Tante Betsy Dress Betsy London Black

De afgelopen weken kregen we af en toe een Sneak Peek te zien van de nieuwe Tante Betsy collectie. Meestal weet ik dan meteen wel of een jurkje me aanspreekt of niet. Een jurkje wat me totรกรกl niet aansprak, was ‘die met de bussen’. Tante Betsy Dress Betsy London Black. Toch trok ik haar aan toen Neeltje en ik bij Bouke van Bij Tante Pollewop gingen passen. Want tja, ik wilde nu eenmaal alles gewoon even passen. Bouke zei meteen: ‘weet je het zeker, van die bussen?’. Ik keek in de spiegel en ja hoor: in 1 seconde sloeg ik om als een blad aan de boom, hahaha! Vandaag laat ik haar aan jullie zien!

Tante Betsy Dress Betsy London Black

Tante Betsy Dress Betsy London Black

Een jurkje met bussen, en ook nog eens in het zwart? Nee, ik had echt nooit verwacht dat ik voor Tante Betsy Dress Betsy London Black zou vallen. Niet dat ik de print lelijk vond hoor, maar ik heb gewoon niets met bussen. Maar zoals ik hierboven al vertelde: dat was heel snel veranderd toen ik het jurkje eenmaal aan had. Ik vind haar gewoon รฉcht keileuk! En ik weet niet eens waarom, ik denk niet dat ik het kan uitleggen. Maar soms moet je gewoon je gevoel volgen en niet altijd alles willen uitleggen ๐Ÿ˜‰

Tante Betsy Dress Betsy London Black

Ik draag Tante Betsy Dress Betsy London Black in mijn eigen maat L. De oto is 49 cm, de lengte is 100 cm. Ondanks de iets ruime oto voor een maat L vind ik de maat perfect voor mij, het jurkje is nergens te ruim. Het jurkje is gemaakt van 93% biologisch katoen en 7% elasthane, en draagt heerlijk comfortabel. Ik vind dat de jurkjes qua draagcomfort nog meer verbeterd zijn sinds ze van biologisch katoen gemaakt zijn ♥

Bussen op je jurrekie

Ik vind de print van Tante Betsy Dress Betsy London Black in het echt zoveel mooier overkomen dan op de productfoto’s! Inmiddels heb ik al van meer dames gehoord dat die ‘bussen-echt-niet!-jurk’ inmiddels toch in hun kast hangt, hahaha! Dus mocht jij er ook je twijfels over hebben, dan zou ik hem zeker tรณch eens proberen ♥

Tante Betsy Dress Betsy London Black

Hier zie je de print wat beter, van dichtbij. De knopenrij is dit keer weer gewoon tot beneden toe dicht, en dat is voor de winter wel zo prettig ๐Ÿ˜‰ De rode knopen zijn natuurlijk een super leuk en vrolijk accent. Ik vind de print op de zwarte ondergrond zo mooi uitkomen!

Tante Betsy Dress Betsy London Black

Op deze foto is goed te zien dat maat L voor mij perfect is, ze valt ook op mijn rug mooi.

Tante Betsy Dress Betsy London Black

Mijn La Pintura laarzen en Jimmy Lion kniekousen staan er geweldig bij, vind ik zelf. Kniekousen in laarzen is iets wat ik deze zomer ontdekt heb, en ik vind het geweldig! Lekker Pippi-style, ik houd er van!

De bovenste vier knopen kunnen open, vanaf de vierde knoop naar beneden is het jurkje dicht gestikt. Dus geen vervelende kiergaatjes, ook niet als je zit. Ik draag de bovenste drie knopen los, maar er kan er natuurlijk ook nog eentje extra dicht. Het is maar net hoe jij het het liefste draagt!

Tante Betsy Dress Betsy London Black is bij Bij Tante Pollewop nog verkrijgbaar in enkele maten. Mocht jouw maat uitverkocht zijn, dan kun je altijd Bouke even een berichtje sturen met de vraag of ze hem voor je kan nabestellen. Bedenk wel dat er dit seizoen minder voorraad is dan gebruikelijk, dus wacht niet te lang met het bestellen van je wens-item!

Ik heb dit jurkje ontvangen voor mijn blog ♥

6 Comments on Tante Betsy Dress Betsy London Black

 1. bychristiana
  21 september 2020 at 09:54 (2 jaren ago)

  Haha, ik geloof ook niet dat ik perse iets met bussen heb, maar het jurkje vind ik dan wel weer leuk;-)

  Beantwoorden
 2. Annelies van der Valk
  20 september 2020 at 13:55 (2 jaren ago)

  De bussenprint vond ik dus ook niks. Maar bij mijn passessie bij Tuthola vroeg Wilma of ik het bloesje ook even wilde passen. En toen vond ik hem wel leuk ik denk bloesje met effen rok dat dat voor mij precies genoeg is.

  Beantwoorden
 3. Petra van Schijndel
  20 september 2020 at 10:09 (2 jaren ago)

  Herkenbaar hoor, verliefd worden terwijl je het niet aan zag komen. Staat je prร chtig!

  Beantwoorden
 4. Bouke
  20 september 2020 at 08:52 (2 jaren ago)

  Zo heerlijk om de omslag te zien- van โ€œnee echt niks meeโ€ naar โ€œwauw… deze gaat echt meeโ€!
  Ze staat je geweldig, de print, kleur en maat. En ja… Superleuk met de kniekousen en laarzen.

  Beantwoorden
 5. Joyce
  20 september 2020 at 08:41 (2 jaren ago)

  Jaaaa te gek!! Deze print vond ik dus gelijk รฉรฉn van de leuksten, maar ik heb er nog niks van. Staat jou echt super! Geweldig zo met die sokken en laarzen!

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  20 september 2020 at 08:08 (2 jaren ago)

  Echt een keileuk jurkje! Ik kan me voorstellen dat vrouwen het bij de eerste aanblik een beetje too much vinden maar wat je zegt, als je het aan hebt is het alleen nog maar leuk!
  Ik zeg: London here we come! ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.