Tante Betsy AW 2020: eerste levering Bij Tante Pollewop!

Oh oh oh, wat was het spannend de afgelopen weken! Wanneer zou de eerste levering van Tante Betsy AW 2020 komen? En belangrijker nog: wat zou er allemaal geleverd worden? Ik heb er serieus zelfs een nachtmerrie over gehad, hahaha! Gelukkig kwam het (natuurlijk) uiteindelijk allemaal goed, en afgelopen dinsdag werd de eerste levering dan eindelijk bij alle verkooppunten geleverd. Ook bij Bij Tante Pollewop, en Neeltje en ik hadden al met Bouke afgesproken dat we weer ‘ouderwets’ gingen passen. Natuurlijk wel allemaal net iets anders vanwege Corona, maar het was er niet minder gezellig om hoor! In dit artikel laten Neeltje en ik je alle items zien die Bouke heeft ingekocht, en ik vertel er meteen bij of het op maat valt. Veel plezier met dit artikel!

Tante Betsy AW 2020

Tante Betsy AW 2020: Let’s get started!

Het eerste jurkje uit de Tante Betsy AW 2020 collectie wat we pasten, was meteen een voltreffer: Dress Lilly Petal Black ♥ Deze stond op mijn verlanglijstje, en mocht dus ook meteen op de JA-stapel πŸ˜‰ En ook bij Neeltje mocht hij mee naar huis. We dragen dit jurkje allebei in onze eigen maat: Neeltje in maat S en ik in maat L.

Het jurkje is gemaakt van biologisch katoen, en niet al te dik. Hierdoor kun je haar nu al heerlijk dragen. En straks in de winter gaat er gewoon een vestje overheen.

Neeltje heeft er hier de Sporty Jacket Multi Black bij aangetrokken, die staat er geweldig bij. Het is dat ik afgelopen zomer al een zwarte Sporty Jacket met oranje inzet gekocht heb, anders wist ik het wel!

Ik draag hier de Shirt Dress Petunia Navy, in mijn eigen maat L. Een heel leuk jurkje met driekwart mouwen. Dit blouse jurkje valt wat losser, en is dus perfect als je niet van aansluitend houdt. Ik vind de kleuren prachtig!

Tante Betsy AW 2020

De verrassing van de Tante Betsy AW 2020 collectie

De verrassing voor ons allebei was echt Dress Betsy London Black. Ja, ‘die met de bussen-print’. Ik had van tevoren de print met dubbeldekkers al gezien, maar dacht: dat is niks voor mij. Maar Bouke zei: wil je hem toch niet even passen? Natuurlijk, want ik wilde alles passen. Terwijl ik me nog aan het aankleden was, hoorde ik Bouke al zeggen: weet je zeker dat die bussenprint niets voor jou is? En toen keek ik in de spiegel en was ik verkocht!

Hier komen de kleuren nog mooier uit. Neeltje en ik dragen deze allebei weer in onze eigen maat.

Tante Betsy AW 2020

Er zijn dit Tante Betsy AW 2020 seizoen verschillende nieuwe vestjes, waaronder deze Tante Betsy Cardi Collar vestjes. Neeltje draagt de kleur Red, en ik de kleur Pink, allebei in onze eigen maat. De vestjes zijn gemaakt van 80% wol en 20% polyamide, dus echt lekker warm. Maar aangezien we de komende winter overal met open ramen moeten zitten om goed te ventileren, kun je maar beter voorbereid zijn toch? Bouke heeft dit vestje ook nog in de kleur Blue.

Persoonlijk vind ik de vestjes niet zo mooi over een jurkje met kraagje, omdat het dan wat ‘veel’ wordt in je nek. Maar dat is misschien ook omdat het nu nog warm is, en we nog niet toe zijn aan bedekte hals enzo πŸ˜‰

Terug van weg geweest: Dress Mila

Het volgende jurkje wat ik gepast heb, is Dress Mila Petunia Orange, deze print en kleuren vind ik echt gaaf! Het Mila model was er een aantal jaar geleden ook al, het is een model met een v-hals en overslag, en flatterende plooitjes aan één kant van je taille. Het jurkje is gemaakt van biokatoen, volgens mij geldt dat voor alle items die wij gepast hebben.

Ik draag deze in mijn eigen maat, alleen viel de overslag bij mij niet helemaal mooi. Achteraf had ik deze misschien nog even in een maatje kleiner moeten proberen, wellicht dat die beter viel. Ga ik gewoon nog een keer proberen!

Tante Betsy AW 2020

Hier zie je dat het Cardi Collar vestje meteen heel anders staat over een jurkje zonder kraagje.

Neeltje draagt hier de prachtige A Line Skirt Folky Blue, een rokje met echt schitterend borduurwerk erop. Neeltje draagt het rokje volgens mij een maat groter, ik paste hem wel in mijn eigen maat (die zie je zo). En het Cardi Collar Red vestje staat ook hier weer prachtig bij ♥

Pauze!

