Tante Betsy Baggy Trousers Stripe Navy: een broek?

Sinds ik de jurkjes van Tante Betsy ontdekt heb, draag ik nog maar amper een broek. De laatste keer dat ik een broek droeg, was toen ik moest schilderen in mijn nieuwe huis. De verhuizing zelf heb ik gewoon in een Tante Betsy jurkje gedaan πŸ™‚ Vandaag heb ik dan ook een volkomen verrassend outfit-artikel voor jullie: ik laat een broek zien, een BROEK! Niet zomaar een broek, maar de Tante Betsy Baggy Trousers Stripe Navy. Uiteraard in de bekende Tante Betsy stijl, en ze draagt zo fijn!

Tante Betsy Baggy Trousers Stripe NavyTante Betsy Baggy Trousers Stripe Navy

Ja hoor daar is ze dan: Tante Betsy Baggy Trousers Stripe Navy. Anita van Tante Betsy vroeg me een paar weken geleden of ik ‘De Broek’ niet eens wilde proberen. Op het hoofdkantoor van Tante Betsy zelf waren ze namelijk allemaal groot fan. Ik moest wel even nadenken: ik in een broek? Waarop Anita zei: ik stuur er gewoon eentje naar je op, kijk maar of het wat is. Gek toch he, dat iets wat tot een paar jaar geleden zo gewoon was, nu opeens mijlenver van je bed verwijderd lijkt. Ik in een BROEK!

Toen ik de Baggy Trousers thuis kreeg, ging ik haar natuurlijk passen, enigszins sceptisch. Want naast het feit dat ik heel erg benieuwd was naar hoe ze zou staan, was ik ook nieuwsgierig naar hoe ze zou zitten. Want tja, als je eenmaal gewend bent aan het comfort van de heerlijke jurkjes van Tante Betsy, dan is een broek natuurlijk wel heel wat anders. Ik kan me de tijd nog herinneren, dat ik ‘s avonds als ik thuiskwam uit mijn werk, niets liever wilde dan de knoop van mijn broek losmaken, omdat dat ding de hele dag in mijn buik had zitten porren πŸ˜‰

Tante Betsy Baggy Trousers Stripe NavyDraagcomfort

Nou, over dat draagcomfort had ik me geen zorgen hoeven maken. De Baggy Trousers zit als een pyjamabroek, zo lekker. Ze heeft een rits en knoopsluiting, maar de band is net als de broek zelf gemaakt van viscose met elasthane. Dit heeft een aangename rek, waardoor ze heerlijk draagt. OΓ³k bij de band! Zelfs na een hele dag op mijn bureaustoel gezeten te hebben, ervaar ik geen knellend of vervelend gevoel rond mijn buik.

Tante Betsy Baggy Trousers Stripe NavyIk draag de Tante Betsy Baggy Trousers Stripe Navy in mijn gewone jurkjesmaat, XL. De broekband meet 44 cm, de lengte van de broek is 102 cm. Ik draag hier een hakje onder de Baggy Trousers, als ik er sneakers onder draag valt de pijp precies mooi op mijn voet.

Deze variant (Stripe) heeft aan de zijkant een sportieve streep en is verkrijgbaar in Navy, Black en Green. De Baggy Trousers is er ook in een geheel effen variant, deze is er in de kleuren Black, Blue, Green en Gold. De laatste is ook zo gaaf!.♥

Tante Betsy Baggy Trousers Stripe NavyNou vooruit dan, ik zal ook nog even laten zien hoe de Baggy Trousers aan de achterkant staat, al is dat niet mijn meest favoriete kant πŸ˜‰

Tante Betsy Baggy Trousers Stripe NavyDe Viscose stof blijft erg mooi tijdens het dragen. Ik vind het tekenen van de stof enorm meevallen, en ook staan mijn knieΓ«n na een dag dragen niet in de stof. Twee dingen waar ik van tevoren toch een beetje huiverig over was.

Kek broekje die Baggy Trousers!

Tja, wat kan ik er verder nog over vertellen? Ik vind het gewoon Γ©cht een heel kek broekje, en ze draagt zo fijn! Ik kan me voorstellen dat dit Γ³Γ³k op warme dagen heel prettig draagt, en het is voor mij dan ook een hele leuke afwisseling in mijn kast. Hihihi, drie jaar geleden was het denk ik precies andersom: één jurkje tussen de vele broeken πŸ˜‰

De Baggy Trousers Stripe Navy kost € 79,95 en is in de maten XS tot en met 3XL verkrijgbaar in de webshop van Tante Betsy, en bij verschillende verkooppunten.

