Tante Betsy Blouse Songbird: pretty in pink

Eén van de items uit de nieuwe voorjaarscollectie die bovenaan mijn verlanglijstje stonden, was Tante Betsy Blouse Songbird. Dit schattige, vrolijke printje was/is verkrijgbaar in drie kleuren: Blue, Green en Pink. Tijdens de gezellige So Much Betsy Lovers Meeting in Utrecht kon ik haar mooi passen, en ze mocht mee naar huis! Ik laat dit vrolijke blousje vandaag aan je zien!

Tante Betsy Blouse SongbirdTante Betsy Blouse Songbird

Het printje van Tante Betsy Blouse Songbird gaat dit voorjaar nog meer voorbij komen, er zijn inmiddels ook jurkjes en rokjes van. Deze stonden ook op mijn verlanglijstje, maar voor een jurkje vond ik de kleur Pink iets too much. Maar voor deze blouse durfde ik het wel aan hoor!

Tante Betsy Blouse SongbirdTante Betsy Blouse Songbird zit, net als de andere blouses die ik al heb, heerlijk! De stof bestaat voor 94% uit katoen en 6% uit elasthane, en heeft zo precies voldoende rek. Het model valt mooi getailleerd en heeft subtiele pofmouwtjes, die qua lengte perfect zijn voor het voorjaar. Ik combineer haar eigenlijk altijd met een jeans, en met mijn sinds kort nieuwe MAG schoenen ♥

Tante Betsy Blouse SongbirdDe kraagjes van de Tante Betsy blouses zijn lekker royaal, ik houd daar wel van. Daardoor heeft de blouse een lekker retro uitstraling die helemaal bij het merk past. Ik voel me helemaal happy als ik Tante Betsy Blouse Songbird draag, en heb er al zó veel complimentjes over gekregen!

Tante Betsy Blouse SongbirdIk kocht Tante Betsy Blouse Songbird (€ 59,95) bij So Much in Heerenveen. Dat is zo’n beetje aan de andere kant van het land voor mij, maar gelukkig heeft Binnie ook een hele mooie webshop. Helaas zijn de blouses hier al uitverkocht, maar als het goed is komen er binnenkort nog een aantal in groen en blauw binnen bij Binnie. In groen is hij nog wel verkrijgbaar in de webshop van Tante Betsy zelf. En natuurlijk kun je het altijd nog proberen bij andere webshops of winkels die Tante Betsy verkopen.

P.S. Wat vinden jullie van Benthe met haar matching Flamingo halsband? ♥

22 Comments on Tante Betsy Blouse Songbird: pretty in pink

 1. Claudia Diependaal
  3 april 2017 at 16:33 (4 jaar ago)

  Hij is er alleen nog in groen XS . Maar kloppen de maten wel? XL is toch geen 44-46?

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 april 2017 at 21:15 (4 jaar ago)

   Hoi Claudia, XL is inderdaad geen 44-46. Ik draag normaal ook maat 44-46, en heb van de Tante Betsy jurkjes en ook deze blouse maat XXL. Bij So Much komen eerdaags nog nieuwe blouses in blauw en groen binnen 😉

   Beantwoorden
 2. Deb
  2 april 2017 at 22:26 (4 jaar ago)

  Wat een prachtige blouse, staat je fantastisch! Ik vind je er sowieso super mooi uitzien en die bloem in je haar en de rode lippenstift staan heel goed bij je outfit. De halsband van Benthe vind ik ook te gek.. en je flamingo lamp daar viel mijn oog ook direct op. Love it ♥!

  Beantwoorden
 3. Natascha
  2 april 2017 at 19:46 (4 jaar ago)

  Wat leuk dat je weer een outfit post hebt geplaatst vandaag, ik word hier altijd zo vrolijk van! Staat je mooi hoor, net zoals dat Benthe haar halsband haar ook mooi staat 🙂

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  2 april 2017 at 17:47 (4 jaar ago)

  Een mooie vrolijk gekleurde blouse die jouw prachtig staat!

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Annette
  2 april 2017 at 17:21 (4 jaar ago)

  Heerlijk die blouse, helemaal mijn kleur. En Mags??? zijn die weer terug? die heb ik ook jaaaaren gedragen in het wit.

  Beantwoorden
  • Claudia Diependaal
   3 april 2017 at 16:30 (4 jaar ago)

   Ik in t groen ja ze zijn terug zagenda ik laatst.

