Tante Betsy Button Down Dress Winter Peaks

Ik vertelde het al eerder: van de huidige Tante Betsy najaarscollectie waren de hertjes- en hartjesprint meteen mijn favoriet. Een printje wat niet direct mijn aandacht trok, was Winter Peaks. Ik denk omdat het een vrij rustig printje is, en de verkrijgbare kleuren ook redelijk rustig zijn. Waardoor ze een beetje wegviel tussen de opvallende printjes en kleuren, zeg maar. Maar toen ik haar aantrok: wauw! Wat een geweldig jurkje bleek dit! Ik kreeg Tante Betsy Button Down Dress Winter Peaks opgestuurd van Tante in de kleur Oker, en inmiddels ben ik echt helemaal verliefd. Ik laat haar vandaag aan jullie zien!

Tante Betsy Button Down Dress Winter Peaks

Tante Betsy Button Down Dress Winter Peaks Oker

Tante Betsy Button Down Dress Winter Peaks is verkrijgbaar in drie kleuren: Blue, Green en Oker. Hoewel ik de Blue variant ook echt prachtig vind, koos ik voor de kleur Oker. Omdat dit een kleur is die nog niet zo veel voorkomt in mijn kast, en omdat het zo’n geweldige kleur is om te combineren. Ik heb het jurkje nu twee keer gedragen, en ik kon gewoon niet kiezen welke panty ik erbij aan zou trekken: oker, oranje, paars, groen? Het staat er allemaal zó leuk bij!

Tante Betsy Button Down Dress Winter PeaksIk heb haar al een keer met een paarse panty gedragen, voor de foto’s besloot ik voor fuchsia te kiezen (de kleur Raspberry Pie van Snag Tights). Omdat ik oker met fuchsia gewoon zo’n ontzettende leuke, vrolijke combinatie vind ♥ Ik draag er hier mijn nieuwe MAG laarsjes bij.

Tante Betsy Button Down Dress Winter PeaksIk had Tante Betsy Button Down Dress Winter Peaks eerst in mijn eigen maat L ontvangen, maar die bleek iets te ruim. Vooral van boven had ik nog best wat ruimte over, maat M bleek beter te passen. Inmiddels weet ik dat het een beetje varieert: sommige dames dragen dit jurkje in hun eigen maat, sommigen hebben haar een maatje kleiner. Het ligt er vooral een beetje aan of je de ruimte van boven nodig hebt, want daar was bij mij ook de meeste ruimte over in maat L.

Ter info: maat M heeft een oto van 48 cm en een lengte van 100 cm.

Tante Betsy Button Down Dress Winter PeaksButton Down Dress

De Button Down Dress is een model van Tante Betsy wat ik al vaker gehad heb. Het is een super leuk doorknoopjurkje met een heel vrouwelijk model. De rimpeltjes bij de buste zorgen voor meer vorm, en de A-lijn van de rok geeft een optisch slankere taille. De knopen zijn zoals gebruikelijk dicht gestikt vanaf de derde knoop van boven. Zo hoef je niet bang te zijn voor gluurgaatjes of open springende knopen als je gaat zitten.

Het jurkje is gemaakt van 93% biokatoen en 7% elasthane. De stof is wat dikker, en echt super, super zacht en comfortabel. Ze draagt echt heerlijk, en voelt warm aan.

Tante Betsy Button Down Dress Winter PeaksHet striklint van Button Down Dress Winter Peaks is wat breder, en lekker lang. Ik heb het hier op de foto’s geknoopt in de taille, maar er kan ook makkelijk een strik in. De bovenste drie knopen kunnen los, ik draag haar meestal met één knoop dicht. Op die manier heb ik geen inkijk, maar ziet het er niet te braaf uit 😉

De gele bloem matcht natuurlijk perfect bij het jurkje!

Tante Betsy Button Down Dress Winter PeaksClose-up van de print

Tante Betsy Button Down Dress Winter Peaks heeft een gave grafische print van bergen en naaldbomen. Hoewel ik normaal gesproken niet zo van grafische prints houd, vind ik deze wel super leuk. Een winters printje, maar door de vrolijke kleur ook nu al prima te dragen ♥

Ik draag het jurkje nu zonder vest erover. Straks als het wat kouder wordt, combineert ze natuurlijk ook super met een vestje of jacket eroverheen, ook daarin zijn zoveel mogelijkheden. Ik ben wat kleding betreft echt een najaars- en wintermens, ik houd zo van combineren met panties, leggings, vestjes en omslagdoeken!

