Tante Betsy Button Down Dress Doily n Rose Pink

In het artikel over de passessie van de tweede Tante Betsy levering van dit seizoen vertelde ik het al. In deze tweede levering zit misschien nog wel meer moois dan in de eerste levering. En daar zaten al zoveel pareltjes tussen! Vandaag laat ik Tante Betsy Button Down Dress Doily n Rose Pink zien. Dit was echt liefde op het eerste gezicht! ♥

Tante Betsy Button Down Dress Doily n Rose Pink

Eigenlijk is Tante Betsy Button Down Dress Doily n Rose gewoon een perfect jurkje voor mij. Maar ja, dat geldt wel voor meer Tante Betsy jurkjes, hahaha! Het is gewoon echt helemaal mijn merk, al koop ik heel af en toe wel een jurkje van een ander merk. Maar Tante Betsy is en blijft toch echt mijn aller favorietste merk. De pasvorm is voor mij van bijna alle modellen goed, de printjes en kleurtjes passen bij mij en ik voel me er helemaal ‘mij’ in. En dat laatste is natuurlijk het allerbelangrijkste.

Toen ik Tante Betsy Button Down Dress Doily n Rose aantrok bij Bouke van Bij Tante Pollewop, voelde het meteen goed. Nee, dat zeg ik niet goed. Het voelde meteen helemaal ‘wauw’. Het model, de kleuren, het paste gewoon!

Tante Betsy Button Down Dress Doily n Rose Pink

Ik heb in het verleden wel vaker Button Down Dresses gehad van Tante Betsy. Maar op dit moment had ik er geen meer in mijn kast, omdat de exemplaren die ik had te groot geworden waren. Maar het is echt een heel mooi model, dus ik ben blij dat ze terug is deze collectie!

Kraagje en knoopjes

Het is één van de ‘kraagje en knoopjes’ modellen van Tante, ze heeft wat weg van Dress Betsy. Als ik deze modellen naast elkaar leg, dan heeft de Button Down Dress en wat bredere knopenlijst, loopt het rokgedeelte iets meer uit en deze heeft geen zakjes op de borsten, zoals Dress Betsy wel heeft. En niet te vergeten: Button Down Dress heeft mooie plooitjes bij de buste, waardoor ze daar vrouwelijk en sexy valt.

Tante Betsy Button Down Dress Doily n Rose Pink

Het model heeft een mooi breed, lekker lang striklint in de taille. Met een oto van 49 cm en een lengte van 101 cm in maat L valt ze goed op maat. En goed nieuws voor de trouwe Tante Betsy fans: de stof (95% biologisch katoen en 5% elasthaan) is van de dikkere kwaliteit van een paar jaar geleden ♥

Tante Betsy Button Down Dress Doily n Rose Pink

Sweet as Candy

Voor sommigen zal het jurkje zelf misschien al zoet genoeg zijn. Voor mij niet hoor, daar kan best nog wat extra roze bij πŸ˜‰ Ik draag hier een roze legging van Tante van een paar jaar geleden, en heb er mijn oranje La Pintura laarzen bij aangetrokken. Het witte vestje van Tante Betsy van vorig jaar zomer maakt het geheel nog net een tikkeltje zoeter πŸ˜‰

Tante Betsy Button Down Dress Doily n Rose Pink

Van dichtbij kun je de details van de Doily n Rose print goed zien. Wat is het prachtig he? ♥

En hier zie je de rimpeltjes bij de buste. Je kunt natuurlijk nog één knoopje dicht doen, maar ik vind het mooier zo. Ik zeg altijd maar zo: ze kunnen beter het randje van je BH zien, dan dat ze zien dat je geen BH draagt. En voorlopig mag er nog niemand dichter dan 1,5 meter in mijn buurt komen dus heb ik sowieso geen last van inkijkers πŸ˜‰

Ik kocht Tante Betsy Button Down Dress Doily n Rose tijdens mijn passessie bij Bij Tante Pollewop, ze is daar nog in een paar maten verkrijgbaar.

18 Comments on Tante Betsy Button Down Dress Doily n Rose Pink

 1. Natascha - Beautyopinie
  26 april 2021 at 13:32 (1 jaar ago)

  Wat staat deze jurk je mooi! Ik word er helemaal vrolijk van. Prachtig deze tint roze.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  20 april 2021 at 11:51 (1 jaar ago)

  Deze dress staat jo prachtig…
  Goed en leuk geschreven artikel…
  Humor is erg belangrijk in de tijd waar we nu in leven…. πŸ˜‰

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Esther
  18 april 2021 at 21:32 (1 jaar ago)

  Echt een Natasja jurk, ze staat je prachtig

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 april 2021 at 21:39 (1 jaar ago)

   Dankjewel Esther β™₯

   Beantwoorden
 4. monique
  18 april 2021 at 17:00 (1 jaar ago)

  Ja deze staat je inderdaad helemaal perfect en prachtig!! Ik vind de print in het blauw ook zo mooi, wie weet belandt die nog wel in mijn kast… Zeker nu ik zie hoe mooi de jurk je staat! Maar als rokje vind ik de print ook heel leuk.

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 april 2021 at 21:38 (1 jaar ago)

   Dankjewel β™₯ Ja, de blauwe is ook prachtig (die hangt ook in mijn kast hihihi!).

   Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  18 april 2021 at 13:30 (1 jaar ago)

  Alsof ze het speciaal voor jou hebben gemaakt, mooi! β™‘

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 april 2021 at 21:38 (1 jaar ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 6. Jacqueline Oosterhof
  18 april 2021 at 08:52 (1 jaar ago)

  Staat je prachtig! Ik heb deze in het andere model (gekregen van mijn man, die vond deze jurk heel mooi) en ik vind de kleuren in het echt nog mooier dan op de foto!!

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 april 2021 at 21:38 (1 jaar ago)

   Dankjewel! β™₯ Ja het andere model is ook zo mooi he?

   Beantwoorden
 7. Joyce
  18 april 2021 at 08:47 (1 jaar ago)

  Jaaaa jij bent echt helemaal tante betsy! Bijzonder is dat eigenlijk he dat bijna alles je dan past en staat. Dit exemplaar staat je ook weer geweldig! De kleuren combi vind ik ook super

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 april 2021 at 21:38 (1 jaar ago)

   Dankjewel! β™₯ Ja, het past gewoon helemaal bij mij!

   Beantwoorden
 8. Yolanda
  18 april 2021 at 08:41 (1 jaar ago)

  Wat een schatje deze roze jurk

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 april 2021 at 21:37 (1 jaar ago)

   Ja echt he? β™₯

   Beantwoorden
 9. Jacqueline
  18 april 2021 at 07:33 (1 jaar ago)

  Deze jurk staat je prachtig zowel qua kleur als model, zelf ben ik ook erg blij met deze jurk vindt het echt een prachtig jurkje waar je heel blij van wordt. Gelukkig nog in mijn maat kunnen bemachtigen bij Bouke:-) Je straalt ook op alle foto’s, nu het weer een beetje meewerkt kunnen we er hopelijk nog van meer van gaan genieten. Hopelijk gaat alles goed met je ouders. Nog een fijne zondag gewenst!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 april 2021 at 21:37 (1 jaar ago)

   Wat leuk dat je haar ook hebt Jacqueline!

   Beantwoorden
 10. Ellen
  18 april 2021 at 07:28 (1 jaar ago)

  Wat een heerlijk zoete jurk is dit. Leuke print ook.

  Beantwoorden
  • Natasja
   18 april 2021 at 21:37 (1 jaar ago)

   Ja echt een schatje is het he? β™₯

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.