OOTD: Tante Betsy Button Down Dress LS Blue

Vandaag laat ik je Tante Betsy Button Down Dress LS Blue zien. Een jurkje wat een soort van rustpunt is tussen alle bloemetjes en motiefjes van mijn andere Tante Betsy jurkjes, maar daardoor niet minder leuk!

Tante Betsy Button Down Dress LS BlueTante Betsy Button Down Dress LS Blue

Tante Betsy Button Down Dress LS Blue is een jurkje van deze wintercollectie. Op de website van Tante Betsy zelf is ze helaas niet meer op voorraad, misschien nog wel bij één van de andere verkooppunten. Ik laat haar toch aan je zien, omdat ik weet dat dit modelletje komend voorjaar weer terugkomt (in een ander motiefje/kleurtje). En daar ben ik blij mee!

Tante Betsy Button Down Dress LS BlueTante Betsy Button Down Dress LS Blue valt bij mij (1.78 lang) tot net op mijn knie, zoals de meeste jurkjes van Tante Betsy. Het jurkjes is (was) er ook in zwart, je ziet dat je ook ‘aan de Tante Betsy’ kunt als je van wat minder kleurrijk houdt. Op de eerste foto combineer ik het jurkje met een groene panty en donkerblauwe enkellaarsjes. Op de rest van de foto’s draag ik haar met een donkerblauwe panty en mijn Adidas sneakers (I still love them ♥).

Tante Betsy Button Down Dress LS BlueTante Betsy Button Down Dress LS Blue heeft lange mouwen, een knoopsluiting in het bovenste deel (de rok is gewoon dicht, met opgestikte knoopjes) en een strikceintuur. Het model is voorzien van rimpeltjes bij de buste en figuurnaden voor een mooie pasvorm. Onderaan de rok zit het leuke embleem van Tante Betsy.

Mocht je je afvragen waarom mijn jurkje er op bovenstaande foto een beetje rommelig uitziet: dit gebeurde steeds tijdens de fotoshoot #behindthescenes

Tante Betsy Button Down Dress LS BlueDeze twee dames wilden ook op de foto, hihihi!

Tante Betsy Button Down Dress LS BlueI Love you to Lola ♥

Tante Betsy Button Down Dress LS BlueTante Betsy Button Down Dress LS Blue draagt heerlijk, net als alle andere jurkjes van Tante Betsy. En het is natuurlijk ook gewoon een net jurkje, en prima te dragen bij gelegenheden waar bloemetjes misschien iets minder gewenst zijn. Of wanneer het gewoon een tikje netter mag. Met mijn donkerblauwe laarsjes eronder is het een keurig geheel.

Tante Betsy Button Down Dress LS BlueColour your life ♥

Ik combineer mijn Tante Betsy jurkjes graag met de omslagdoek die mijn moeder voor mij haakte. Die past natuurlijk perfect bij de vrolijke kleurtjes en motiefjes, ik heb er al veel complimenten over gekregen. Dat haken was trouwens nog best een dingetje. De omslagdoek is geïnspireerd op de prachtige omslagdoeken die Adinda Zoutman maakt. Er was echter een klein probleempje: er zijn nergens patronen van te vinden. Dat komt omdat Adinda ‘haakt op gevoel’, Mijn moeder heeft de omslagdoek dus gehaakt aan de hand van een foto die ik haar gestuurd had. Ik vind hem uiteindelijk nog mooier dan het origineel op de foto! ♥

Tante Betsy Button Down Dress LS BlueDe omslagdoek is niet alleen prachtig om te zien (kijk dan hoe mooi ik match met het behang van Jori en Vincent), hij is ook heerlijk warm. Het kan ‘s ochtends bij ons op kantoor nog best wat frisjes zijn, maar de omslagdoek zorgt er voor dat ik het niet koud heb. Ik draag hem ook vaak ‘s avonds als ik achter mijn laptop zit. Omdat Benthe het snel warm heeft, heb ik de verwarming nooit hoger staan dan 19 graden, maar dat is in de winter soms best brrr… Ik ben er enorm blij mee ♥

Op dit moment zijn de laatste jurkjes uit de wintercollectie nog in de sale bij Tante Betsy. Ik heb afgelopen weekend nog een paar bloesjes besteld, maar ik kijk nu vooral uit naar de nieuwe voorjaarscollectie!

Met dank aan Jori voor het maken van de mooie foto’s

30 Comments on OOTD: Tante Betsy Button Down Dress LS Blue

 1. Deb
  29 januari 2017 at 21:15 (4 jaar ago)

  Die omslagdoek is echt prachtig! Wat ontzettend knap gedaan! Past inderdaad perfect bij dit effen jurkje van Tante Betsy. Ik houd ook van de kleurrijke designs van Tante Betsy, maar zou zelf kiezen voor een jurkje zoals dit. Is voor mij persoonlijk net iets meer draagbaar.

  Ik vind de foto’s prachtig geworden. Het behang van Pip Studio vind ik trouwens enorm gaaf!

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 januari 2017 at 09:03 (4 jaar ago)

   Dankjewel Deb! 🙂

   Beantwoorden
 2. Sylvia
  29 januari 2017 at 18:41 (4 jaar ago)

  Staat je echt super mooi! Over deze heb ik ook getwijfeld, maar uiteindelijk niet gedaan, staat nu wel op mijn wishlist van de zomercollectie.

