Tante Betsy AW 2021: eerste levering Bij Tante Pollewop

Jippie de Pippie! Na ‘lang’ wachten werd ons geduld eindelijk beloond! Afgelopen dinsdag werd de eerste levering van de Tante Betsy AW 2021 collectie bezorgd bij de verkooppunten. Achter de schermen hadden we al even contact met Bouke, en onze afspraak om meteen te komen passen stond al vast. Halverwege de dag kwam het verlossende berichtje met bijbehorende foto’s: het is er! En er bleek zelfs meer geleverd dan aangekondigd, er was ook al een hele lading prachtige warme vesten en vestjes. Neeltje en ik hebben alles gepast en voor jullie op de foto gezet. Veel kijkplezier!

Tante Betsy AW 2021

Tante Betsy AW 2021

We begonnen met de jurkjes waar ik enerzijds het meest nieuwsgierig naar was, en anderzijds het minst mee had. Maar die toch heel verrassend bleken, zoals zo vaak het geval is. Dress Tetu Stripes Black is echt een compleet andere jurk dan we van Tante gewend zijn. Losvallend, donker qua kleuren: zo ontzettend niet wat ik normaal draag. Maar vooral de langere versie die hierna komt, heeft mij echt 200% verrast. En staat zelfs op mijn ‘misschien’ verlanglijstje, hahaha!

Goed om te weten: tenzij anders vermeld, dragen Neeltje en ik alles in onze vaste Tante Betsy maat. Neeltje in maat S, en ik in maat L (jackets in XL). Dress Tetu en Dress Tetu Long draag ik in M in plaats van L.

Neeltje draagt deze wel in haar eigen maat, omdat er geen kleinere maat is. Maar dit model mag absoluut los vallen, nee moet zelfs los vallen.

De langere variant is Dress Tetu Long Ink Rib. Deze had ik in februari natuurlijk al gezien toen ik met Bouke mee mocht op inkoop. Eerlijk gezegd liep ik er toen niet warm voor, maar gelukkig had Bouke hem wel ingekocht ๐Ÿ™‚ Deze Dress is gemaakt van een wat stevigere (rib) stof dan Dress Tetu Stripes Black, die natuurlijk wel super comfortabel draagt. Maar doordat de stof wat steviger is, valt de jurk mooi om je lichaam.

Tante Betsy AW 2021

Ik moet nog een beetje in de winter mood komen, maar ik denk zomaar dat deze er toch wel gaat komen. Het model valt bij de mouwen trouwens mooi aangesloten, waardoor je toch weer een slank silhouet krijgt.

Tante Betsy AW 2021 Tante Betsy AW 2021

Nog meer lange jurken dit seizoen: Shirt Dress Long Wally Green. Dit is een doorknoop model mรฉt kraagje en striklint, zoals we al vaker hebben gezien bij Tante. Maar nog niet eerder was er een lange variant, zo leuk dat er dit keer veel nieuwe modellen zijn! Neeltje draagt er op de tweede foto de te gave Sweater Sweet Green overheen. Hier was ik in februari meteen verliefd op ♥

Het viel me op dat bij de meest jurken die ik gepast heb dinsdag, de mouwen vrij aansluitend vallen. Ik heb deze jurk in maat M geprobeerd, maar daar paste ik met mijn armen niet in hihihi! Super gave print vind ik dit!

Tante Betsy AW 2021

Shirt Dress Forest Ink is een oud vertrouwd model van Tante Betsy, wat het bij mij altijd goed doet. Ik denk dat veel dames blij zullen worden van deze mooie, wat ingetogener kleuren ♥

En met Sweater Sweet Pink eroverheen wordt hij juist weer lekker pittig en fleurig ♥ Deze truien zijn mij het meest bijgebleven toen ik met Bouke mee mocht op inkoop. En nu ze er eenmaal zijn, zijn ze nรณg mooier en nรณg zachter ♥ Ik heb ze dan ook meteen in beide kleuren mee naar huis genomen, hahaha! De truien zijn lekker dun, maar wel warm. Hierdoor zijn ze heerlijk te dragen over een jurkje of blouse, ik kijk er nu al naar uit!

