Tante Betsy Dress Keyhole Poppy

Een paar weken geleden liet ik jullie Tante Betsy Dress Kyra Poppy zien, een super schattig jurkje met een echte retro uitstraling. In hetzelfde Poppy printje kocht ik ook nog een ander model: Tante Betsy Dress Keyhole Poppy. Net even anders, maar ook super vrouwelijk en mooi. Ik laat haar vandaag aan jullie zien!

Tante Betsy Dress Keyhole Poppy

Tante Betsy Dress Keyhole Poppy

Ik vertelde het in het artikel over Dress Kyra Poppy al, dat ik dit printje zo ontzettend gaaf, en zΓ³ ontzettend retro vind. Zowel de ondergrond als de bloemen doen me echt aan ‘vroeger’ denken. De Poppy print is verkrijgbaar in drie kleuren: Green, Blue en Pink. Dit zijn alledrie mooie, ‘bleke’ kleuren die het vintage gevoel nog meer versterken. Ik koos Dress Kyra Poppy in de kleur Pink, en Dress Keyhole Poppy in de kleur Green.

Ik draag Tante Betsy Dress Keyhole Poppy in mijn eigen Tante Betsy maat, maat L. Deze heeft een oto van 47 cm, en een lengte van 102 cm. Een keurige L dus πŸ™‚

Keyhole

Het meest opvallende aan Dress Keyhole Poppy is natuurlijk de halslijn. Een halslijn die vrij hoog is, maar door het keyhole toch een tikje spannend. Die halslijn is afgezet met een fuchsia biesje en striklintje, ook de mouwen hebben een fuchsia boord. De Blue en Pink Dress Keyhole Poppy hebben deze zelfde afwerking.

Tante Betsy Dress Keyhole Poppy Tante Betsy Dress Keyhole Poppy

De mouwtjes van Tante Betsy Dress Keyhole Poppy hebben een klein pofje. De tailleband zit iets hoger, waardoor je een optisch slanker effect krijgt. Het rokgedeelte loopt in een lichte A-lijn uit.

En kijk hoe gaaf de kleuren matchen met mijn nieuwe behangetje! πŸ™‚

Close-upjes

Nog een paar foto’s om de prachtige print en de prachtige kleuren goed te kunnen zien… ♥

Tante Betsy Dress Keyhole Poppy

New boots ♥ La Pintura

Niet alleen mijn nieuwe behang matcht perfect bij Tante Betsy Dress Keyhole Poppy. Ook mijn nieuwe La Pintura Rosita-Cimarron laarzen passen er geweldig bij. Deze hebben een prachtige, werkelijk perfecte rood-oranje kleur met een donkerpaarse bies. Echt, laarzen waar mijn naam gewoon op stond! ♥ Toen ik deze laarzen voorbij zag komen op Facebook, hoefde ik niet heel lang te twijfelen… Ik bestelde ze bij Boeties, de La Pintura laarzen zijn inmiddels ook verkrijgbaar bij een aantal jurkenwinkels en – webshops. Kun je gewoon in één keer je outfit bij elkaar shoppen πŸ™‚

De paarse kniekousen zijn van Jimmy Lion en had ik al een tijdje in mijn kast liggen (ook in andere kleuren). Ik zag alleen nooit zo de perfecte combinatie, tot ik dus mijn laarzen binnen had ♥ Echt, ik trok deze outfit ’s ochtends aan en had gewoon zo’n lol in mijn eentje. Durf ik dit? Ja natuurlijk durf ik dit!

Tante Betsy Dress Keyhole Poppy

Woehoeeeeeee!

Dress Keyhole Poppy is verkrijgbaar in de maten S tot en met 3XL, ze kost € 89,95. Je vindt haar in de eigen webshop van Tante, en bij diverse verkooppunten.

18 Comments on Tante Betsy Dress Keyhole Poppy

 1. Petra van Schijndel
  16 mei 2020 at 07:48 (2 jaren ago)

  Heel mooi! En de lange kousen staan je super.

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  15 mei 2020 at 08:05 (2 jaren ago)

  Ik vind die roze mouwtjes zo’n leuk detail. Ik dacht eerst dat je er een shirtje onder droeg, totdat ik las dat het dus gewoon bij het jurkje zelf hoort!

  Beantwoorden
 3. Joyce
  13 mei 2020 at 19:31 (2 jaren ago)

  Zooo gaaf is dat plekje geworden met het behang! Jurkje staat je fantastisch!

  Beantwoorden
  • Natasja
   13 mei 2020 at 20:22 (2 jaren ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 4. Deb
  13 mei 2020 at 12:22 (2 jaren ago)

  Jurkje staat je prachtig en wat een geweldig behang heb jij !

  Beantwoorden
  • Natasja
   13 mei 2020 at 20:22 (2 jaren ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 5. Ellen
  13 mei 2020 at 08:42 (2 jaren ago)

  De poppy is weer super en de match met die laarzen is geweldig. En voor jouw behang echt goed gezien.

  Beantwoorden
  • Natasja
   13 mei 2020 at 20:22 (2 jaren ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 6. Eltika
  13 mei 2020 at 08:22 (2 jaren ago)

  Hele leuke jurk en staat je super.

  Beantwoorden
  • Natasja
   13 mei 2020 at 20:22 (2 jaren ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 7. Neeltje
  13 mei 2020 at 08:18 (2 jaren ago)

  Wat een gave combinatie. Super!

  Beantwoorden
  • Natasja
   13 mei 2020 at 20:22 (2 jaren ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 8. Jacqueline Oud
  13 mei 2020 at 07:58 (2 jaren ago)

  Deze jurk staat jou prachtig, mooie gedurfd combi inderdaad met de laarzen en kousen, maar zeker een goede match! Ben nog met mezelf in beraad of die ook mooi voor mezelf is ,model denk ik wel, maar de kleur ben ik nog niet over uit. Fijne dag nog:-)

  Beantwoorden
  • Natasja
   13 mei 2020 at 20:22 (2 jaren ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 9. Yolanda
  13 mei 2020 at 06:55 (2 jaren ago)

  Het staat je weer super leuk,

  Beantwoorden
  • Natasja
   13 mei 2020 at 20:23 (2 jaren ago)

   β™₯

   Beantwoorden
 10. chucky1012
  13 mei 2020 at 06:54 (2 jaren ago)

  Goedemorgen…..
  Prachtige dress
  Mooie combinatie met de pretty boots

  Een fijne dag

  Beantwoorden
  • Natasja
   13 mei 2020 at 20:23 (2 jaren ago)

   β™₯

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.