Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars

Een jurkje waar ik in eerste instantie een beetje over twijfelde, maar wat er bij een tweede passessie opeens wel uitsprong. Ik heb het over Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars, een heerlijke knaller van een jurkje. Ik kocht haar bij Binnie van SoMuch tijdens de jurkenzusjes-meeting in mijn vakantie. En ik laat haar natuurlijk ook nog even aan jullie zien.

Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars Green

Dress Betsy Zipp Stars is een sportief jurkje in heerlijke knalkleuren. Ik houd er van! Het jurkje heeft een kraag en een rits, welke net als het biesje langs de kraag in een contrastkleur is uitgevoerd, in dit geval in het roze. Ik houd zo van de combinatie groen met roze!

Ik draag Dress Betsy Zipp Stars in mijn eigen maat L. Deze heeft een oto van 48 cm en een lengte van 103 cm, en valt dus prima op maat. Het Zipp model valt aangesloten, en staat ook het mooist als het daadwerkelijk zo valt. De stof is iets dunner als de Zippies van afgelopen seizoenen, iets waar ik persoonlijk wel blij mee ben. De afgelopen winters waren deze jurkjes voor mij alleen comfortabel te dragen als het echt koud was. Maar Dress Betsy Zipp Stars kan ik al prima aan bij een graadje of 15 🙂

Tante Betsy Dress Betsy Zipp StarsIk combineer Dress Betsy Zipp Stars hier met een fuchsia panty (de kleur Raspberry Pie van Snag Tights) en mijn roze MAG schoenen. Maar ze is natuurlijk met veel verschillende kleuren panties of leggings te combineren.

Colour your closet

Dress Betsy Zipp Stars Green heeft een lichtblauwe/lichtgroene ondergrond met daarop groene rondjes en sterren. De print doet lekker retro aan, ik vind het een echte Tante Betsy. Dit jurkje is ook in het roze en blauw verkrijgbaar, en ook nog in model Dress Lola. Ook stof Stars is gemaakt van comfortabele biokatoen.

Het jurkje heeft in de taille een naad, en loopt naar beneden toe iets uit. Ze valt wel rechter dan de meeste jurkjes van Tante Betsy.

Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars Tante Betsy on tour

Ook Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars mocht een paar weken geleden mee naar Kopenhagen, ze heeft daar veel moois gezien. Op de foto hierboven sta ik in de prachtige botanische tuin, midden in het centrum. En wat troffen we het met het weer, het was echt een prachtige dag!

Tante Betsy Dress Betsy Zipp StarsHier waren we in één van de kassen in diezelfde botanische tuin. Het was er tropisch warm, wat ook wel te zien is aan mijn verhitte hoofd, hahaha! Maar het was natuurlijk een prachtige plek om even snel een outfit-foto te maken 🙂

Tante Betsy Dress Betsy Zipp StarsHier sta ik bovenop de Round Tower, in het centrum van Kopenhagen. Deze heb ik samen met mijn broer beklommen.

Tante Betsy Dress Betsy Zipp StarsMaar buiten, in het groen, blijft toch mijn favoriete plekje voor een outfit-foto ♥

Tante Betsy Dress Zipp Stars Green kost € 94,95, ik kocht haar bij SoMuch. Uiteraard is ze ook verkrijgbaar in de webshop van Tante Betsy zelf.

21 Comments on Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars

 1. Miranda Aerts
  19 oktober 2019 at 08:06 (1 jaar ago)

  Leuk om zo ook Denemarken weer terug te zien!

  Beantwoorden
 2. Happy Susan blogger
  12 oktober 2019 at 12:20 (1 jaar ago)

  Wat is het nieuwe Betsy Zipp model toch een gaaf model hè.Ze staat je prachtig en de Snag Tights Raspberry Pie is een super kleur om mee te combineren.
  Wij hebben deze gisteren ook op de foto gezet en hij staat prachtig bij diverse dames of je nu mooi slank bent of volslank.
  Wat is Tante toch een toppertje dat ze keer op keer zulk moois voor ons ontwerpt.

  Deze groene staat ook hoog op mijn wishlist en als het goed is komt hij binnenkort mijn kant op. Maar de Red (oftewel de roze) is ook gaaf. Ik heb de blauwe in het Lola model en daar ben ik ook verliefd op.
  Ik vind de dikte van de stof ook trouwens heel fijn, voor mij was de dikkere zippie stof van eerdere collecties ook alleen om aan te doen met echt heel koud weer ;).
  Geniet heerlijk van je weekend!

