Tante Betsy Dress Betsy Hearts Green

Vertelde ik vorig jaar nog dat ik het Betsy model van Tante Betsy niet mooi vond bij mezelf, inmiddels ben ik helemaal om! Van deze collectie heb ik maar liefst vijf jurkjes in dit model aan mijn kast toegevoegd, hahaha! EΓ©n daarvan is Tante Betsy Dress Betsy Hearts Green, werkelijk een plaatje om te zien. Vrouwelijk, een beetje sexy en speels: precies wat ik zoek in een jurkje! Ik laat haar vandaag aan jullie zien!

Tante Betsy Dress Betsy Hearts Green

Tante Betsy Dress Betsy Hearts Green

Dress Betsy Hearts Green is Γ©cht een op en top Tante Betsy jurkje. Niet in de laatste plaats vanwege de naam van het model natuurlijk. Het is één van Tante’s favorieten, vandaar dat dit model eigenlijk ieder seizoen wel terug komt in de collectie. En dat vind ik inmiddels helemaal niet erg meer! πŸ™‚ Ik heb ditzelfde jurkje ook in het Navy, de effen Dress Betsy van dit seizoen in de kleuren Red en Navy, en natuurlijk Dress Betsy London ♥ En die laatste overweeg ik ook nog in het paars te kopen, hahaha!

Tante Betsy Dress Betsy Hearts Green

Het jurkje is aan de voorkant onderaan voorzien van een echt prachtig borduursel. Het lijkt wel of de borduursels op de Tante Betsy jurkjes ieder seizoen mooier worden ♥

Tante Betsy Dress Betsy Hearts Green

Naast het mooie borduursel, zijn de roze biesjes en knopen natuurlijk echte eyecatchers bij Dress Betsy Hearts. Ik word er in ieder geval heel blij van!

Maatvoering en materiaal

Dress Betsy Hearts Green is gemaakt van biologisch katoen (93% biologisch katoen en 7% elasthane). Ik draag haar in mijn eigen maat, deze heeft een oto van 47 cm en een lengte van 101 cm, en valt dus perfect op maat.

Dress Betsy heeft subtiele pofmouwtjes, roze geaccentueerde pasjes en biesjes, en natuurlijk een striklint in de taille. Dat striklint is dit seizoen wat smaller en dus subtieler.

Tante Betsy Dress Betsy Hearts Green

Ook de rechter mouw is voorzien van zo’n mooi borduursel ♥

Tante Betsy Dress Betsy Hearts Green

Ik heb Dress Betsy Hearts Green hier gecombineerd met dΓ© High Waist legging Hearts Red. Ik heb deze legging inmiddels in alle vier de kleuren, hij is zo geweldig! De legging draag ik een maatje kleiner, in maat M. En onder mijn outfit draag ik de fantastische Betsy Boots, ik schreef er vorige week al over ♥

Op deze foto’s zie je hoe ik Dress Betsy Hearts heb gecombineerd met Cardi Polka Dot Black, een heel verrassende, warme combinatie vind ik het zelf!

Tante Betsy Dress Betsy Hearts Green

Ja, die Polkadot vestjes van Tante, dat heeft ze héél goed gedaan! Alleen maar ♥♥♥!

Dress Betsy Hearts Green (ze is er ook in het Black, Navy en Red) kost € 94,95 en is nog verkrijgbaar in alle maten in de webshop van onze Tante.

10 Comments on Tante Betsy Dress Betsy Hearts Green

 1. Joyce
  20 november 2020 at 16:18 (2 maanden ago)

  Prachtige foto’s Natasja! Staat je geweldig! Zo leuk al die hartjes bijelkaar. Grappig dat je dan toch van mening kunt veranderen, en daarom heel slim om af en toe weer eens iets te proberen

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 november 2020 at 08:21 (2 maanden ago)

   Dankjewel πŸ™‚

   Beantwoorden
 2. Yolanda
  20 november 2020 at 16:13 (2 maanden ago)

  Staat je super mooi.

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 november 2020 at 08:22 (2 maanden ago)

   Dankjewel β™₯

   Beantwoorden
 3. Chantal
  20 november 2020 at 08:56 (2 maanden ago)

  Ik vind het ook een heel mooi model, maar helaas staat dit model mij dus helemaal niet.
  Maar jou staat deze prachtig en ook zo mooi gecombineerd met de hartjes legging en de supergave laarzen. Weer een top combi!

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 november 2020 at 08:22 (2 maanden ago)

   Dankjewel Chantal β™₯ Heb je het model al eens geprobeerd, en dan het striklint op de rug knopen? Die tip kreeg ik vorig jaar, en dat stond echt heel anders!

   Beantwoorden
 4. Diena
  20 november 2020 at 08:31 (2 maanden ago)

  Heeeeeel erg mooi! Dit jurkje staat echt nog op mijn wenslijst.

  Prachtig gecombineerd! β™‘β™‘β™‘

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 november 2020 at 08:23 (2 maanden ago)

   Dankjewel! β™₯

   Beantwoorden
 5. chucky1012
  20 november 2020 at 07:11 (2 maanden ago)

  Wat een leuke dress.
  Prachtige combinatie en het staat jou zo mooi….

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 november 2020 at 08:23 (2 maanden ago)

   Dankjewel πŸ™‚

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.