat donkerder.

Revel The Red

Ook op Revel The Red misstaat de Gold Leaf topcoat niet!

Soulful 001

C04 Soulful – Bordeauxrood, dé trend van deze winter, mag natuurlijk niet ontbreken in deze collectie! Ik vind hem prachtig en sjiek!

Soulful 001

En met Gold Leaf topcoat eroverheen ben ik klaar voor de feestdagen!

De producten van Catrice zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat en Trekpleister. Deze limited collection is verkrijgbaar tot half december, of zolang de voorraad strekt.

Heb jij al wat uit de SpectaculART limited collectie gekocht? Of zijn het jouw kleuren niet?

14 Comments on Swatches Catrice SpectaculART Nail Lacquers

 1. Kim
  15 november 2012 at 16:35 (10 jaren ago)

  Wauw mooi! Ik vind ze stuk voor stuk prachtig en dat heb ik ook nooit eerder gehad met een limited collectie van Catrice. 🙂

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  12 november 2012 at 06:23 (10 jaren ago)

  Mooie nagellak, ik ben ook helemaal weg van de kleurtjes van Catrice. Ik heb de Gold Leaf topcoat op mijn verlanglijstje voor de Sint gezet; leuk schoenkadootje!

  Beantwoorden
 3. Vera
  11 november 2012 at 20:26 (10 jaren ago)

  Ik heb gisteren de topcoat in handen gehad, toch niet gekocht, maar nu twijfel ik weer.. Grmbl.. 😉

  Beantwoorden
  • Natasja
   11 november 2012 at 20:45 (10 jaren ago)

   🙂

   Beantwoorden
 4. Emmy
  11 november 2012 at 10:58 (10 jaren ago)

  Mooie swatches Natas, ik gebruik zelf eigenlijk alleen maar alle tinten rood, maar ik vind deze roze (vooral de donkere) ook wel heel leuk.

  Beantwoorden
  • Natasja
   11 november 2012 at 18:24 (10 jaren ago)

   Dank je! Rood is ook altijd mooi he?

   Beantwoorden
 5. Sanne
  11 november 2012 at 00:15 (10 jaren ago)

  Ik heb zelf helemaal geen nagellak (heb je niet zoveel aan als je geen nagels hebt om te lakken) maar die bordeaux is echt prachtig! En wat heb je mooie nagels zeg!

  Beantwoorden
  • Natasja
   11 november 2012 at 18:23 (10 jaren ago)

   Dank je voor het compliment!

   Beantwoorden
 6. Madelon
  10 november 2012 at 20:35 (10 jaren ago)

  Je maakt schitterende swatches! Zo komt de topcoat ook goed tot zijn recht denk ik. 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   10 november 2012 at 20:40 (10 jaren ago)

   Dankjewel voor het compliment, erg leuk om te horen!

   Beantwoorden
 7. jori
  10 november 2012 at 10:11 (10 jaren ago)

  Ik heb ook diverse Catrice lakjes in huis… In vind de bordeaxrode het mooiste en ga zeker kijken of ze hem hier bij ons ook hebben 🙂 Ben ook gek van Essence…wat is jou ervaring hiermee Natasja?

  Beantwoorden
  • Natasja
   10 november 2012 at 19:24 (10 jaren ago)

   Essence ken ik ook en heb ik ook wat lakjes van. Toch vind ik Catrice fijner, zowel qua lakken (lekker breed kwastje) en qua houdbaarheid. Maar mooie limited editions van Essence laat ik zeker niet liggen!

   Beantwoorden
   • Jori
    12 november 2012 at 22:01 (10 jaren ago)

    Heb vandaag de donkere variant gekocht,met bijpassende lippenstift…. 🙂 Ben benieuwd….Die blog van jou is erg verslavend 🙂

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.