   Beantwoorden
 6. Nicolette
  2 april 2017 at 13:59 (4 jaar ago)

  Zo’n leuk printje en die blousjes zitten echt héérlijk!
  Hij staat je erg leuk, lekker vrolijk! Net als de meeste kleding van Tante Betsy!
  Na enige twijfel heb ik mij toch gewaagd om de jurk te kopen, ook omdat nooit broeken draag.

  Beantwoorden
 7. Bianca
  2 april 2017 at 13:37 (4 jaar ago)

  Oh deze blouse is echt heel erg mooi, staat je goed! xxx

  Beantwoorden
 8. Sylvia
  2 april 2017 at 13:06 (4 jaar ago)

  Staat je super! Ik heb deze blouse ook in deze kleur, heel blij mee 🙂

  Beantwoorden
 9. Danielle
  2 april 2017 at 11:29 (4 jaar ago)

  Hee,
  Staat je super leuk, lekker zonnig!
  En jullie matchen perfect!!

  Groetjes

  Beantwoorden
 10. Cindy
  2 april 2017 at 10:58 (4 jaar ago)

  Ik vind deze echt helemaal geweldig, en hij staat je fantastisch! En wat een super lieve foto samen met Benthe op schoot.
  Heb laatst een winkel vlakbij ontdekt die dit merk verkoopt, en wat mij opviel is dat de stof best dik is. Zit dat wel comfortabel?

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 april 2017 at 00:25 (4 jaar ago)

   Ik vind de stof erg comfortabel dragen, juist doordat hij wat dikker is. Ik denk dat ik de blouse boven de 20 graden wel te warm vindt, maar dan meer vanwege de mouwlengte en de kraag dan vanwege de stof.

   Beantwoorden
   • Cindy
    3 april 2017 at 21:08 (4 jaar ago)

    Dank je wel! Wellicht trakteer ik mezelf wel een keer op een leuke blouse. Vind de printjes zo leuk! En ben helaas geen jurkjesmens.

    Beantwoorden
 11. Miranda
  2 april 2017 at 10:44 (4 jaar ago)

  De kleur staat heel mooi bij je haarkleur en je make-up stijl, het is echt een kleur voor jou.
  De print is om helemaal vrolijk van te worden maat dat vind ik van de hele Tante Betsy collectie.
  Benthe maakt het plaatje af met haar mooie nieuwe halsband én bloemetje ♡

  Beantwoorden
 12. Babs
  2 april 2017 at 10:40 (4 jaar ago)

  Die blouse vind ik heel leuk en ik geloof direct dat de stofjes van Tante Betsy heel fijn zitten.
  Betsy zou eigenlijk ook een leuk dalmatiër printje moeten uitbrengen! 🙂
  Staat je heel vrolijk weer en Benthe, die kan echt alles hebben 🙂

  Beantwoorden
 13. Mireille
  2 april 2017 at 10:39 (4 jaar ago)

  Staat je echt geweldig. Wat een super vrolijke blouse.

  Beantwoorden
 14. jeapiebel
  2 april 2017 at 09:44 (4 jaar ago)

  Anders dan Hennie heb ik meer voorkeur voor de jurk. 😉 Ik vind het merk altijd leuke items hebben. Een online shop is heus fijn in dit geval.

  Beantwoorden
 15. Nicole
  2 april 2017 at 09:01 (4 jaar ago)

  Ik vind het bloesje geweldig leuk!
  Het staat je echt heel erg leuk!

  Beantwoorden
 16. marije
  2 april 2017 at 08:37 (4 jaar ago)

  Aaah Mag schoenen! Die had ik vroeger ook, loved them. Ik vind het blousje je geweldig staan. Hele leuke outfit.

  Fijne zondag!

  Beantwoorden
 17. Hennie
  2 april 2017 at 06:47 (4 jaar ago)

  Ik vind de bloesjes leuker dan de jurkjes. En deze kleur en print kun je erg goed hebben. Leuk hoor!

  Beantwoorden
 18. Jori
  2 april 2017 at 06:44 (4 jaar ago)

  Ik vind dit de mooiste en leukste print die je hebt van tante….Wat een mooie kleurcombinatie en ik vind het prachtig bij je staan,dat bloemetje maakt het helemaal af.Benthe matcht prachtig bij je.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.