Tante Betsy Dress Betsy Blue

Eén van de eerste Tante Betsy jurkjes van dit seizoen die ik paste, was Tante Betsy Dress Betsy Blue. Een jurkje wat niet persé op mijn verlanglijstje stond, en ook nog eens effen is 😉 Toch was ik op slag verliefd toen ik haar aantrok, en dat komt door de prachtige roze bies, roze knopen en het mooie borduursel. Een donkerblauw effen jurkje saai? Verre van!

Tante Betsy Dress Betsy Blue

Tante Betsy Dress Betsy Blue

Ik paste Tante Betsy Dress Betsy Blue destijds bij Bouke van Bij Tante Pollewop, dit jurkje zat bij de eerste levering. Dit jurkje stond niet op mijn verlanglijstje, maar toen ik haar in het echt zag bleek ze zo ontzettend mooi ♥ Het roze biesje en de roze knopen springen er echt uit, en waren ook de belangrijkste reden waarom ik er verliefd op werd.

Tante Betsy Dress Betsy Blue

Op de foto’s is ook goed te zien hoe de roze accenten dit donkerblauwe jurkje laten stralen. Ik draag er hier de Highwaist legging Hearts bij, zodat het jurkje alle aandacht krijgt die het verdient.

Ik draag Tante Betsy Dress Betsy Blue in mijn eigen maat L, deze heeft een oto van 46 cm en een lengte van 100 cm. Ik vind haar mooi op maat vallen, maar ik weet dat sommige dames haar een maatje groter gekozen hebben.

Dress Betsy Blue is gemaakt van 93% biologisch katoen en 7% elasthane. Het is een heerlijke zachte, soepele stof die ook weer comfortabel draagt.

Tante Betsy Dress Betsy Blue

Vera Jacket Millie Red ’n Blue

Het Vera Jacket Millie Red ’n Blue paste ik ook tijdens de eerste passessie. En ook die mocht mee naar huis. Hoewel ik op dat moment eigenlijk niet eens wist waar ik haar mee kon combineren, blijk ik hier zoveel matchende combi’s mee te kunnen maken! Ook op Dress Betsy Blue staat het Jacket natuurlijk super leuk. Ik vind donkerblauw met roze zo’n ontzettende mooie, verrassende, warme combi ♥

Tante Betsy Dress Betsy Blue

Het Vera Jacket draag ik in maat XL, ik draag mijn Jackets van Tante Betsy altijd in een maatje groter dan mijn jurkjes. Het Vera Jacket is gemaakt van een wat dikkere tricot, een soepele joggingstof. Ook deze is gemaakt van 93% biokatoen en 7% elasthane. De witte rits en de witte strepen in de boorden maken haar heerlijk retro ♥

Ik kocht beide items bij Bij Tante Pollewop. Hier is de sale al gedeeltelijk begonnen, en geldt ook voor een aantal Tante Betsy items. Wees er snel bij, want op is op!

8 Comments on Tante Betsy Dress Betsy Blue

 1. Jacqueline Oud
  17 december 2020 at 14:14 (2 jaren ago)

  Je hebt mij overtuigd twijfelde over de jurk vestje had ik al, maar zie bij jou dat het een prachtige combinatie is dus toch maar besteld. Twijfelde over de maat meestal een M maar valt kleiner dus toch maar voor de zekerheid de L besteld. Ben benieuwd! Tas Vendula uit UK wel in Nederland maar nu blijkt alles wordt twee weken bij de douane vastgehouden door de Brexit van 1 januari en de grote toestroom van pakjes uit de UK. De twee weken van mijn pakje is voorbij dus ze zijn nu de zoektocht gestart. Ben benieuwd of die kerst haalt mijn mooie tas. Succes nog met thuiswerken!
  Liefs

  Beantwoorden
 2. Liesbeth Letink
  14 december 2020 at 20:19 (2 jaren ago)

  En bedankt hè, nou moest ik deze ook hebben. . Heb m net besteld bij tante in de uitverkoop. Dank weer voor je leuke stukje. Kijk elke keer uit naar je vrolijk gekleurde verhaaltjes. Ga zo door! Lieve groetjes van Liesbeth

  Beantwoorden
 3. Petra van Schijndel
  13 december 2020 at 11:21 (2 jaren ago)

  Heel mooi! Wat past het jacket er leuk bij.

  Beantwoorden
 4. Ria
  13 december 2020 at 09:59 (2 jaren ago)

  Damn dat vestje op die jurk…. eigenlijk iets voor mij… maar heb het vestje al in het groen Misschien dat ik het alsnog voor mijn verjaardag vraag (koopstop, bouwen is zo duur tegenwoordig ) blut blut blut
  Fijn dat je dit setje kocht, dat rustige gaat je goed af hoor!

  Beantwoorden
 5. Diena
  13 december 2020 at 09:46 (2 jaren ago)

  Heel erg mooi ♡♡♡

  Beantwoorden
 6. Joyce
  13 december 2020 at 08:58 (2 jaren ago)

  Jaaa prachtig! Die roze accenten zijn zo gaaf inderdaad. De combi6die je maakte is ook te gek!

  Beantwoorden
 7. Yolanda
  13 december 2020 at 08:55 (2 jaren ago)

  Ze staat je dan ook weer super leuk

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  13 december 2020 at 06:35 (2 jaren ago)

  Deze mooie jurk staat jou prachtig….
  Jij weet met je items perfecte combinaties
  te maken…

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.