Tante Betsy Button Shirt en Skirt Denim

Dit najaar ontdek ik steeds meer de rokjes met bijbehorende shirts en blouses van Tante Betsy. Ik heb er inmiddels een paar in mijn kast hangen. Er stond nog één setje op mijn verlanglijstje (eigenlijk twee, maar de laatste doe ik mezelf kado als ik verhuisd ben). Namelijk het Tante Betsy Button Shirt en Skirt Denim. Retro to the max, en ideaal om met van alles te combineren. Ik laat deze leuke set vandaag aan jullie zien!

Tante Betsy Button ShirtTante Betsy Button Shirt en Skirt Denim

Deze combinatie met het Tante Betsy Button Shirt en Skirt had ik al helemaal in mijn hoofd. Met gele panty en mijn bruine Lotta from Stockholm klompjes. En hier zie je ook meteen wat ik bedoel met ‘Retro to the max’. Dit setje lijkt zo weggelopen uit de jaren ’70, vind je niet? De Skirt en Button Shirt zijn verkrijgbaar in de kleuren Red, Green, Blue, Navy en Black, ik koos voor de Navy variant. Omdat ik dat de échte denim kleur vind, en ik daarmee het meest kan combineren met wat al in mijn kast hangt.

Tante Betsy Button ShirtHet Tante Betsy Button Shirt en Skirt Denim vallen beiden vrij ruim. Ik heb het rokje in maat L (normaal maat XL) en de blouse in maat XL (normaal draag ik blouses en shirts van Tante in XXL). De stof van de denim items rekt overigens iets minder dan de andere jurkjes, rokjes en blouses van Tante Betsy. Hierdoor draagt het ook net even iets anders. Maar niet minder comfortabel hoor, het is nog steeds de heerlijk draagbare en mooie Tante Betsy kwaliteit.

Tante Betsy Button ShirtZachte denim in een retro look

Ik heb inmiddels een aantal blouses van Tante Betsy in de kast hangen, en oh wat ben ik er toch fan van! Ze dragen ontzettend fijn, en hebben zo’n geweldig mooie retro uitstraling ♥ Het Tante Betsy Button Shirt is daarop geen uitzondering. Ik zit natuurlijk vrij veel overdag achter mijn bureau, en ik draag dan het liefst kleding die niet knelt of vervelend draagt. De kleding van Tante Betsy is daar natuurlijk helemaal perfect voor. Dit denim Shirt heeft kleine drukknoopjes, een borstzakje en een mooie royale kraag.

Ook de rokjes van Tante Betsy zijn inmiddels zwaar favoriet bij mij. Het is zo’n heerlijk model met een elastische band, zonder rits of knopen. Ze dragen heerlijk in zowel winter als zomer, en zijn uitstekend met van alles te combineren. Zeker dit mooie navy denim rokje, wat met veel kleuren matcht.

Tante Betsy Button ShirtGoh zei iemand bij het zien van deze foto: je bent net een Francaise! Ik vond deze baret bij Bonprix, en vond hem meteen super leuk ♥ En ja, hij past wel bij mijn nieuwe stijl, en ik vond hem bij deze Tante Betsy Button Shirt en Skirt ook leuk om te laten zien 🙂

Tante Betsy Button ShirtMix and Match

Voor deze foto heb ik me even omgekleed, om te laten zien hoe leuk de Skirt staat met andere items. Het shirt is van de Tante Betsy wintercollectie, het vestje van afgelopen zomer en de panty (Apollo) en klompjes bleven gelijk. En oh, in mijn hoofd heb ik al zoveel meer leuke combinaties gemaakt! Maar vanwege de drukte rond mijn verhuizing laat ik het voor nu even hierbij. In de Just the two of us edities van de komende weken zie je Tante Betsy Button Shirt of Skirt vast nog regelmatig voorbij zien komen, samen of apart.

Tante Betsy Button Shirt Denim (€ 59,95) en Skirt Denim (€ 52,95) zijn nog in bijna alle maten verkrijgbaar in de webshop van Tante. Ik heb de items in dit artikel ontvangen.

11 Comments on Tante Betsy Button Shirt en Skirt Denim

 1. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  30 november 2017 at 00:37 (7 maanden ago)

  Heerlijke combo en echt helemaal jou! Gisteren had ik ook mijn Skirt Denim Navy aan met een gestreepte top. Zo fijn die comfortabele stofjes van Tante Betsy. Love it! Succes met de verhuizing! Knuff!

  Beantwoorden
 2. Manon
  29 november 2017 at 20:14 (7 maanden ago)

  Lekker fleurig zo met die legging, ik vind het leuk!

  Beantwoorden
 3. Ria
  29 november 2017 at 20:07 (7 maanden ago)

  Mooi! Ik heb vandaag de zwarte blouse van tante aan, zit heerlijk en het vogeltje op de mouw maakt de eenvoudige bloese net iets anders Gaat weer lekker afgedragen worden!

  Beantwoorden
 4. Miranda
  29 november 2017 at 14:04 (7 maanden ago)

  Net zo leuk als de jurkjes!
  Leuk om te combineren met alle andere bloesjes, panty’s én baret 🙂

  Beantwoorden
 5. Ellen Jacobs
  29 november 2017 at 13:39 (7 maanden ago)

  Super leuk die setjes zo. Staat echt bij jou!De baret als finishing touch.

  Beantwoorden
 6. Corine
  29 november 2017 at 13:26 (7 maanden ago)

  Geweldig!!

  Beantwoorden
 7. Neeltje
  29 november 2017 at 11:10 (7 maanden ago)

  Leuke set en inderdaad goed te combineren. Handig die setjes zo van Tante he?

  Beantwoorden
 8. Mireille
  29 november 2017 at 08:44 (7 maanden ago)

  Een echte retro Française. Je ziet er geweldig uit.

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  29 november 2017 at 07:18 (7 maanden ago)

  Het staat je erg mooi!
  Dit kan men goed combineren net andere items…

  Xoxo

  Beantwoorden
 10. Marije
  29 november 2017 at 06:41 (7 maanden ago)

  Leuke set en fijn dat het zo makkelijk te combineren is

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.