Neeltje draagt hier Vera Jacket Millie Red ’n Blue met de bijpassende Zipper Skirt. Een heerlijke retro print, en prachtige kleuren! Ze draagt beiden in haar eigen maat, later heeft ze het rokje nog in maat M gepast en daar voelde ze zich net iets prettiger in. Hoewel ik vind dat maat S prima kan, maar het is natuurlijk het allerbelangrijkste dat je jezelf prettig voelt in wat je draagt. Ik laat de Vera Jacket zometeen nog zien πŸ™‚

Ik draag Dress Bobbie Folki Black, en terwijl ik dit artikel schrijf, herken ik het model van twee jaar geleden πŸ˜‰ Het is een model met een kraagje, vier knoopjes (kunnen allemaal open) en een striklint in de taille. Ook deze draag ik in mijn eigen maat. En zie je die prachtige print?

Excuses trouwens voor het feit dat de foto’s niet altijd even scherp en helder zijn. Het was dinsdag ontzettend donker, grijs weer en zeker tegen het eind van de passessie moesten we echt gas geven om alles nog goed op de foto te krijgen. Volgende keer moet ik mijn fotolamp echt weer meenemen.

Tante Betsy AW 2020

Effen saai? Echt niet!

Dit jurkje ben ik gewoon helemaal vergeten om binnen op de foto te zetten, dus hiervan deel ik de foto’s die ik buiten maakte πŸ˜‰ Het is Dress Betsy Blue, en toen ik haar aantrok, zei Bouke al: ‘als je al aan je max zit van wat mee naar huis mag, dan zou ik nu maar niet in de spiegel kijken’. En oh boy, ze had gelijk! Wauw wat een prachtig jurkje is dit, nog mooier dan ik had verwacht!

De roze biesjes, knopen en de prachtige borduursels toveren dit eenvoudige donkerblauwe jurkje om tot een ware beauty! ♥ En ik droeg er ook nog eens precies de juiste legging onder πŸ™‚ Ook dit jurkje draag ik in mijn eigen maat L. Afmetingen van de items die mee naar huis mochten, zal ik later delen in de outfitartikelen. En héél misschien ga ik morgen een pasvideo opnemen, maar dat mag je nog niet verder vertellen πŸ˜‰

Tante Betsy AW 2020

Swanni

Neeltje had zich ondertussen omgekleed in Dress Tango Swanni Black. Dress Tango is een prachtig model met een crossover bovenstuk en een zwierige rok. Ze heeft plooitjes in de taille, zodat eventuele corona- of vakantiekilootjes mooi verhuld worden. Dit model valt ruim, Neeltje draagt hier haar eigen maat S maar die is echt wat te ruim zoals je ziet. Ik heb haar later ook gepast, in een maatje M in plaats van L. En die paste prima.

Ik heb hier het Vera Jacket Millie Red ’n Blue aangetrokken, samen met de prachtige A Line Skirt Folky Blue. Ik heb een soortgelijk rokje in het groen, van een aantal collecties geleden. En ik hoopte zo dat zo’n rokje ooit nog eens terug zou komen, dus je begrijpt dat ik heel blij was! Ik draag het rokje in maat L, en het Jacket in maat XL. Jackets draag ik altijd een maatje groter, omdat ik die ruimte bij mijn armen en schouders nodig heb. Zeker als er straks een jurkje met lange mouwen onder gaat. Het shirtje wat ik eronder draag, is van de zomercollectie en vind je nog in de sale bij Bij Tante Pollewop.

Tante Betsy AW 2020

Buitenshoot πŸ™‚

Voor de laatste foto’s zijn we naar buiten gegaan, omdat we binnen echt niet meer voldoende licht hadden.

Ik heb hier Dress Tango Swanni Black aangetrokken, in maat M. En zoals je ziet past die prima. Dit printje heeft echt te schattige zwaantjes, ik vind ze zo cute! Over het jurkje draag ik Cardigan Lolly Green, dit langere vest zag je in de zomercollectie al. De wintervariant bestaat voor 80% uit wol en 20% polyamide. Heerlijk warm dus voor de koude maanden! Dit vest draag ik ook in mijn eigen maat L, gebreide vestjes draag ik wel in die maat. Bouke heeft Cardigan Lolly ook in de mooie kleur Cerise.

Neeltje draagt weer het Sporty Jacket Multi Black, die ik echt ontzettend gaaf vind met het oranje en roze inzetstuk. Eronder draagt ze Retro Skirt Multi Black, die er natuurlijk geweldig bij staat ♥ Deze valt klein, die kun je het beste een maatje groter nemen.

Tante Betsy AW 2020

De laatste!

De Swanni print is er ook nog in model Dress Betsy, die heeft Bouke in de kleur Blue (die ik eigenlijk meer groenig vind). Deze vind ik nog mooier dan de kleur Black, en helemaal met de roze afwerking van Dress Betsy. Deze valt ook weer goed op maat, ik draag haar in mijn eigen maat.

(geen idee wat ik hier aan het doen was, hahaha!)

