Tante Betsy Dress Josephine Ditsy

Jurkjes met printjes: ik ben er gek op (duh!)! Maar wat ik Γ©cht het allergaafst vind, zijn echte retro printjes ♥ Printjes die me meteen doen denken aan ‘vroeger’. Wat dat betreft kan ik bij Tante Betsy natuurlijk mijn hart ophalen. Een jurkje wat me dat gevoel direct gaf, is Tante Betsy Dress Josephine Ditsy. Het klinkt misschien gek, maar dit jurkje doet mij aan een ouderwetse bloemetjesschort denken, hihihi! Ik kocht haar onlangs nog bij Bij Tante Pollewop, in de mooie kleur Green.

Tante Betsy Dress Josephine Ditsy

Tante Betsy Dress Josephine Ditsy

Het model Dress Josephine zat vorig jaar ook al in de zomercollectie van Tante Betsy, in het printje Houndstooth. Die kocht ik toen in het roze, en ik heb haar deze zomer ook al regelmatig gedragen. Het is een heerlijk zomers, mouwloos modelletje met een mooie ronde halslijn. Doordat de schouderbanden breed zijn, vallen je BH-bandjes er keurig onder weg. Ook het dΓ©colletΓ© is heel braaf, het is een jurkje wat ik prima ook voor mijn werk kan dragen.

Tante Betsy Dress Josephine Ditsy is verkrijgbaar in drie kleuren: Green, Black en Blue. De laatste twee paste ik tijdens de pasvideo met Bouke van Bij Tante Pollewop, maar ik had mijn zinnen gezet op het groene jurkje. Dus toen Bouke een paar weken geleden op Facebook een foto plaatste van een levering met de groen Ditsy’s, hoefde ik niet lang te twijfelen, hihihi!

Maatvoering

Ik draag Tante Betsy Dress Josephine Ditsy in mijn eigen maat, maat L. Of nou ja, heel soms draag ik ook maat M van Tante Betsy, maar het grootste deel in mijn kast is maat L. Het jurkje heeft een oto van 47 cm en een lengte vanaf de schouder van 101 cm. Daarmee valt ze dus mooi op maat. Het jurkje is gemaakt van een hele fijne, dunne viscose-mix: 93% viscose en 7% elasthane. Deze stof draagt echt heerlijk, ook op warme dagen.

Hier zie je Dress Josephine Ditsy in de andere kleuren Black en Blue:

Tante Betsy Dress Josephine Ditsy

Ik droeg er hier nog een legging onder, deze foto’s zijn vrij vroeg in het seizoen gemaakt. Inmiddels is die legging op de meeste dagen natuurlijk niet meer nodig πŸ˜‰

Tante Betsy Dress Josephine Ditsy

Combineren met Josephine

Net als eigenlijk alle andere jurkjes van Tante Betsy, kun je Dress Josephine Ditsy op veel manieren combineren. Voor dit artikel heb ik gekozen voor mijn mooie Clumpy laarzen, die ik ook bij Bouke kocht ♥ En omdat ik deze zomer helemaal de ‘laarzen-met-blote-benen’ heb ontdekt πŸ™‚Β  De kleur staat er natuurlijk geweldig bij, en zo krijgt dit lieve bloemetjesjurkje een lekker stoere uitstraling.

Maar ik draag er net zo makkelijk mijn witte Zeeman-sneakers onder, of mijn Lotta klompjes. En voor een echt zomerse look combineer je Dress Josephine met slippertjes of sandaaltjes.

Voor de frisse zomerochtenden en -avonden heeft Tante Betsy natuurlijk ook bijpassende vestjes. Ik draag er graag het groene vestje bij, maar ook bijvoorbeeld het roze vestje kan natuurlijk heel goed! Door de roze kersenapplicatie op het jurkje komt de kleur dan terug, wat het perfect laat matchen. De vestjes van dit seizoen dragen heerlijk, en zijn super zacht doordat ze gemaakt zijn van biologisch katoen ♥

Tante Betsy Dress Josephine Ditsy

Tante Betsy Dress Josephine Ditsy is in de webshop van Bij Tante Pollewop verkrijgbaar in alle drie de kleuren.

5 Comments on Tante Betsy Dress Josephine Ditsy

 1. Miranda Aerts
  6 juli 2020 at 07:33 (2 jaren ago)

  Hij is erg leuk! β™‘

  Beantwoorden
 2. Neeltje
  4 juli 2020 at 10:49 (2 jaren ago)

  Oh, ik heb deze nog niet. Geen idee waarom als ik jouw foto’s zie. Hummm, misschien toch eens bestellen.

  Beantwoorden
 3. Joyce
  1 juli 2020 at 14:44 (2 jaren ago)

  Prachtig natasja! Heel schattig printje dit en zo leuk die foto in je schommelstoel

  Beantwoorden
 4. bychristiana
  1 juli 2020 at 08:30 (2 jaren ago)

  Erg leuk, ik ben altijd gek op de combinatie groen / blauw, zo heb ik het huis ook ingericht;-)

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  1 juli 2020 at 06:05 (2 jaren ago)

  Een prachtige zomerse dress

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.