Tante Betsy AW 2021

Neeltje draagt hier dezelfde jurk, in de kleur Purple. Met eroverheen de heerlijke, prachtige Fluffy Ballet Cardi Purple. Dit is echt een prachtig vestje, ik vind het model zo leuk! Met de wijde mouwen, het lange (zeg maar super lange) striklint wat twee keer om je middel past en de heerlijke samenstelling (het bestaat voor een deel uit alpaca wol) is dit echt een musthave deze winter!

En zo staat de Shirt Dress zonder het vestje.

Het vest is er ook in een langere versie, Fluffy Long Cardi. Ook dit is een overslagmodel, maar heeft een minder royale overslag en korter striklint dan de Fluffy Ballet Cardi. Hierdoor kun je het vest ook open dragen, dat vind ik bij lange vesten persoonlijk wat mooier.

Tante Betsy AW 2021

Nog een oud vertrouwd model wat na een paar jaar terug is: Dress Patsy. In de prachtige print Kunterbunt, Bouke heeft deze in de kleur Green. Ik vind dit echt een super gaaf jurkje, door de lekker knallende kleuren op de donkere ondergrond en de fuchsia details.

Hij stond bij mij dan ook meteen op mijn verlanglijstje, en mocht ook mee naar huis ♥

Tante Betsy AW 2021

Tante gaat de stoere kant op, met de Baggy Hoodie, in de kleur Green. Dit is รฉcht een Baggy vest, en mag dus ook zo vallen.

Tante Betsy AW 2021

Zie je mij mijn coole blik oefenen op de eerste foto? ๐Ÿ˜‰

Tante Betsy AW 2021

Ik had me eigenlijk voorgenomen om geen nieuwe Vera Jackets meer te kopen, hoe graag ik ze ook draag. Ik heb al best veel kleuren, maar ja: ik had er nog geen met goudkleurige strepen op de mouwen, hahaha! Dus je raadt al wat er met dit Jacket gebeurde…

Tante Betsy AW 2021

Maar ook de Fluffy Ballet Cardi staat er prachtig bij. Waarbij je meteen het verschil tussen Neeltje en mij ziet, hahaha! Neeltje draagt het vestje in de kleur Green, wat een prachtig, wat rustiger resultaat geeft. En ik geef bijna licht met het vestje in de kleur Pink. Wat รฉcht een goede felroze kleur is! ♥

De print Forest is er ook in Dress Swirley, een model wat al vaker voorbij kwam in Tante Betsy collecties. Ook hier vallen de mouwen mooi aangesloten, maar zowel Neeltje als ik hadden bij de overslag stof over. Hiervoor moet je dus een wat grotere buste hebben, dan is het een prachtig model.

Tante Betsy AW 2021

De Shirt Dress Long Wally is er ook in de kleur Purple, een schitterende kleurencombinatie van paars met oranje. Laat ik daar nou gek op zijn. En laat ik nou precies de perfecte laarzen daarvoor hebben ๐Ÿ˜‰

Tante Betsy AW 2021

De Fluffy Ballet Cardi Purple past er natuurlijk ook geweldig bij, ik word vrolijk van deze kleuren!

Neeltje heeft over Dress Swirley de leuke Top Shahira Berry aangetrokken, een hele mooie ribstof. Ook deze valt wat losser, ik vind het model van de mouwen van dit shirt en de vestjes echt geweldig!

Neeltje draagt hier de Shirt Dress Forest Ink. Ik vind de bredere striklinten bij dit model zo fijn! Die vallen mooier dan smallere striklinten vind ik.

Ik had nog รฉรฉn jurkje om te passen: Dress Swirley Forest Purple. Dress Swirley is mijn model helaas niet, maar ik vind haar bij andere dames zo mooi staan!