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 januari 2017 at 09:04 (4 jaar ago)

   Dank je! 🙂 Er komt echt zoveel moois aan met de nieuwe collectie <3

   Beantwoorden
 3. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  29 januari 2017 at 15:55 (4 jaar ago)

  Wat staat deze jurk je ook weer mooi Natasja en whahaha heerlijk toch die behind the scenes foto’s, love it. Ik heb deze jurk ook maar dan in het zwart en kocht die bij Tante Betsy verkooppunt Pantalone in Eindhoven, een van mijn eerste jurken van dit seizoen en dit model is een topper.
  Van de zomer (2016) heette hij Shirt Dress (Black/Red/Petrol/Grey…dat waren de jurkjes met print), en van dat model heb ik er drie hihi zo gek ben ik op dat model en zo mooi staat ie.

  En ja van de winter komt hij terug met mooie print, maar wie weet ook van de zomer (ik hoop het want hij is gaaf). Geniet van je jurk(jes)! Dikke knuffels van Susan

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 januari 2017 at 09:05 (4 jaar ago)

   Dankjewel Susan! 🙂

   Beantwoorden
 4. Annette
  29 januari 2017 at 15:18 (4 jaar ago)

  Leuk met dat lichtblauwe vestje echt al een beetje voorjaar

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 januari 2017 at 09:08 (4 jaar ago)

   Dankje Annette!

   Beantwoorden
 5. Mireille
  29 januari 2017 at 13:03 (4 jaar ago)

  Super leuke foto’s. Het jurkje is helemaal mijn smaak. De omslagdoek gewoon geweldig.

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 januari 2017 at 09:09 (4 jaar ago)

   Dankjewel xxx

   Beantwoorden
 6. Marguerita
  29 januari 2017 at 11:31 (4 jaar ago)

  Superleuk! En gaaf dat behangetje op de achtergrond 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 januari 2017 at 09:09 (4 jaar ago)

   Dankjewel! Ja, dat behang is mooi he? ♥

   Beantwoorden
 7. Jolanda
  29 januari 2017 at 10:36 (4 jaar ago)

  Hij staat je ontzettend mooi!! Ik word telkens jaloers als ik jou in de prachtige jurkjes zie haha. Zelf draag ik het nooit, omdat ik denk dat het mij niet staat.

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 januari 2017 at 09:12 (4 jaar ago)

   Dankjewel! Ik denk dat ze jou juist prachtig staan, gewoon een keer proberen. Er komt heel veel moois aan dit voorjaar, vast ook iets leuks voor jou 🙂

   Beantwoorden
 8. Mariëlle
  29 januari 2017 at 10:13 (4 jaar ago)

  Heel leuk jurkje! En wat lief van je moeder zeg, heel goed gelukt ook!

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 januari 2017 at 09:13 (4 jaar ago)

   Dankjewel! 🙂

   Beantwoorden
 9. Miranda
  29 januari 2017 at 09:35 (4 jaar ago)

  Je zou zo in een magazine kunnen met deze foto 🙂 de combinatie van het jurkje en de omslagdoek is echt super!
  Het is helemaal jouw stijl.
  En helemaal top van onze lieve moeder dat ze deze voor jou gehaakt heeft, de liefde straalt er van af ♡

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 januari 2017 at 09:14 (4 jaar ago)

   Dankjewel xxx

   Beantwoorden
 10. Natascha
  29 januari 2017 at 09:34 (4 jaar ago)

  Wat een leuk jurkje zeg! Hoewel ik de drukke printjes en bloemetjes ook tof vind, is dit meer mijn stijl.

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 januari 2017 at 09:16 (4 jaar ago)

   Dankjewel! 🙂

   Beantwoorden
 11. Roos
  29 januari 2017 at 09:00 (4 jaar ago)

  Wat een prachtige outfit zeg, de combi met sneakers vind ik fantastisch. En wat een te gekke omslagdoek, echt knap dat je moeder dat zo gemaakt heeft. Fijne zondag :-).

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 januari 2017 at 09:23 (4 jaar ago)

   Dankjewel Roos 🙂

   Beantwoorden
 12. Cindy
  29 januari 2017 at 08:42 (4 jaar ago)

  Deze staat je weer prachtig! Dat omslagdoek staat er super bij.
  En wat een leuk behang zeg!

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 januari 2017 at 09:24 (4 jaar ago)

   Dankjewel! 🙂 Ja, ik vind het behang ook prachtig ♥

   Beantwoorden
 13. Hennie
  29 januari 2017 at 08:30 (4 jaar ago)

  Oh ja, dit vind ik echt een knaller. Juist omdat hij wat rustiger is. Staat je erg mooi en wat past donkerblauw goed bij jou!

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 januari 2017 at 09:24 (4 jaar ago)

   Dankjewel Hennie!

   Beantwoorden
 14. marije
  29 januari 2017 at 07:03 (4 jaar ago)

  Wat een leuk jurkje! Staat je super. En wat een geweldige omslagdoek. Mijn complimenten voor je moeder!

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 januari 2017 at 09:30 (4 jaar ago)

   Dankjewel! 🙂

   Beantwoorden
 15. chucky1012
  29 januari 2017 at 06:47 (4 jaar ago)

  Prachtige dress en het staat je mooi!
  Wat een schitterende omslagdoek.

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   30 januari 2017 at 09:30 (4 jaar ago)

   Dankjewel 🙂

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.