Tante Betsy Dress Carmen Frida

Tijdens de eerste passessie van de Tante Betsy najaarscollectie bij KnUS in Dongen paste ik haar al, maar toen was het nog niet direct een wauw. Ik denk omdat ik toen nog blote benen had 😉 Maar ze bleef maar door mijn hoofd spoken, en onlangs besloot ik haar te bestellen bij Bij Tante Pollewop. Ik heb het over Tante Betsy Dress Carmen Frida, wat een schitterend jurkje is dit! Ik laat haar natuurlijk weer met liefde aan jullie zien! ♥

Tante Betsy Dress Carmen Frida BlueTante Betsy Dress Carmen Frida Blue

Dress Carmen is een model wat al wat langer bestaat bij Tante Betsy. Maar het is eigenlijk pas dit seizoen dat ik haar ontdekt heb, grappig he? Misschien omdat ik nu ik afgevallen ben, een wat aansluitender model beter ‘durf’ te dragen.

Tante Betsy Dress Carmen Frida BlueIk vertelde al in het artikel over mijn andere jurkje met de Frida Kahlo print, dat ik met de hele print in eerste instantie niet zoveel had. Dat wil zeggen: toen ik de jurkjes op de hanger zag, toen ik een kijkje mocht nemen bij de najaarscollectie, eerder dit jaar. Want toen ik Dress Tango Frida bij KnUS in Dongen aantrok, was ik eigenlijk meteen verliefd. En ook dit jurkje, in de mooie intens blauwe kleur, bleef in mijn hoofd zitten.

Vrouwelijk jurkje

Tante Betsy Dress Carmen Frida Blue is zoals gezegd een iets aansluitender model, met een verstelbaar striklint in de halslijn. Hierdoor kun je de hals wat wijder of juist wat minder wijd maken, net wat je zelf het mooist vindt. De lange mouwen vallen iets wijder, ik vind dat zelf erg mooi en prachtig bij het model passen.

Tante Betsy Dress Carmen Frida BlueDress Carmen Frida is gemaakt van viscose met elasthane, een heerlijke soepele, zachte stof. Het jurkje valt goed op maat, mijn maat L heeft een oto van 50 cm en een lengte van 102 cm. Wil je dat het jurkje minder aansluitend valt, dan kun je haar natuurlijk gewoon een maatje groter kiezen.

Tante Betsy Dress Carmen Frida BluePrintjesliefde ♥

Toen ik Tante Betsy Dress Carmen Frida bestelde bij Bij Tante Pollewop, was er een leuke actie. Je kreeg die dag iets extra leuks bij je bestelling (die normaal gesproken al zo’n feestje is). Dat bleek in mijn geval een ontzettend gave panty van Pamela Mann te zijn, die stiekem al heel lang op mijn verlanglijstje stond. Maar die ik nooit durfde te bestellen vanwege het ‘One Size fits all’ principe.

Tante Betsy Dress Carmen Frida BlueEerlijk is eerlijk, voor mijn lange benen is de panty echt iets te kort. Maar dat probleem had ik binnen no-time opgelost. Ik heb de tenen van de panty geknipt, en draag haar nu als legging. Dat scheelt natuurlijk al snel zo’n 20 cm, en nu past ze prima. De tailleband valt lekker hoog en knelt niet, voor mij toch wel het belangrijkste deel van een panty of legging.

De gave blauwe laarzen zijn van het merk La Pintura, ik bestelde ze bij Boeties. Ik was al zo lang aan het twijfelen over deze laarzen, maar toen er onlangs weer nieuwe voorraad binnen kwam, besloot ik niet langer te dubben. Ik heb er zo ontzettend geen spijt van, want naast het feit dat ze prachtig zijn, zitten ze ook nog eens heel lekker!

Combineren, laten we dit proberen

Op zich is de combinatie van Frida Kahlo met de hartjespanty natuurlijk al best gewaagd. Ik vind hem echt subliem, zodra ik het pakketje openmaakte zag ik deze perfecte match. En zoals Bouke van Bij Tante Pollewop later zei: ‘ik wist wel dat jij deze combinatie aandurfde’. En inderdaad, er is niet zoveel wat ik níet durf qua combineren. Zoals ik zelf altijd zeg: ‘als ik vind dat het kan, dan kan het!’.

Tante Betsy Dress Carmen Frida BlueMaar kijk eens hoe geweldig de omslagdoek in dezelfde Frida Kahlo print bij het jurkje staat. De print op de omslagdoek is groter dan die op het jurkje, wat een heel mooi effect geeft vind ik. Het roze van het randje van de omslagdoek en het striklintje van het jurkje komt weer terug in de panty, en zo is het toch gewoon één geheel.

I love it

Tante Betsy Dress Carmen Frida BlueCardigan Cable Cerise ♥

Bij mijn bestelling van Tante Betsy Dress Carmen Frida bij Bij Tante Pollewop, ontving ik nog een kadootje. Namelijk een kortingsbon van 15% op mijn volgende aankoop. En toen gaf Bouke het weekend erna 20% korting op de mooie wollen vesten van Tante Betsy, en mocht ik mijn kortingsbon dáár ook op gebruiken. Tja, toen hoefde ik niet lang te twijfelen…

En oh, wat ben ik blij dat ik na een paar weken twijfelen toch het vest besteld heb! Ik heb er al zoveel plezier van gehad, zowel als vest als jas, tijdens het autorijden bijvoorbeeld. De Cardigan Cable Cerise valt mooi op maat, ik draag haar gewoon in maat L. Je vindt haar bij Bij Tante Pollewop in de kleur Cerise en Green (al gaan ze wel hard).

