Tante Betsy Dress Folky Flowers Aqua

Dat ik in vrij korte tijd fan ben geworden van de jurkjes van Tante Betsy, is inmiddels wel duidelijk πŸ™‚ Van de huidige wintercollectie heb ik al een paar mooie exemplaren in mijn kast hangen. Maar een paar weken geleden liep ik tegen een jurkje uit een vorige collectie aan, ik denk uit een zomercollectie. Vandaag laat ik haar aan je zien: Tante Betsy Dress Folky Flowers Aqua.

Tante Betsy Dress Folky Flowers AquaTante Betsy Dress Folky Flowers Aqua

Tante Betsy Dress Folky Flowers Aqua is één van de vrolijkste Tante Betsy jurkjes die ik tot nu toe heb. De aquablauwe kleur met de vrolijke retro bloemetjes: heerlijk, ik houd er van! Het was echt stom toeval dat ik dit jurkje vond, het was er precies nog in mijn maat. Ik zat een beetje te googlen op ‘Tante Betsy jurkje sale maat XXL’ en toen kwam deze tevoorschijn. Ik weet niet eens meer bij welke webshop ik het gekocht heb, maar hij was er precies nog in mijn maat, ik had de allerlaatste.

Tante Betsy Dress Folky Flowers AquaZelfs Benthe wordt blij van Tante Betsy Dress Folky Flowers Aqua, kijk dat staartje πŸ™‚

Tante Betsy Dress Folky Flowers AquaIk combineer het jurkje nu nog met een vestje en een dikke panty, maar straks in het voorjaar en zomer staat het natuurlijk helemaal fleurig, met (iets bruinere) blote armen en benen.

Tante Betsy Dress Folky Flowers Aqua
Tante Betsy Dress Folky Flowers Aqua heeft een wat korter mouwtje, de raglan inzet zorgt ervoor dat het netjes blijft zitten en niet opkruipt. Het jurkje heeft een A-lijn en is bij de halslijn afgewerkt met een elastisch kanten randje. Onder de buste is het jurkje voorzien van een coupenaad, waardoor het mooi valt. Net als bij alle andere jurkjes van Tante Betsy is de achterkant van de stof volledig in kleur (in dit geval aqua), waardoor het jurkje niet doorschijnt.

De jurkjes van Tante Betsy blijven mooi in de was (mits je ze volgens de voorschriften wast) en hoeven niet gestreken te worden. Een groot pluspunt voor mij, want ik haat strijken!

Tante Betsy Dress Folky Flowers AquaTante Betsy Dress Folky Flowers Aqua is op dit moment nog in de sale verkrijgbaar bij o.a. de webshop Solvejg, in de maten S en XL. Het jurkje kost daar nu 45 euro.

Met dank aan Jori voor het maken van de wederom prachtige foto’s β™₯

14 Comments on Tante Betsy Dress Folky Flowers Aqua

 1. Marguerita
  9 januari 2017 at 14:48 (4 jaar ago)

  Jaaaaaa wat een superleuk jurkje weer dan! Lekker vrolijk met dat aqua en dat printje.

  Beantwoorden
 2. Miranda
  8 januari 2017 at 19:55 (4 jaar ago)

  Het is echt een mooi jurkje!
  Helemaal jouw stijl, en die van Benthe β™‘

  Beantwoorden
 3. Hilde
  8 januari 2017 at 18:38 (4 jaar ago)

  Ik heb deze ook, ik hou ervan! Staat je super goed ook weer. Ook al zo benieuwd naar de aankomende collectie?

  Beantwoorden
  • Natasja
   8 januari 2017 at 21:11 (4 jaar ago)

   Jazeker, ik kan niet wachten!

   Beantwoorden
 4. Yvonne
  8 januari 2017 at 17:06 (4 jaar ago)

  Staat je echt goed en ik vind het ook leuk maar het niet mijn stijl. De tas is ook super leuk!

  Beantwoorden
 5. manon
  8 januari 2017 at 15:05 (4 jaar ago)

  Wat een heerlijke vrolijke outfit!

  Beantwoorden
 6. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  8 januari 2017 at 14:17 (4 jaar ago)

  Super dat je die nog in je maat hebt kunnen scoren!
  En wow wat staat hij je goed en wat heb je hem leuk gecombineerd. Deze is van de zomer 2016 collectie, dus afgelopen zomer in meerdere kleuren. Ik heb hem zelf ook in deze kleurstelling en in zwart. Dit modelletje is er ook met een bloemetjes print geweest in lichtblauw en donkerblauw, Dress Sophie http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2016/07/happy-tante-betsy-girls-friday.html
  Lijkt me ook wel een hele mooie voor jou! Dikke knuffels! En heerlijk dat je twee verkooppunten vlakbij hebt, maar in de sale een jurk scoren is natuurlijk helemaal boffen!

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  8 januari 2017 at 11:41 (4 jaar ago)

  De kleuren staan je prachtig en zo een mooie dress πŸ˜‰
  Leuke foto’s en hihihi kijk Benthe toch eens die word er ook zo blij van.

  Xoxo

  Beantwoorden
 8. Sylvia
  8 januari 2017 at 11:26 (4 jaar ago)

  Dit jurkje is echt super gaaf! Staat je ook heel mooi <3 <3

  Beantwoorden
 9. Jacqueline
  8 januari 2017 at 10:27 (4 jaar ago)

  Leuk! wat een gewaagde kleurencombinaties hebben de jurkjes .ik zou het heel veilig houden met panty en vestje in dezelfde kleur.
  Ik ga dit jaar mijn King Louie collectie uitbreiden . heb ontdekt dat hun maillots niet afzakken . Dat vind ik altijd zo`n drama , afzakkende panty`s en maillots. voora die van de hema doen dat bij mij . gewoon omdat ik ze niet zo hoog kan optrekken denk ik .

  Beantwoorden
 10. Cindy
  8 januari 2017 at 10:20 (4 jaar ago)

  Oeh wat is dit leuk, en wat sta jij toch goed met felle kleurtjes!

  Beantwoorden
 11. Yolanda
  8 januari 2017 at 10:19 (4 jaar ago)

  Wat een leuk jurkje weer. Ik heb er in korte tijd vijf gekocht allemaal in de sale. Heel erg blij mee!! Alleen mijn kast puilt uit zo langzamerhand haha. Zo verleidelijk zijn ze

  Beantwoorden
 12. Hennie
  8 januari 2017 at 08:51 (4 jaar ago)

  Wat een vrolijkheid allemaal. Je weet dat ik niet zo’n fan ben van die jurkjes, maar jij kunt ze goed hebben. Die flamingo in je tas is hilarisch!

  Beantwoorden
 13. marije
  8 januari 2017 at 07:44 (4 jaar ago)

  Wat een vrolijk jurkje! Staat je leuk en mooi met dat vestje.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.