Tante Betsy Coat Tilly: love at first sight!

Ken je dat gevoel nog van vroeger toen je kind was, als je een nieuwe winterjas kreeg? Zo trots, zo blij en zielsgelukkig met je mooie nieuwe jas? Datzelfde gevoel had ik toen ik Tante Betsy Coat Tilly thuis kreeg en aantrok. Op de foto’s prachtig, in het echt een plaatje! Ik laat haar heel graag aan jullie zien!

Tante Betsy Coat Tilly Tante Betsy Coat Tilly

Tante heeft dit jaar een paar modellen winterjassen in het assortiment, en ook nog eens in verschillende kleuren. Zo kan ieder precies die jas kiezen die het beste bij haar past. Ik was patsboem, meteen verliefd op Tante Betsy Coat Tilly in de kleur Blue-White ♥ Het heerlijke retro model, gecombineerd met de vrolijke opvallende kleur: ja dit is echt De Jas voor mij!

Tante Betsy Coat Tilly Het was me tot dusver niet gelukt om een mooie, maar ook vrolijke jas te vinden die goed bij mijn jurkjes paste. Natuurlijk heb ik sinds dit jaar een Danafae jas die heerlijk comfortabel draagt tijdens een boswandeling met Benthe. Die is leuk en sportief, maar natuurlijk niet echt stylish. En dat laatste, dat is Tante Betsy Coat Tilly dus wel! Mooi, stylish en in dezelfde retro stijl als mijn mooie jurkjes van Tante. Een jas waarbij het niet erg is dat ze je mooie jurkje wat je eronder draagt verstopt, want ze is zelf net zo mooi.

Tante Betsy Coat Tilly Details

Aan de voorkant heeft Tante Betsy Coat Tilly twee grote zakken, die met een mooi blauw biesje afgezet zijn. De jas sluit met knopen en is getailleerd. Aan de achterkant heeft ze een mooi riempje in de taille, wat afgezet is met dezelfde knopen. De kraag loopt rond en is lekker groot.

Tante Betsy Coat Tilly De mouwen zijn voorzien van boorden. Deze zorgen ervoor dat de kou niet in je mouwen kan komen en je armen lekker warm blijven. De mouwen zijn van een uitstekende lengte, iets wat ik zeker bij een winterjas erg belangrijk vind. Style is helemaal prima, maar een jas moet ook comfortabel dragen.

En dat doet Tante Betsy Coat Tilly zeker! Ik draag haar in maat XXL, dat is mijn vaste maat voor vestjes en blouses van Tante. Ze valt strak op maat, bij twijfel kun je beter voor een maatje groter kiezen. Vooral omdat je er in de winter natuurlijk ook wat dikkere kleding onder moet kunnen dragen. De buitenkant van de jas is gemaakt van 3% wol, 13% acryl, 11% katoen en 73% polyester. De voering bestaat uit 100% polyester.

Tante Betsy Coat Tilly De allermooiste details

Tot zover de beschrijving van Tante Betsy Coat Tilly aan de buitenkant. De grote verrassing bij deze prachtige jas zit namelijk aan de binnenkant. Een verrassing waardoor je de jas eigenlijk wel binnenstebuiten zou willen dragen! De warme, gewatteerde voering is namelijk too cute to hide. Een vrolijk gekleurde voering met kabouters, bloemetjes, hertjes en paardjes. Kijk zelf maar:

Tante Betsy Coat Tilly Tante Betsy Coat Tilly Serieus, dit is toch echt té leuk? Alleen vanwege de voering was ik al meteen verliefd op deze mooie jas ♥

Tante Betsy Coat Tilly De roze Tante Betsy sjaal die ik onlangs bij Tante Betje in Oosterhout kocht, staat natuurlijk ook helemaal geweldig bij Coat Tilly ♥ Geen saaie, donkere winterjassen meer voor mij, ik heb eindelijk een jas die helemaal bij mijn vrolijke fleurige jurkjes past!