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  12 oktober 2019 at 07:45 (1 jaar ago)

  Wat een mooie combinatie van kleuren dat groen/blauw met roze. Staat je erg mooi;-)

  Beantwoorden
 4. Danielle Schoonderwoerd
  11 oktober 2019 at 21:40 (1 jaar ago)

  Wat een prachtige foto’s en een super leuk verhaal erbij. Mooie duidelijke omschrijving van het jurkje. En wat staat ze je mooi

  Beantwoorden
 5. Ingrid
  11 oktober 2019 at 19:32 (1 jaar ago)

  Heel erg mooi!!

  Beantwoorden
 6. Tamara
  11 oktober 2019 at 10:57 (1 jaar ago)

  Wat staat deze je goed! Echt heel mooi.

  Beantwoorden
 7. Dagmar
  11 oktober 2019 at 10:28 (1 jaar ago)

  Ik ben er helemaal verliefd op! Deze staat je zo mooi- qua kleuren maar ook het model, als gegoten. Ik heb deze laatst ook gepast bij de meeting bij Rebecca maar daar mocht eerst de hartjesjurk mee. Deze staat dus nog op mijn wishlijst

  Beantwoorden
 8. Wilma Rommelse
  11 oktober 2019 at 10:04 (1 jaar ago)

  Een prachtig jurkje! Veel mooier dan de lola in blauw die je op de laatste meeting paste. Deze past een heel mooi bij je. Prachtig item en hele mooie foto’s van een mooie vrouw.

  Beantwoorden
 9. Jelka
  11 oktober 2019 at 09:54 (1 jaar ago)

  Ja! Deze is bij mij net vanmorgen binnen gekomen! Prachtig jurkje!

  Beantwoorden
 10. Ellen
  11 oktober 2019 at 09:50 (1 jaar ago)

  Jurk staat weer super, mooie kleurcombi.
  Die botanische tuin is super. Liep daar 35 jaar geleden ook ooit rond. Super

  Beantwoorden
 11. Bouke
  11 oktober 2019 at 09:04 (1 jaar ago)

  Prachtig bij je Natasja! Iedere keer weer (na)genieten van Kopenhagen

  Beantwoorden
 12. Marije Verkerk
  11 oktober 2019 at 08:58 (1 jaar ago)

  Wat een leuke foto’s weer! En ze staat je prachtig, groen en roze is ook een van mijn favoriete combinaties:-)

  Beantwoorden
 13. Marjon
  11 oktober 2019 at 08:53 (1 jaar ago)

  Wat een leuke, mooie foto’s!
  Gaaf jurkje ook!

  Beantwoorden
 14. Martine
  11 oktober 2019 at 08:52 (1 jaar ago)

  Weer zo mooi! Goede keuze om deze mee te nemen! Hij zit je echt als gegoten en zoals altijd weer tiptop gecombineerd.

  Beantwoorden
 15. chucky1012
  11 oktober 2019 at 08:47 (1 jaar ago)

  Prachtige dress die jou zo mooi staat.

  Xoxo

  Beantwoorden
 16. Ria
  11 oktober 2019 at 08:40 (1 jaar ago)

  Prachtig jurkje en prachtige foto’s! Dol op groen maar vind ik iets moeilijker voor panty’s (ik draag geen felle kleuren) je doet me nu twijfelen of ik de blauwe versie dan maar ga bestellen

  Beantwoorden
 17. Annette
  11 oktober 2019 at 08:29 (1 jaar ago)

  Een geweldig jurkje, dat na de jurkjesmeeting bij Binnie, ook in mijn hoofd maar blijft hangen! Staat je prachtig! En de foto’s zijn natuurlijk geweldig!

  Beantwoorden
 18. Joyce siemons
  11 oktober 2019 at 08:00 (1 jaar ago)

  Ooh mooie foto’s in Kopenhagen! Ook leuk om je balkon een keer te zien. Jurkje is heel gaaf en ja ook deze staat je fantastisch! Fijn weekend alvast, liefsss

  Beantwoorden
  • Natasja
   11 oktober 2019 at 08:21 (1 jaar ago)

   Dat is niet mijn balkon hoor, dat was ook in Kopenhagen 😉 Thanks!

   Beantwoorden
 19. Julia
  11 oktober 2019 at 07:55 (1 jaar ago)

  Hééél mooi Natasja. Ik zit zelf te twijfelen tussen de groene of de roze.
  Prachtige foto’s. Ik vind jouw schoenen ook zo leuk. Maak je daar nog een blog over?
  Fijne dag!

  Beantwoorden
 20. Esther Messing
  11 oktober 2019 at 06:56 (1 jaar ago)

  Ja, wat een plaatje is dit. En wat een toffe foto’s vanuit Kopenhagen. Liefs Esther

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.