Tante Betsy Dress Frenchie Retro Clover

Iedere nieuwe Tante Betsy collectie zijn er jurkjes waar ik meteen verliefd op ben. Maar er zijn ook iedere keer weer jurkjes waar ik van het begin af aan niets mee heb, of die me niet echt opvallen. Gelukkig maar, anders zou het echt lastig kiezen worden! Maar er zit ook altijd minstens één jurkje tussen wat een ontzettende verrassing blijkt. Een voorbeeld daarvan is Tante Betsy Dress Frenchie Retro Clover: van tevoren had ik haar totaal niet in het vizier, maar toen ik haar aantrok

Tante Betsy Dress Frenchie Retro Clover

Tante Betsy Dress Frenchie Retro Clover

Tante Betsy Dress Frenchie Retro Clover is ook weer een nieuw model van Tante. En wat voor één! Het is een model met een ronde halslijn, en wijd uitlopend vanuit de taille. Perfect dus om wat extra kilootjes of rolletjes te verbergen 😉 Maar bovenal is het een heerlijk funky, vrouwelijk jurkje waar je vanzelf van gaat dansen!

Ik draag Tante Betsy Dress Frenchie Retro Clover in mijn eigen maat L. En hoewel ze van onderen best ruim valt, heb ik de ruimte aan de bovenkant wel nodig. Ik hoor ook van dames die het jurkje in een maatje kleiner dragen, dat ligt er natuurlijk maar net aan wat voor figuur je hebt.

Het jurkje valt mooi op maat, met een oto van 49 cm en een lengte van 100 cm. Ze is gemaakt van een wat dikkere stof, die bestaat uit 95% biologisch katoen en 5% elasthane. En jippiekajeeeee: Dress Frenchie heeft zakken!

Tante Betsy Dress Frenchie Retro Clover

Play that funky music

Het roze riempje zit er los bijgeleverd, je kunt het jurkje dus met of zonder dragen. Ik vind het echt een hele leuke toevoeging aan het geheel, en natuurlijk een mooie match met mijn La Pintura laarzen ♥

Ik vind Dress Frenchie echt een ontzettend leuk, funky jurkje. Zo op het eerste gezicht lijken de kleuren misschien wat donker, maar het roze/oranje knalt er echt wel lekker uit. Hier zie je de print van dichtbij:

Het jurkje is er ook nog in de kleuren blauw en groen, maar wat mij betreft is de kleur Pink echt wel de allerleukste voor dit model!

Tante Betsy Dress Frenchie Retro Clover

Ik heb haar hier gecombineerd met mijn paars/zwart gestreepte Snag Tights, die echt bij verrassend veel Tante Betsy jurkjes blijken te passen. Mijn roze La Pintura laarzen en een paarse bloem in mijn haar maken het feestje compleet ♥

Tante Betsy Dress Frenchie Retro Clover

Dress Frenchie Retro Clover is nog in bijna alle maten verkrijgbaar in de webshop van Bij Tante Pollewop (op het moment dat ik dit artikel schrijf). Is je maat onverhoopt uitverkocht? Stuur dan Bouke even een berichtje, wellicht kan ze het nog voor je nabestellen ♥

6 Comments on Tante Betsy Dress Frenchie Retro Clover

 1. Petra van Schijndel
  31 oktober 2021 at 08:32 (9 maanden ago)

  Prachtig Natasja! Ik heb een oogje op de groene.

  Beantwoorden
 2. Ilona van der Tang
  30 oktober 2021 at 13:46 (9 maanden ago)

  Jaaaa, staat jou prachtig! Ook voor mij een ontzettende verrassing (want draag eigenlijk nooit ronde hals) Ik heb de groene uitvoering met het prachtige turquoise riempje. Ik hoop dat het model een blijvertje gaat zijn

  Beantwoorden
 3. Joyce
  29 oktober 2021 at 20:24 (9 maanden ago)

  Oooh deze vind ik zooo gaaaf en wilde ik heeel graag, maar helaas…. Stond me voor geen meter… Maaar jou en heel veel andere dames echt geweldig!

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 oktober 2021 at 20:44 (9 maanden ago)

   Ow dat is jammer!

   Beantwoorden
 4. Bouke
  29 oktober 2021 at 09:24 (9 maanden ago)

  Deze jurk staat je geweldig goed! Vrouwelijk vrolijk!

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 oktober 2021 at 20:44 (9 maanden ago)

   Dankjewel! ♥

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.