Tante Betsy Button Down Dress Winter Peaks (€ 89,95) is verkrijgbaar in maat S tot en met 3XL, je vindt haar in de webshop van Tante. Ik heb dit jurkje ontvangen voor mijn blog.

19 Comments on Tante Betsy Button Down Dress Winter Peaks

 1. Ria
  5 november 2019 at 13:23 (12 maanden ago)

  Is hetzelfde model als de hartjesjurk , toch? Gevaarlijk om te passen dan want is een prachtig model in aangename stof

  Beantwoorden
  • Natasja
   5 november 2019 at 13:32 (12 maanden ago)

   Nee dit is een ander model. De hartjes is Dress Trudy, dit is model Button Down.

   Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  4 november 2019 at 09:22 (12 maanden ago)

  In één woord prachtig ☆

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  3 november 2019 at 17:56 (12 maanden ago)

  Wat een mooi model, dit soort modellen draag ik ook graag. Ik dacht eerst dat je een bordeauxrode panty aanhad, tot ik las dat hij fuchsia is. Anyway, het is weer een prachtige kleurenmatch!

  Beantwoorden
 4. Debbie
  3 november 2019 at 17:48 (12 maanden ago)

  Hoi Natasja, ik vind de rustige prints van Tanty Betsy het mooist. Voor mijzelf maar zeker staan ze jouw ook heel erg goed. Ben ontzettend benieuwd naar de Tante Betsy fan dag!

  Beantwoorden
 5. Jose
  3 november 2019 at 15:51 (12 maanden ago)

  Ik vind dit een ontzettend leuke print! Staat je erg goed!

  Beantwoorden
 6. Karin bodt
  3 november 2019 at 12:07 (12 maanden ago)

  Dit printje! Ik dacht altijd dat het driehoekjes waren..maar het zijn boompjes!!! Staat je idd prachtig..
  Leuke blog weer!!!
  Karin

  Beantwoorden
 7. Annette
  3 november 2019 at 10:30 (12 maanden ago)

  Het is een plaatje! Het model is geweldig idd! En wat is dit een prachtige kleur geel! Inderdaad enorm goed te combineren!

  Beantwoorden
 8. Joyce Siemons
  3 november 2019 at 09:35 (12 maanden ago)

  Dit is inderdaad een grote verrassing!! Zo tof is dat toch. Geel staat je ook prachtig!

  Beantwoorden
  • Charline
   3 november 2019 at 10:31 (12 maanden ago)

   Wauw….deze staat je echt verrassend mooi. De kleur ook. Geweldig.
   Fijne zondag. Liefs Charline

   Beantwoorden
  • Annette
   3 november 2019 at 20:22 (12 maanden ago)

   Deze is voor mij echt de verrassing. Hoop deze straks nog ergens te kopen, nu koopstop op nieuwe jurkjes. Maar deze staat welopmijn verlanglijstje,staat je prachtig en wat heb je een pracht figuur in het jurkje!!!

   Beantwoorden
 9. Bouke
  3 november 2019 at 09:14 (12 maanden ago)

  Een heerlijk jurkje wat mij bij inkoop ook ontgaan is. Soms moet je wat meer tijd nemen voor een jurk waardoor je beter ziet wat een mooierd het is! Staat je schitterend!

  Beantwoorden
 10. Danielle
  3 november 2019 at 08:49 (12 maanden ago)

  Wouwww je wordt steeds slanker. Kleur staaf je goed!

  Beantwoorden
 11. EstherK
  3 november 2019 at 06:59 (12 maanden ago)

  Ik vind dit jurkje jou zo leuk staan! Mooi kleurtje ook. Ik had hem ook graag gehad, maar hij is er niet in een goede kleur voor mij helaas!

  Beantwoorden
 12. chucky1012
  3 november 2019 at 06:40 (12 maanden ago)

  Het staat jouw prachtig
  Wat een leuke vrolijke foto’s

  Een prachtige dag

  Beantwoorden
  • Ingrid
   3 november 2019 at 22:42 (12 maanden ago)

   Tjonge wat mooi ♡

   Beantwoorden
 13. Esther Messing
  3 november 2019 at 06:22 (12 maanden ago)

  Ook deze staat je weer net zo fantastisch als alle andere jurkjes. Liefs Esther

  Beantwoorden
  • Yvon
   3 november 2019 at 08:56 (12 maanden ago)

   Superleuk jurkje, inderdaad niet eentje waar we je normaalgesproken in zien, maar ze staat je geweldig. Mooie kleur bij jou, straalt erin
   Hoop dat je van binnen ook straalt, dat heb je verdiend.
   Xx Yvon

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.