Tante Betsy Dress Button Down Birds-Blossom

In de nieuwe zomercollectie van Tante Betsy zitten lekker veel doorknoopjurkjes. Doorknoopjurkjes zijn gewoon ontzettend leuk, en echt retro. En met een vestje erover kun je ze nu al prima dragen! Ik laat jullie vandaag Tante Betsy Dress Button Down Birds-Blossom zien, ik koos haar in de mooie retrokleur groen ♥

Tante Betsy Dress Button Down Birds-BlossomTante Betsy Dress Button Down Birds-Blossom

Tante Betsy Dress Button Down Birds-Blossom heeft eigenlijk alles in zich waarom ik zo van Tante Betsy houd. Prachtige print, mooie kleuren en een geweldige, vrouwelijke pasvorm. De doorknoopjurkjes van Tante zijn overigens bijna altijd vanaf het vierde knoopje van boven dichtgestikt, zodat je geen last hebt van piepgaatjes op de verkeerde plekken, of knoopjes die opeens open gaan 😉

Tante Betsy Dress Button Down Birds-BlossomToen ik deze foto terugzag, bedacht ik me dat ik eigenlijk wel één knoopje meer dicht had mogen doen, hihihi! Voor mijn werk zou ik dat ene knoopje zeker wel dichtdoen overigens. Tenzij ik die dag mijn beoordelingsgesprek heb 😉 Dat laatste was een grapje hoor, hahaha!

Tante Betsy Dress Button Down Birds-BlossomTante Betsy Dress Button Down Birds-Blossom is gemaakt van een hele soepele, zachte tricotstof. Ik vind de print echt zó ontzettend mooi en lief, de kleuren komen prachtig uit ♥ Rond de taille heeft dit jurkje een breed striklint, deze zit aan de achterkant en de zijkanten met een klein steekje vast, zodat het mooi op zijn plaats blijft.

Tante Betsy Dress Button Down Birds-BlossomTante Betsy Dress Button Down Birds-Blossom valt ruim, ik draag haar een maat kleiner dan mijn gebruikelijke Tante Betsy maat. Hierdoor valt het jurkje wel iets korter dan andere jurkjes die ik heb, maar ik vind het niet storend. De mouwen vallen tot net boven mijn elleboog en zijn mooi aansluitend. De mouwen zijn afgewerkt met een boordje in dezelfde stof.

Bij de buste heeft het jurkje wat plooitjes, wat de belijning van de bovenkant nog vrouwelijker maakt.

Tante Betsy Dress Button Down Birds-BlossomColour your life

Tante Betsy Dress Button Down Birds-Blossom is in de webshop van Tante verkrijgbaar in de kleuren groen, zwart en roze. Bij de verschillende verkooppunten is/was er ook een blauwe versie verkrijgbaar, maar helaas is met de levering voor Tante zelf iets mis gegaan met het bedrukken van de blauwe stof. Hierdoor zaten er her en der wat witte vlekjes op de stof, waarna Tante besloten heeft om deze niet in de verkoop te doen. Tante Betsy staat voor de kwaliteit van haar jurkjes, en helaas was deze in dit geval niet voldoende.

Tante Betsy Dress Button Down Birds-BlossomIk combineer Tante Betsy Dress Button Down Birds-Blossom hier met een okergele panty van Apollo en mijn bruine stoere Sendra laarzen van Boeties. Als het straks wat warmer wordt (en mijn benen wat bruiner) ga ik het jurkje combineren met mijn klompjes, of juist sportief met mijn sneakers eronder. Eigenlijk kun je met de jurkjes van Tante Betsy zó veel kanten op qua combineren. Ik vind het leuk om iedere keer weer een andere combinatie uit mijn kast tevoorschijn te toveren.

Houd je niet zo van doorknoopjurkjes, dan is deze print er ook in een ander model: Dress Auntie. Deze heeft een mooie overslag en leuke contrasterende boordjes langs de mouwen. Dress Auntie is in dezelfde kleuren verkrijgbaar als model Button Down.

Tante Betsy Dress Button Down Birds-BlossomTante Betsy Dress Button Down Birds-Blossom is verkrijgbaar in de webshop van Tante in de maten XS tot en met XXXL, uiteraard zolang de voorraad strekt. Ik heb dit mooie jurkje ontvangen voor mijn blog, en Jori heeft de mooie foto’s weer gemaakt ♥

10 Comments on Tante Betsy Dress Button Down Birds-Blossom

 1. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  12 april 2018 at 09:20 (3 maanden ago)

  Wat zijn het toch gave jurkjes hè, hij staat je prachtig en hoe leuk gecombineerd met oker. Ik zie bij andere Tante Betsy girls ook combinaties met petrol en bordeaux rood, terwijl ik de jurk net met fuchsia roze combineer. Heerlijk dat ze gewoon voor iedereen op elke manier te combineren zijn.
  Geniet er heerlijk van! En wow kun je die Jori niet eens naar het zuiden sturen hihi, ze maakt prachtige foto’s! Ik moet maar eens op zoek gaan naar mijn eigen Jori ;). Knuff!

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  7 april 2018 at 07:46 (3 maanden ago)

  Hij staat je heel erg mooi, die kleur kun je ook goed hebben zeg! En die tweede foto van jou Natasja, wat zie je er daar stralend en happy uit!

  Beantwoorden
 3. Miranda
  6 april 2018 at 13:42 (3 maanden ago)

  Wat een super leuk jurkje, en groen staat jou echt heel goed!
  Mooie foto’s 😎

  Beantwoorden
 4. Ellen
  6 april 2018 at 10:54 (3 maanden ago)

  Weer een prachtige jurk voor jou en stoer gecombineerd wat toch heel vrouwelijk is

  Beantwoorden
 5. Lysette
  6 april 2018 at 10:00 (3 maanden ago)

  Deze jurk staat je super leuk. Laat de zomer maar komen!

  Beantwoorden
 6. Caro Kuiper
  6 april 2018 at 08:52 (3 maanden ago)

  Superleuk gecombineerd en staat prachtig

  Beantwoorden
 7. Hennie
  6 april 2018 at 07:29 (3 maanden ago)

  Dol op groen! Maar dan ook echt. Vind dit jurkje je echt mooi staan. De kleur past mooi bij je.

  Beantwoorden
 8. Marije
  6 april 2018 at 06:46 (3 maanden ago)

  Ik vind dit model je erg goed staan en super leuk gecombineerd met de laarzen

  Beantwoorden
 9. Jori
  6 april 2018 at 06:05 (3 maanden ago)

  Ik vind je dit jurkje zo mooi staan…vooral met de kleur panty en je stoere laarzen eronder.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.