Tante Betsy Dress Carmen Frida BlueIk bestelde Tante Betsy Dress Carmen Frida dus bij Bij Tante Pollewop, ze kost € 84,95. Nog dit hele weekend krijg je bij Bij Tante Pollewop 20% korting met de code Black Friday. En bestel je 2 of meer artikelen, dan krijg je met de code Black Friday 2 maar liefst 30% korting!

Zoals ik al vaker verteld heb: bestellen bij deze webshop is een waar feestje, Bouke maakt de pakketjes zo ontzettend leuk om uit te pakken! Altijd met een handgeschreven kaartje erbij, met een lieve boodschap erop. Een echte aanrader!

Tante Betsy Dress Carmen Frida Blue Tante Betsy Dress Carmen Frida is ook nog in andere kleuren verkrijgbaar: Black, Green, Red en Turquoise. De kleur Red vind je ook in de webshop van Bij Tante Pollewop, de andere kleuren zijn onder andere via de website van Tante Betsy zelf verkrijgbaar.

21 Comments on Tante Betsy Dress Carmen Frida

 1. Anneke
  2 december 2019 at 22:09 (3 maanden ago)

  Wat een prachtige combi.
  Ik ga ook eens rondneuzen bij Bouke.

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  1 december 2019 at 16:22 (3 maanden ago)

  Wat slim om de tenen er af te knippen en de panty als legging te dragen! Ik draag altijd zwarte panty’s, wat dat betreft ben ik niet zo creatief als jij. Ik vind je lange vest ook zo mooi! Heel stijlvol, en tegelijkertijd lekker warm.

  Beantwoorden
 3. Joyce Siemons
  1 december 2019 at 08:09 (3 maanden ago)

  Echt te wauw alle combi’s, staat je prachtig meis

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 december 2019 at 09:51 (3 maanden ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 4. Yolanda
  30 november 2019 at 14:02 (3 maanden ago)

  Staat je weer super leuk met best en omslagdoek kan beide

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 december 2019 at 09:52 (3 maanden ago)

   Dankjewel 🙂

   Beantwoorden
 5. Dagmar
  30 november 2019 at 13:04 (3 maanden ago)

  Wat staat deze he fantastisch ! En wat een te gekke combi met de hartjes-panty! Echt heel gaaf. Dat maakt toch dat ik ook nog eens ergens het carmen model wil passenooit

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 december 2019 at 09:52 (3 maanden ago)

   Dankjewel! Ja, zeker een keer passen hoor!

   Beantwoorden
 6. Karen
  30 november 2019 at 11:28 (3 maanden ago)

  Leuke blog, en wat een mooie combinatie! Ik lees dat je ook in Knus Dongen komt, wat een leuke winkel hè. Volgens mij kom je ook uit de buurt van Breda. Ken je Mijn lievelingskleding in Bergen op Zoom? Ook zo’n heerlijke winkel.

  Groetjes Karen

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 december 2019 at 09:52 (3 maanden ago)

   Dankjewel! Bij Mijn Lievelingskleding ben ik nog nooit geweest, maar ik weet wel dat ze er zitten.

   Beantwoorden
 7. Annette
  30 november 2019 at 11:25 (3 maanden ago)

  Echt een machtig mooie set zo! Geweldig bij elkaar, ook met de panty! En deze kleuren staan je ook echt schitterend! Helemaal (p)AF!

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 december 2019 at 09:53 (3 maanden ago)

   Dankjewel 🙂

   Beantwoorden
 8. Caro
  30 november 2019 at 10:46 (3 maanden ago)

  Wat een heerlijke combi: de dress met de panty’s❤️. En dan ook dat mooie vest erop en die boots!!! A Perfect Match

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 december 2019 at 09:53 (3 maanden ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 9. Monique
  30 november 2019 at 09:52 (3 maanden ago)

  Het is allemaal prachtig bij elkaar!De kleuren zijn ook zo mooi en de laarzen en omslagdoek maken het helemaal af. Het staat je geweldig.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 december 2019 at 09:54 (3 maanden ago)

   Dankjewel ♥

   Beantwoorden
 10. Petra van Schijndel
  30 november 2019 at 09:20 (3 maanden ago)

  Heerlijke combinaties! De laarzen van La Pintura maken het af.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 december 2019 at 09:54 (3 maanden ago)

   Dankjewel 🙂

   Beantwoorden
 11. Miranda Aerts
  30 november 2019 at 09:16 (3 maanden ago)

  Daar kan geen glitterjurk meer tegenop met de feestdagen, wat een mooie combinatie ♡

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 december 2019 at 09:55 (3 maanden ago)

   Dankjewel ♥

   Beantwoorden
  • Nicolette
   2 december 2019 at 10:10 (3 maanden ago)

   Leuke combinaties en wat een toffe panty!
   Jij maakt er altijd weer een feestje van!
   Ik vind de carmendress ook zo mooi, maar dit model valt altijd zo aansluitend, wat niet altijd flatteus is. Maar aan de maten die jij opgeeft lijkt hij dit keer ruim te vallen. De L zou voor mij dit keer te groot zijn.
   Jammer dat ik hem nu niet ergens heb gepast.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.