Outfit of the day: Tante Betsy Dress Bessie Pieper

Tante Betsy heeft dit seizoen weer veel mooie modellen jurkjes in het assortiment. Met een kraagje, met knoopjes, een rits of een strikceintuur. Maar soms heeft een jurkje dat alles niet nodig, om toch ontzettend leuk te zijn. Een voorbeeld daarvan is Tante Betsy Dress Bessie Pieper. Een jurkje wat op het hangertje niet erg bijzonder lijkt, maar dat wel is. Ik heb haar in de kleur Green, en ik laat haar vandaag aan je zien!

Tante Betsy Dress Bessie PieperTante Betsy Dress Bessie Pieper

Tante Betsy Dress Bessie Pieper is één van de jurkjes die direct op mijn verlanglijstje ging toen ik voor het eerst de foto’s zag. Net als de Shirt Dress in dezelfde stof overigens, daarvan laat ik binnenkort ook nog een outfit-artikel zien. Model Bessie is nieuw dit seizoen, het is een vrij eenvoudig model met lange mouwen en twee zakjes. Op het hangertje lijkt het een beetje een ‘hobbezak’ zoals één van de Betsy dames het noemde, maar schijn bedriegt!

Tante Betsy Dress Bessie PieperTante Betsy Dress Bessie Pieper is een jurkje wat door het leuke stofje van blaadjes en vogeltjes eigenlijk ook helemaal geen ingewikkeld model nodig heeft. Het jurkje is verkrijgbaar in Green, Black en Blue en valt goed op maat. Ik draag haar in mijn gebruikelijke Tante Betsy maat XL. Ik heb het jurkje ook in maat L gepast, maar die vond ik te aansluitend voor mij, omdat ik mijn jurkjes liever niet te strak draag.

Tante Betsy Dress Bessie PieperCombineren als een baas

Hierboven draag ik Tante Betsy Dress Bessie Pieper met mijn Sendra laarzen, die er natuurlijk prachtig bij staan. Maar ook mijn MAG Megamok schoenen staan er ontzettend leuk bij vind ik. Het is soms nog lastig kiezen hoor, met zoveel mooie jurkjes en schoenen in mijn kast 🙂 Als het wat kouder is, draag ik er dit vestje van Tante Betsy op, wat prachtig kleurt bij de blaadjes uit het jurkje. Deze zijn overigens meer turquoise dan groen, de ondergrond is donkergroen. Ik heb ook al een oranje vestje op Dress Bessie gedragen, dat kleurt ook prachtig.

Tante Betsy Dress Bessie PieperTante Betsy Dress Bessie Pieper is niet alleen een ontzettend leuk jurkje, het is ook een jurkje wat erg fijn draagt. Momenteel misschien wel mijn meest favoriete jurkje, en als je de inhoud van mijn kast een beetje kent, weet je dat dat wat wil zeggen 😉

Tante Betsy Dress Bessie PieperEén van de nieuwe Peony armbanden van Urban Hippies blijkt prachtig te matchen met Dress Bessie Pieper, alsof deze ervoor gemaakt is! ♥

Tante Betsy Dress Bessie Pieper Tante Betsy Dress Bessie Pieper kost € 79,95 en is verkrijgbaar in de webshop van Tante Betsy zelf, en bij verschillende verkooppunten. Ik heb het jurkje in dit artikel ontvangen ♥

13 Comments on Outfit of the day: Tante Betsy Dress Bessie Pieper

 1. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  19 oktober 2017 at 11:00 (1 jaar ago)

  Oh deze outfit post had ik effe gemist hihi. Deze staat je ook weer prachtig! Ik heb deze jurk ook nog even in overweging genomen, maar ben toch maar voor het shirt dress model gegaan ;). Ik voelde mezelf wel prettiger in een maatje kleiner, grappig hoe we kunnen verschillen daarin hihi. Maar het gaat erom waar we happy van worden hè en het is heel goed te zien dat jij hier happy van wordt.
  Leuk gecombineerd ook en super dat de Peony armband er zo goed mee matcht. Geniet er maar heerlijk van! Knuff!

  Beantwoorden
  • Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
   19 oktober 2017 at 11:02 (1 jaar ago)

   Oh ja even voor de duidelijkheid (voor diegenen die meelezen) in dress Bessie Pieper had ik liever een maatje kleiner…shirt dress pieper heb ik wel in mijn eigen maat ;). Knuff!

   Beantwoorden
 2. Sylvia Walison
  14 oktober 2017 at 12:12 (1 jaar ago)

  Hoe laat je een jurkje stralen? Zoals jou foto’s hier boven, mooi! Fijn weekend x

  Beantwoorden
 3. Ria
  14 oktober 2017 at 09:40 (1 jaar ago)

  Volgens mij sta jij met alles , mooi!

  Beantwoorden
 4. Corine
  14 oktober 2017 at 09:35 (1 jaar ago)

  Leuke jurk, stast je goed. Ik heb hem zelf ook, het is echt een jurk fie je laat “shinen als je hem aan hebt!

  Beantwoorden
 5. Miranda
  14 oktober 2017 at 09:20 (1 jaar ago)

  Wat een mooie kleur jurkje, matcht ook mooi met je legging en laarsjes. Een echte herfsttopper, naar mijn mening 🙂

  Beantwoorden
 6. Margriet Iris
  14 oktober 2017 at 09:17 (1 jaar ago)

  Staat je echt mooi Natasja! De kleuren zijn ook zo mooi van dit jurkje,de naam green doet anders vermoeden,maar als je deze in het echt ziet,is het wow,zo mooi! Ook leuk met andere kleuren gecombineerd, geeft mij weer ideeën.
  Lieve groet

  Beantwoorden
 7. Aimee Moolenaar-Dols
  14 oktober 2017 at 09:16 (1 jaar ago)

  Zo is het inderdaad een enig jurkje. Ook mooi met okergele panty en ja die laarsjes vind ik zo mooi.
  De details op de jurk zijn echt cute.
  Toch een overweging…. Maar als ik in mijn kast kijk is de boventoon zeegroen blauw hihi.
  Groetjes, fijne dag en liefs Aimee

  Beantwoorden
 8. Astrid
  14 oktober 2017 at 09:11 (1 jaar ago)

  Mooi, Natasja! xx

  Beantwoorden
 9. Jolanda
  14 oktober 2017 at 08:32 (1 jaar ago)

  Leuk hoor! Combineert goed met de eerste laarzen! Die laatste laarsjes vind ik overigens geweldig!

  Beantwoorden
 10. Marije
  14 oktober 2017 at 07:52 (1 jaar ago)

  Wat een super leuk patroon. Staat je heel erg goed.

  Beantwoorden
 11. mireille
  14 oktober 2017 at 07:27 (1 jaar ago)

  Deze kleur staat je echt heel goed.
  Fijn weekend XoX

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.