Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

Ik was al een hele tijd op zoek naar een Make-up Organizer. Die zijn er natuurlijk volop, maar de meeste die ik vond via Google, vond ik toch te klein. Nu heb ik bijna al mijn make-up in de bovenste lade van de commode liggen, maar eigenlijk is dat helemaal niet handig, omdat mijn make-up spiegel daar precies boven hangt, en ik continu de lade open en dicht moet doen, omdat ik anders (met mijn kippige ogen) niet goed bij de spiegel kan. Ik wilde dus iets waar meer dan alleen mijn dagelijkse make-up stash in paste, als het even kon ook wat van mijn meest gebruikte oogschaduwpalettes. En toen vond ik opeens, toen ik weer eens op internet aan het struinen was, de Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner. Bingo! Inmiddels is hij binnen en helemaal ingericht, tijd om hem aan jullie te laten zien!

Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

De meeste make-up organizers die je via internet vindt, zijn aan de bovenkant wel open (met vakjes), maar hebben daaronder laatjes, die je make-up weliswaar stofvrij houden, maar het lijkt me onhandig dat je dan nog steeds moet schuiven en rommelen als je iets van onder of achter uit het laatje wilt hebben. De Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner is een zeskantige “toren” met aan alle kanten open vakjes, en bovenop een apart vak voor make-up kwasten, lipsticks, oogpotloden, etc. De Organizer kan draaien, zodat je altijd heel makkelijk bij alle vakjes kunt. Hieronder laat ik hem eerst ‘kaal’ aan je zien, daarna met mijn makeup spulletjes erin.

Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

De Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner is voorzien van allerlei formaten vakjes en schapjes. Tenslotte heb je make-up producten van allerlei formaat, en dus ook opbergruimte van allerlei formaat nodig. En, voor mij één van de belangrijkste dingen: onderin zit een vak over de volle diepte van de organizer, waar grote oogschaduwpalettes in passen. Jeeeej!

Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

Bovenin de Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner zit een losse bak, waarin talloze kleine vakjes zitten. Het middelste gedeelte is diep genoeg voor make-up kwasten en oogpotloden etc., waardoor ik deze niet meer in een aparte houder op mijn make-up tafel hoef te zetten. En in de buitenste rand is ruimte voor maar liefst 18 lipsticks!

Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

Dit bakje is volledig uitneembaar, wat niet alleen handig is tijdens het make-uppen (zo kan ik er net iets beter bij), maar ook om het tussendoor een keer schoon te maken, je spoelt het dan gewoon af onder de kraan. Make-up kwasten verliezen nu eenmaal vaak wat restjes poeder etc., het is dan prettig dat je het bakje waarin ze staan, goed kunt schoonmaken.

Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

Onder het uitneembare schap zit een verborgen, vrij diep vak, hierin bewaar ik mijn foundations die ik op dit moment niet gebruik (mijn ‘winterkleuren’).

Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

Op de foto’s hierboven zie je bovenin twee vakken (die tegenover elkaar liggen) waarin gezichtspoeders, bronzers, blushes en highlighters passen (en oogschaduwdoosjes mits ze het juiste formaat hebben), in totaal is er ruimte voor 10 doosjes. Daaronder zie je de ruimte voor mijn grote oogschaduwpalettes, ik heb er mijn Paula’s Choice Blush It On Contour Palette, het Urban Decay Naked palette, The Balm Nude Tude én Nude Dude palette, Too Faced Chocolate Bar palette en het nieuwe Zoeva Cococa Blend palette (review volgt snel!) in zitten. Veel ruimte voor mijn Beauties!

Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

En aan de ene kant past nog precies mijn Too Faced Natural Eyes oogschaduwpalette overdwars er achter, alsof het er voor gemaakt is!

Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

Eén van de zes kanten aan de zijkant heeft een hoog schap, hier passen flesjes foundation etc. in (er past nog wel meer bij, maar ik had niet meer om hier neer te zetten, hihihi).

Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

De overige drie kanten hebben vakjes van verschillend formaat, hierin heb ik een paar wat kleinere oogschaduwpalettes, blushes, concealers en een paar parfumsamples gedaan. Voor mijn gevoel heb ik deze vakjes nog niet helemaal naar mijn zin en optimaal ingericht, wellicht dat ik hier dus nog wat aan verander. Maar daar kom ik vanzelf achter naarmate ik de Organizer wat langer in gebruik heb.

Ik vind de Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner echt geweldig, en ontzettend handig in gebruik. Eigenlijk hoef ik voor mijn dagelijkse make-up niet meer in mijn lade te zijn, alleen als ik iets wil gebruiken wat ik wat minder vaak gebruik, en wat dus niet in de organizer zit. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat mijn spulletjes natuurlijk wel onder stoffen in de open organizer, maar dat deed een deel voorheen ook, omdat ik het toen op een dienblad had liggen. Eén keer per week met het kleine stofzuigerborsteltje er overheen, en dat probleem is opgelost.

Nog wat close-upjes…

Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

De Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner is onder andere verkrijgbaar via Ebay, maar ik kocht hem bij QVC in Engeland, een soort online Tell Sell-winkel. Omgerekend betaalde ik inclusief verzendkosten ruim 50 euro, en mijn pakje was er binnen 5 dagen (inclusief het weekend).

Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

Hoe bewaar jij je make-up? Heb jij ook een organizer, en zo ja: welke?

11 Comments on Tabletop Spinning Cosmetic Organizer by Lori Greiner

 1. Babs
  1 juli 2015 at 08:50 (7 jaren ago)

  Ik heb nu alles in een la liggen, maar dit is veel handiger. Wij zitten tijdelijk in een bejaardenflat, (huis moest verkocht worden, niet vrijwillig) en wij hebben maar 1 slaapkamer. Mijn zoon woont ook nog thuis, dus het is wat schipperen. Dus mijn make-up ligt in het bureau waar ik altijd aan zit. Deze onthoud ik voor als wij een ‘echt’huis krijgen toegewezen, dan heb ik weer wat meer ruimte. Handig, want ik ben ook zo kippig 🙂

  Beantwoorden
 2. Bertine
  17 juni 2015 at 20:35 (7 jaren ago)

  wow zoiets heb ik nog nooit gezien. hij is echt prachtig, jaloers makend mooi!

  Beantwoorden
 3. mariëlle
  17 juni 2015 at 20:25 (7 jaren ago)

  Ik had dit nog nooit gezien! Maar het is wel handig zeg, leuk 🙂

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  17 juni 2015 at 13:27 (7 jaren ago)

  Wow, wat een mooie praktische organizer. Ik gebruik zelf een kleine zilverkleurige beautycase om m’n make-up in te bewaren, maar moet ook dringend op zoek naar iets groters ☺️

  Beantwoorden
 5. Manon
  17 juni 2015 at 11:12 (7 jaren ago)

  Ja, ik zag deze al een keer voorbij komen. Wat een geweldige organizer, maar volgens mij vond ik deze wel een beetje duur. Ik zie dat die 22 dollar is dan heb ik volgens mij een andere gezien die iets in de 60 euro was haha.

  Beantwoorden
 6. Mieke
  17 juni 2015 at 10:31 (7 jaren ago)

  Die was ik ook al eens tegengekomen!! Maar niet besteld, omdat het me zo’n lomp ding leek. Maar wat is ‘ie mooi zeg! En zo praktisch! <3 ik ga toch ook maar weer even kijken…

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  17 juni 2015 at 10:09 (7 jaren ago)

  Erg mooi en zo is je make-up etc. netjes opgeruimd 😉

  Beantwoorden
 8. Jori
  17 juni 2015 at 08:41 (7 jaren ago)

  Wauw,dat ziet er chique uit….Al dat moois moet eigenlijk ook gewoon op je kaptafel 😉
  Ik heb mijn make up in div toilettasjes zitten…heb ook niet zo heel veel.

  Beantwoorden
 9. mireille
  17 juni 2015 at 07:49 (7 jaren ago)

  Oh wat handig. Ik heb ook alles in lade liggen. Dus dit is inderdaad een uitkomst.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.