Shirt Dress Forest Purple matcht prachtig met de Fluffy Long Cardi Berry, wat een mooie najaarskleuren he? Ben jij team Fluffy Long Cardi of Fluffy Ballet Cardi?

Het Vera Jacket met de goudkleurige strepen op de mouwen is er bij Bij Tante Pollewop ook in het zwart. Ook zo mooi, maar deze heb ik keurig weer ingepakt na het passen, ik mocht er echt niet nรณg eentje van mezelf ๐Ÿ˜‰

Tante Betsy AW 2021

Tot slot draag ik hier de Paddy Skirt Wally Green. Deze had Bouke nog niet in alle maten binnen gekregen, ik draag hier een XL. Deze valt echt ruim, ik denk dat ik deze prima in een M zou kunnen hebben. Erop draag ik de heerlijke Top Shahira Berry.

Wauw, wat was het weer heerlijk om al het moois te mogen passen! Ieder seizoen zijn er weer verrassingen, voor mij is dat dit keer echt de Dress Tetu Long Ink Rib! Er komt nog veel meer moois aan, maar bij deze eerste levering kunnen we alvast weer lekker zwijmelen toch dames? ♥

Dankjewel lieve Bouke voor je gastvrijheid weer op deze voor jou zo hectische dag. Het was weer genieten om alles samen te passen en te bekijken. Hopelijk tot snel! ♥

Alle items in dit artikel vind je in de webshop van Bij Tante Pollewop. Ik heb geprobeerd alles zo goed mogelijk te beschrijven, maar mocht je toch nog vragen hebben dan mag je Bouke natuurlijk altijd een berichtje sturen. Of je vraag onder dit artikel stellen natuurlijk.

49 Comments on Tante Betsy AW 2021: eerste levering Bij Tante Pollewop

 1. Inge
  4 september 2021 at 08:04 (11 maanden ago)

  Heel tof!! Thanks

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 september 2021 at 08:33 (11 maanden ago)

   Graag gedaan ๐Ÿ™‚

   Beantwoorden
 2. Deb
  3 september 2021 at 18:32 (11 maanden ago)

  Top dat jullie alles zo uitgebreid showen! De jurk ‘Dress Swirley’ met print ‘Forest’ die Neeltje draagt vind ik erg mooi en zou zeker iets voor mij zijn โ™ฅ . De eerste paar jurken die niet typisch Tante Betsy zijn, vind ik zelf niet zo heel mooi.

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 september 2021 at 08:34 (11 maanden ago)

   Dankjewel ๐Ÿ™‚ Ja, die eerste jurken zijn echt ‘love it or hate it’ jurken, ik hoor er heel wisselende reacties op.

   Beantwoorden
 3. Jeltje
  2 september 2021 at 23:06 (11 maanden ago)

  Bedankt voor het meekijken van alle mooie nieuwe items, tot nu toe! Het staat jullie allemaal heel goed. De aansluitende mouwen van de jurken lijken mij erg handig als je er een vest op draagt.

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 september 2021 at 08:32 (11 maanden ago)

   Dankjewel! Ja, dat is zeker handig!

   Beantwoorden
 4. Manon
  2 september 2021 at 21:47 (11 maanden ago)

  Heerlijk zitten lezen, prachtig ook de lange lange jurken bij jou.

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  2 september 2021 at 21:20 (11 maanden ago)

  Mooie nieuwe collectie en leuk al die blije reacties ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 6. Joyce
  2 september 2021 at 20:22 (11 maanden ago)

  Wat ontzettend tof om te zien! Mooie en unieke collectie

  Beantwoorden
 7. Jose
  2 september 2021 at 18:22 (11 maanden ago)

  Leuk om te zien! Ik vind de Patsy super, maar wat ik echt moet hebben, dat is de fluffy long cardigan in die prachtige berry tint!