En ook Neeltje was inmiddels toe aan het laatste jurkje om te passen: Shirt Dress Petunia Navy. Ze draagt deze in haar eigen maat S, maar bij haar viel hij wat ruim. Ze heeft daarom het striklint naar achteren geknoopt, zo creΓ«er je wat meer taille. Overigens mag dit jurkje ook gerust wat losser vallen hoor, dat hoort bij het model.

Alle items die Neeltje en ik gepast hebben, vind je in de webshop van Bij Tante Pollewop. De webshop waar iedere bestelling met een extra portie liefde (en de lekkerste snoepjes) wordt ingepakt en verzonden.

Met dank aan Bouke voor de gastvrijheid en het lekkers, en aan zowel Bouke als Neeltje voor de gezellige avond ♥

17 Comments on Tante Betsy AW 2020: eerste levering Bij Tante Pollewop!

 1. bychristiana
  13 september 2020 at 15:01 (2 jaren ago)

  Haha, bij het zien van de laatste foto dacht ik ook; Waar zou ze naar kijken? Dat vroeg je je zelf dus ook blijkbaar al af;-)

  Beantwoorden
 2. JosΓ©
  12 september 2020 at 15:39 (2 jaren ago)

  Wat fijn om zoveel items β€˜aan’ te zien! Ziet er allemaal goed uit! Dank jullie wel!

  Beantwoorden
 3. Dagmar
  12 september 2020 at 15:33 (2 jaren ago)

  Heel leuk gedaan weer Natasja en nu wil ik de blauwe Betsy met roze bieden ook – hij lonkte al naar mij maar nu ik deze bij jou zag heel leuk om alles zo bij jullie te zien! Dank je wel!

  Beantwoorden
 4. Wilma Rommelse-van Balen
  12 september 2020 at 11:59 (2 jaren ago)

  Weer prachtig zo’n passessie. Mooi blog weer Natasja en heerlijk vertoeven zo bij Bouke

  Beantwoorden
 5. Corine
  12 september 2020 at 10:00 (2 jaren ago)

  Super passessie weer, leuke foto’s. Ik heb het blauwe folky rokje in xxl, maar valt super ruim, had misschien wel een xl gekunt, maar wat een gaaf rokje

  Beantwoorden
  • Corine
   12 september 2020 at 10:02 (2 jaren ago)

   Moet gekund zijn

   Beantwoorden
 6. Jacqueline Oud
  12 september 2020 at 09:39 (2 jaren ago)

  Hele leuke sessie met hele mooie items. Fijn om alles even aangepast te zien. Vindt het echt een mooie collectie, staat jullie beiden ook prachtig! Fijn om ook al te kunnen zien hoe alles valt, dan kan ik het voor mezelf ook beter inschatten. Dank voor deze sessie en zo te zien hebben jullie er zelf ook van genoten! Bouke heeft inderdaad mooie items ingekocht. Fijn weekend!
  Liefs

  Beantwoorden
 7. Bouke
  12 september 2020 at 09:20 (2 jaren ago)

  Mooi artikel is het weer geworden! Voor mij heel fijn dat alles even doorgepast is! Dankjewel voor de gezelligheid ❀️

  Beantwoorden
 8. Nicolette
  12 september 2020 at 09:20 (2 jaren ago)

  Wat een leuke en gezellige passessiefilmpje! Staat jullie allemaal prachtig!

  Beantwoorden
 9. Neeltje
  12 september 2020 at 09:11 (2 jaren ago)

  Het was super gezellig! Mooi verslag heb je ervan gemaakt.

  Beantwoorden
 10. Joyce
  12 september 2020 at 08:55 (2 jaren ago)

  Wat een heerlijke passessie!! Zo gezellig ook met elkaar. Wat een mooie items heeft Bouke gekozen, moeilijk kiezen lijkt me, want het staat jullie allemaal zo mooi!

  Beantwoorden
 11. Marlous
  12 september 2020 at 08:34 (2 jaren ago)

  Leuk om jullie mooie outfit foto’s te zien tnc

  Beantwoorden
 12. Jacqueline Oosterhof
  12 september 2020 at 08:26 (2 jaren ago)

  Leuk om te zien weer!! Bedankt dames!

  Beantwoorden
 13. Sandra
  12 september 2020 at 08:12 (2 jaren ago)

  Jullie zien er prachtig uit. Ik wacht persoonlijk op de tweede lichting. Misschien zitten daar meer tops en bloesjes in

  Beantwoorden
 14. Ingrid
  12 september 2020 at 07:51 (2 jaren ago)

  Wat veel mooie jurkjes, leuk om ze aan te zien. Ben nu al verliefd:)

  Beantwoorden
 15. Miranda Aerts
  12 september 2020 at 07:47 (2 jaren ago)

  Dat wordt weer moeilijk kiezen voor jou, veel leuke jurkjes weer! πŸ™‚

  Beantwoorden
  • Jacqueline Oosterhof
   12 september 2020 at 08:25 (2 jaren ago)

   Leuk om te zien weer!! Bedankt dames!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.