Top String Breton

Ik combineer de Baggy Trousers hier met de Top String Breton, ook een nieuw model in de collectie. Deze is gemaakt van biologisch katoen met elasthane, en draagt ook zo comfortabel. Het is een shirtje met een kapmouwtje, wat je dankzij de koordjes ook kunt aanrijgen zodat je een mouwloze top krijgt. Vanwege mijn forse bovenarmen vind ik het kapmouwtje het leukst, maar als het straks erg warm wordt, is de compleet mouwloze variant natuurlijk ook erg fijn.

Tante Betsy Baggy Trousers Stripe Navy Deze top is verkrijgbaar in de kleuren Black, Gold, Blue, Green en Red, ze kosten € 44,95. En ze combineren natuurlijk geweldig met de broek, maar ook met de verschillende leuke rokjes! Ik heb haar in twee kleuren in mijn kast hangen, maar ihet kan zomaar zijn dat er opeens 1 of 2 kleuren extra hangen πŸ™‚

Ik heb de broek in dit artikel ontvangen voor mijn blog ♥

23 Comments on Tante Betsy Baggy Trousers Stripe Navy: een broek?

 1. bychristiana
  25 april 2019 at 12:14 (2 jaar ago)

  Ik ben ook meer een rokjes / jurkjes mens dan een broekenmens en toch staan broeken ook zo nu en dan hartstikke leuk. Deze vind ik ook tof. Je hebt het leuk gecombineerd met dat topje trouwens.

  Beantwoorden
 2. Hanne
  24 april 2019 at 07:22 (2 jaar ago)

  Superleuk Natas!! β™₯️

  Beantwoorden
 3. Wilma Rommelse
  23 april 2019 at 22:26 (2 jaar ago)

  Wauw hij staat je erg mooi… heel mooi dat ik zelfs ook ga twijfelen of ik hem wil πŸ˜€

  Beantwoorden
 4. sigrid
  23 april 2019 at 11:51 (2 jaar ago)

  zaaaaaaaalige broek!staat je ook prachtig <3

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 april 2019 at 19:38 (2 jaar ago)

   Ja heerlijk he Sigrid, jou staat hij ook zo mooi!

   Beantwoorden
 5. Ellen Jacobs
  23 april 2019 at 11:25 (2 jaar ago)

  Hij was hier van mijn wens lijstje gehaald maar sinds de foto van Anita en deze van jou heb ik toch weer twijfels.
  Heerlijk een luchtige broek voor in de rolstoel in de zomer.

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 april 2019 at 19:36 (2 jaar ago)

   Echt een aanrader hoor Ellen! Ik vind de groene wel wat voor jou πŸ™‚

   Beantwoorden
 6. Petra van Schijndel
  23 april 2019 at 09:16 (2 jaar ago)

  Staat je mooi Natasja! Ik zit ook te denken aan of ik er één wil. Maar er staan nog zoveel andere zaken op mijn lijstje.

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 april 2019 at 19:38 (2 jaar ago)

   Herkenbaar probleem Petra πŸ˜‰ Dankejwel!

   Beantwoorden
 7. Marije
  23 april 2019 at 08:57 (2 jaar ago)

  Staat je te gek! Helemaal in combi met dit shirtje.

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 april 2019 at 19:39 (2 jaar ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 8. Miranda Aerts
  23 april 2019 at 08:30 (2 jaar ago)

  Hij staat je echt heel leuk, ik hou wel van zulke fijne broeken

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 april 2019 at 19:39 (2 jaar ago)

   Dankjewel πŸ™‚

   Beantwoorden
 9. Caro
  23 april 2019 at 08:17 (2 jaar ago)

  Leuk om je ook eens in een broek te zien. Ik heb β€˜m gepast en inderdaad, hij zit heerlijk!!!

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 april 2019 at 19:40 (2 jaar ago)

   Dankjewel πŸ™‚

   Beantwoorden
 10. Rebecca van Barneveld
  23 april 2019 at 08:12 (2 jaar ago)

  Staat je heel mooi, deze combi.

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 april 2019 at 19:40 (2 jaar ago)

   Dankjewel πŸ™‚

   Beantwoorden
 11. Neeltje
  23 april 2019 at 08:05 (2 jaar ago)

  Oh wat leuk. Misschien toch weer eens een broek proberen.

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 april 2019 at 19:41 (2 jaar ago)

   Dankjewel πŸ™‚ Ja gewoon een keer proberen Neeltje!

   Beantwoorden
 12. chucky1012
  23 april 2019 at 07:34 (2 jaar ago)

  Wat een super mooie broek en het staat zo goed πŸ˜‰

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 april 2019 at 19:41 (2 jaar ago)

   Dankjewel πŸ™‚

   Beantwoorden
 13. Joyce Siemons
  23 april 2019 at 07:01 (2 jaar ago)

  Staat je te gek deze broek! En idd broeken kunnen zeker nog fijn zijn, vooral als ze lekker zitten
  Fijne dag❀️

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 april 2019 at 19:42 (2 jaar ago)

   Dankjewel πŸ™‚

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.