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 september 2021 at 18:52 (11 maanden ago)

   Ja die kleur is prachtig he? โ™ฅ Dankjewel!

   Beantwoorden
 8. Jacqueline Oud
  2 september 2021 at 14:58 (11 maanden ago)

  Weer een geslaagde passessie! Veel mooie items in mooie herfst- en winterkleuren. Zijn meerdere items en patronen die mij aanspreken ook leuk om het bij twee verschillende personen aan te zien. Zo te zien hebben jullie genoten en voor ons fijn om veel modellen even aan te zien! Dank daarvoor!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 september 2021 at 18:53 (11 maanden ago)

   Dankjewel, leuk om te horen! โ™ฅ

   Beantwoorden
 9. Dagmar
  2 september 2021 at 12:50 (11 maanden ago)

  Super leuke pas sessie weer! En fijne info en fotoโ€™s- bedankt!!!

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 september 2021 at 18:53 (11 maanden ago)

   Dankjewel Dagmar, wat fijn om te horen โ™ฅ

   Beantwoorden
 10. Karin Bodt
  2 september 2021 at 10:52 (11 maanden ago)

  Geweldige passessie weer dames! Wat mij behalve de aansluitende mouwen opvalt, is, dat ze ook allemaal vrij lang zijn? De mouwen dus?
  Bedankt voor de uitgebreide fotoโ€™s. Zo krijg je meer een idee van hoe alles valt!
  Groet,
  Karin

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 september 2021 at 18:54 (11 maanden ago)

   Dankjewel leuk om te horen! Ik durf niet te zeggen of de mouwen lang vallen, het is me niet opgevallen. Sorry!

   Beantwoorden
  • Hermien
   2 september 2021 at 22:20 (11 maanden ago)

   Ik heb de groene trui met bloem en blouse forest. Beiden zijn de mouwen langer dan ik gewend ben en beiden vallen breder/wijder uitlopend

   Beantwoorden
 11. Melanie
  2 september 2021 at 10:30 (11 maanden ago)

  Ik was vooraf niet zo enthousiast maar wat zitten er mooie dingen bij nu ik ze zo bij jullie aanzie. Thanxx meiden ik ga maar weer eens sparen

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 september 2021 at 18:54 (11 maanden ago)

   Leuk om te horen! ๐Ÿ™‚

   Beantwoorden
 12. Marije
  2 september 2021 at 10:20 (11 maanden ago)

  Wat super weer jullie passessie! Prachtig de fluffy vesten ook, ik dacht team long te zijn maar de ballet versie is ook erg leuk bedankt!

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 september 2021 at 18:56 (11 maanden ago)

   Dankjewel Marije, leuk om te horen! โ™ฅ

   Beantwoorden
 13. Annette Elias
  2 september 2021 at 10:02 (11 maanden ago)

  Ohhh super zeg! Ik heb nu veel meer idee gekregen van de kleuren en modellen! Leuk dat jullie zoveel combinaties laten zien! Want de vestjes zijn ook top! Dank voor deze mooie passessie!

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 september 2021 at 18:57 (11 maanden ago)

   Leuk om te horen Annette! โ™ฅ

   Beantwoorden
 14. Marlous
  2 september 2021 at 09:31 (11 maanden ago)

  Dress Patsy staat nu op m’n wenslijstje.
  Jullie hebben er weer een mooie passessie van gemaakt. Bedankt dat we mee mogen genieten

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 september 2021 at 18:57 (11 maanden ago)

   Dankjewel Marlous, leuk!

   Beantwoorden
 15. Petra van Schijndel
  2 september 2021 at 09:25 (11 maanden ago)

  Heerlijk om te lezen en zien, superleuk meiden! Ik ben vooral weg van de Cardi ballet.

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 september 2021 at 18:58 (11 maanden ago)

   Ja, die Cardi vestjes zijn echt wat voor jou! In Roze natuurlijk! โ™ฅ

   Beantwoorden
 16. Renske
  2 september 2021 at 09:21 (11 maanden ago)

  superleuk en mooi, de paarse lange wally staat je echt geweldig!