Tante Betsy Coat Tilly Ik denk dat Benthe ook wel zo’n gebreide roze sjaal wil, hihihi! ♥

Tante Betsy Coat Tilly Tante Betsy Coat Tilly Tante Betsy Coat Tilly kost € 169,95 en is verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten, en natuurlijk via de eigen website van Tante Betsy. Ze is ook verkrijgbaar in Black-white en Orange-white. Ik heb deze mooie jas ontvangen voor mijn blog ♥

13 Comments on Tante Betsy Coat Tilly: love at first sight!

 1. Marjon
  5 oktober 2018 at 23:15 (4 jaren ago)

  Wat lijkt me dit een heerlijke jas, hij staat je super! Het is dat ik echt geen nieuwe jas nodig heb, maar anders was ik zeker voor deze gegaan, die kleur staat me denk ik erg mooi. En dan zou ik voor de blauwe sjaal gaan erbij!
  Wie weet als er ooit een tweedehandse voorbijkomt…

  Beantwoorden
 2. Donna
  5 oktober 2018 at 13:48 (4 jaren ago)

  Ik ben helemaal geen fan van Tante Betsy maar deze jas vind ik super leuk! Ik zelf ben op zoek naar een shawl die ik ooit eens op beautyspots heb gezien. Het was een shawl gevoerd met fleece of teddy en volgens mij kon je ook nog de stof uit kiezen. Het had een soort houtje touwtje knoop. Weet jij waar ik deze terug kan vinden?

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  5 oktober 2018 at 12:48 (4 jaren ago)

  Ach wat is hij mooi, hij staat je ook prachtig. En ja, ik ken het gevoel van als een klein meisje zo blij worden van iets nieuws. Haha, fijn dat je dat als volwassen meisje nog steeds kan voelen hè;-)

  Beantwoorden
 4. Petra van Schijndel
  4 oktober 2018 at 22:44 (4 jaren ago)

  Wauw, heel mooi Natasja! Ik ben ook nog steeds weg van je schuurtje! Lieve groetjes, Petra

  Beantwoorden
 5. Joyce Siemons
  4 oktober 2018 at 13:57 (4 jaren ago)

  Fantastisch staat de jas je! ik vind de binnenkant inderdaad het mooist

  Beantwoorden
 6. Esther Messing
  4 oktober 2018 at 09:14 (4 jaren ago)

  Wauw, wat staat de jas jou mooi. Echt een
  plaatje. Misschien toch ook maar eens passen. Liefs Esther

  Beantwoorden
 7. Jelka
  4 oktober 2018 at 08:59 (4 jaren ago)

  Ik vind het model prachtig, maar de kleur is me helaas te pastel. Van pastels ga ik bleek zien. Misschien dat tante volgend jaar wat meer verzadigde kleuren doet, dan wil ik ‘m zeker ook!
  En dat gevoel van blij als een kind met je nieuwe winterjas had ik afgelopen (vroeg)voorjaar, toen ik noodgedwongen een nieuwe jas kocht omdat m’n oude stuk ging, en in de uitverkoop een prachtige knalrode danefae vond!! Kan niet wachten die deze winter weer te dragen!!

  Beantwoorden
 8. Janny
  4 oktober 2018 at 08:46 (4 jaren ago)

  Ze is écht gaaf he! Ik heb haar in het onranje en die is ook zó gaaf! Op jouw advies in maat xxl en die zit inderdaad perfect en heerlijk over mijn jurkjes! Deze blauwe kleur past heel mooi bij jou. Kun je zelf niet breien voor Benthe, zal ze vast blij mee zijn, zo’n fijne shawl hihi. Liefs Janny

  Beantwoorden
 9. Wilma
  4 oktober 2018 at 08:42 (4 jaren ago)

  Wat een mooie jas en wat staat ie je prachtig! Heel kleurig blog en goed beschreven. De. Laatste foto van jou springt er uit! Die is echt supermooi!!

  Beantwoorden
 10. Corine
  4 oktober 2018 at 08:41 (4 jaren ago)

  Leuke blog weer, prachtige jas!!

  Beantwoorden
 11. chucky1012
  4 oktober 2018 at 08:03 (4 jaren ago)

  Prachtige winterjas van TB met zo een mooie voering.
  Leuke foto’s.
  Je hebt goed uitgelegd hoe deze jas eruit ziet en wat de materialen zijn waar het vasn gemaakt is.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.