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 september 2021 at 18:59 (11 maanden ago)

   Dankjewel! โ™ฅ

   Beantwoorden
 17. Barbara
  2 september 2021 at 09:01 (11 maanden ago)

  Leuk om te lezen en wat veel moois!
  Hebben de jurkjes een witte binnenkant of zijn ze geprint op gekleurde stof? Ben vooral benieuwd naar de shirt dress wally green long.

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 september 2021 at 18:32 (11 maanden ago)

   Die heeft een witte binnenkant.

   Beantwoorden
 18. Petra+van+Vliet
  2 september 2021 at 09:00 (11 maanden ago)

  Wat leuk om te lezen en zien Bouke en Natasja!
  Ik ben vooral benieuwd naar de Dress Terug.
  En ook even ik benieuwd of er nog zippy’s komen, mijn all time favorite!

  xxPetra

  Beantwoorden
  • Petra+van+Vliet
   2 september 2021 at 09:01 (11 maanden ago)

   Tetu natuurlijk!
   Auto correct

   Beantwoorden
  • Natasja
   2 september 2021 at 18:59 (11 maanden ago)

   Dankjewel, leuk om te horen!

   Beantwoorden
 19. Natasja
  2 september 2021 at 08:59 (11 maanden ago)

  Prachtig weer!! Het is altijd fijn om de jurken aan te zien! Staat je goed! Ging er al wat mee naar huis?

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 september 2021 at 19:00 (11 maanden ago)

   Dankjewel, leuk om te horen! Ik nam beide truien, de paarse Vera Jacket en Dress Patsy mee naar huis โ™ฅ

   Beantwoorden
 20. Neeltje
  2 september 2021 at 08:47 (11 maanden ago)

  Het was super gezellig weer dames. Dank jullie wel!

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 september 2021 at 19:00 (11 maanden ago)

   Jij ook bedankt Neeltje โ™ฅ

   Beantwoorden
 21. Annelies van der Valk
  2 september 2021 at 08:44 (11 maanden ago)

  Verrassend leuk deze passessie vooral de kleurcombinaties van vestjes en truien met de jurkjes. Wat ik nog graag wil weten is hoe lang is Neeltje ivm de lange jurk of ik hem wel past?

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 september 2021 at 08:32 (11 maanden ago)

   Dankjewel! Neeltje is 1.64 meter lang ๐Ÿ™‚

   Beantwoorden
 22. Bouke
  2 september 2021 at 08:39 (11 maanden ago)

  Jeej! Wat was het weer vanouds gezellig!
  En heerlijk om twee keer alles gepast te zienโ€ฆ fijn om zo gericht advies te kunnen geven aan alle klanten.
  Dankjewel lieverd

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 september 2021 at 19:01 (11 maanden ago)

   Jij ook bedankt Bouke โ™ฅ

   Beantwoorden
 23. Jooske
  2 september 2021 at 08:38 (11 maanden ago)

  Ohhh zo fijn weer om alles te mogen zien en je fijne feedback op alles. Die fluffy vestjes vind ik echt zo verrassend mooi!

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 september 2021 at 19:01 (11 maanden ago)

   Dankjewel, fijn om te horen! โ™ฅ

   Beantwoorden
 24. Marjon
  2 september 2021 at 07:59 (11 maanden ago)

  Bedankt dames, erg leuk om te lezen en om te zien!

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 september 2021 at 19:01 (11 maanden ago)

   Wat leuk om te horen Marjon โ™ฅ

   Beantwoorden
 25. Wilma Rommelse
  2 september 2021 at 07:12 (11 maanden ago)

  Dank voor jullie uitgebreide passessie

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 september 2021 at 19:02 (11 maanden ago)

   Heel graag gedaan! ๐Ÿ™‚

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.