Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer ♥

Toen ik in februari op de koffie mocht bij Tante Betsy en een Sneak Peek te zien kreeg van deze najaarscollectie, was er één printje waar ik meteen verliefd op was. Of nou ja, eigenlijk twee, hihihi! Maar één daarvan was de Kitschy Deer print. Een printje wat alles heeft waar ik zo van houd: kleur, retro en een beetje gekkigheid. Een printje waar ik vroeger als kind graag een jurkje van had gehad, maar wat ik op mijn 45e nog net zo graag draag. Ik kocht van deze print Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer en laat haar met veel liefde aan jullie zien!

Tante Betsy Dress Lala Kitschy DeerTante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Ik begin dit artikel met een detailfoto van Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer. Zodat jullie waarschijnlijk meteen snappen waarom ik zo verliefd ben op deze print. Die schattige retro hertjes, de rozen, de prachtige heldere kleuren… zucht… ♥ De Kitschy Deer print is er in vijf kleuren: groen, blauw, zwart, orange en deze: rood. En eerlijk gezegd vind ik alle kleuren hiervan even mooi. Ik kocht bij KnUS Dongen het shirt in het blauw en paste daar dit model in het groen. Omdat die me vrij aansluitend zat, heb ik die toen niet gekocht, maar ik heb wel hetzelfde jurkje in een andere kleur bij 38 Dresses besteld. En deze bleek gewoon net iets beter te zitten, soms heb je dat.

Tante Betsy Dress Lala Kitschy DeerDress Lala is een nieuw model bij Tante, maar ook niet helemaal. Ze is namelijk afgeleid van Dress Lola, een jurkje wat al jaren in de collectie zit. Dress Lala heeft geen knoopjes bij de buste, en heeft in dit geval lange mouwen. De mouwen hebben een roze biesje aan het eind, in dezelfde kleur als de biesjes bij de hals. Ze hebben een licht pof-effect.

Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer valt goed op maat, ik draag haar in mijn eigen (nieuwe) maat L. Deze heeft een oto van 47 cm en een lengte van 102 cm. Model Lola/Lala valt bij de buik altijd wat aansluitend, als je hier meer ruimte nodig hebt kun je wellicht beter voor een maatje groter kiezen. Of kijk eens naar Dress Lizzy in deze zelfde print, deze loopt naar beneden toe wat wijder uit. Bedenk wel dat de jurkjes altijd nog wat uitlopen door het dragen, zeker de soepele biokatoen waarvan dit jurkje gemaakt is.

Tante Betsy Dress Lala Kitschy DeerLet’s colour this world

Je kunt je wel voorstellen dat Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer iedere sombere najaarsdag moeiteloos opfleurt. Ik heb haar hier gecombineerd met mijn Beach Bum panty van Snag Tights, maar ze is met zoveel kleuren panty of legging te combineren! Fuchsia, oker, groen: you name it!

Mijn stoere Sendra laarzen vond ik hier ook wel een perfecte match bij ♥

Dress Lala Kitschy Deer is gemaakt van 93% biokatoen en 7% elastane. De meeste jurkjes van Tante Betsy hebben een verhouding van 95% katoen/5% elastane, je merkt ook echt dat deze stof net nog wat soepeler is en meer stretch heeft. De biokatoen van dit najaar is dikker dan die van de zomerjurkjes, maar nog steeds heerlijk zacht en soepel.

Behalve de kenmerkende halslijn van model Lola/Lala zie je ook de verhoogde tailleband terug. Een super vrouwelijk, mooi model is het, wat je mooie lichaamsvormen in het zonnetje zet ♥

Ik kijk echt uit naar de koudere najaarsdagen, zodat ik haar lekker kan gaan dragen!

Tante Betsy Dress Lala Kitschy DeerHier zie je goed de kleur van Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer Red. Het is meer koraalrood, een prachtig contrast met de andere heldere kleuren uit de print. Vind je deze kleuren iets te aanwezig, kijk dan zeker eens naar deze print in het zwart of groen. Deze zijn iets rustiger, maar nog steeds lekker Kitschy en vrolijk!

Ik kocht mijn jurkje bij 38 Dresses, hier vind je dit jurkje nog in maat M en XL. Uiteraard is het jurkje ook bij andere verkooppunten verkrijgbaar, en binnenkort ook bij Tante zelf in de webshop!

16 Comments on Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer ♥

 1. Miranda Aerts
  30 augustus 2019 at 06:45 (1 jaar ago)

  Wat een lief jurkje, dat fleurt je dag goed op ♡

  Beantwoorden
 2. Nicolette
  22 augustus 2019 at 23:54 (1 jaar ago)

  Super geweldig leuk jurkje!
  Hij staat jou prachtig!
  Ben zelf ook erg blij met mijn rokversie!
  Zo’n lief printje en die kleuren! Ik was ook meteen verliefd!

  Beantwoorden
 3. Petra van Schijndel
  22 augustus 2019 at 17:05 (1 jaar ago)

  Wauw! Echt heel mooi! ❤️

  Beantwoorden
 4. Jacqueline Harbers
  22 augustus 2019 at 16:14 (1 jaar ago)

  Oh WOW, wat staat ze je absoluut geweldig! Ik vind de print prachtig, de kleuren(combi) fenomenaal, maar ik merkte met passen, dat de print niet helemaal “ik” is. Gelukkig maar, want van deze wintercollectie wil ik toch al veel te veel … jou staat hij werkelijk geweldig en de combi met deze kleur panty en de Sendra’s vind ik super geslaagd!

  Mooie slanke den, perfecte aanwinst!

  Dikke kus,
  Sjakkie

  Beantwoorden
 5. Happy Susan blogger
  22 augustus 2019 at 11:42 (1 jaar ago)

  Oh zuchttt deze jurk staat ook hoog op mijn wishlist. Het Lola model is mijn favoriete model dus Lala vast ook ;). En ook in deze kleur, maar de blauwe is ook heerlijk helder van kleur. Ik was ook meteen verliefd op deze print vanaf moment een.
  Wat staat maat L je ook super, ik vind het enorm knap van je dat je zo goed bent afgevallen. Bij mij is het nog work in progress, maar gaat vast goed komen ;). Geniet van deze mooierd en voor nu van het prachtige weer. Knuff!

  Beantwoorden
 6. Annette Elias
  22 augustus 2019 at 10:35 (1 jaar ago)

  Wat staat dit jurkje je geweldig mooi!!! Je knalt gewoon van mijn scherm! En net wat je zegt… dit is een echte opfleurjurk straks tijdens de grijze dagen die er natuurlijk toch weer aan komen…. Ook ik ben verliefd op dit jurkje, dit motief! Blij dat ik bij jou nu lees dat het rood naar koraal neigt, aangezien mij dat minder staat, dus kies ik een van de prachtige andere kleuren! Er komt hier vast en zeker ook een Kitschy deer jurkje….

  Beantwoorden
 7. Melanie
  22 augustus 2019 at 09:13 (1 jaar ago)

  Wat staat deze je mooi en wat kan je toch goed zien dat je bent afgevallen!

  Beantwoorden
  • Janny
   22 augustus 2019 at 11:39 (1 jaar ago)

   Oh wat vind ik dit echt een jurkje voor jou en wat staat het je goed. Hoewel ik me inderdaad de groene ook goed kan voorstellen. Maar deze kleur doet ook veel voor je. Mooi weer gekozen dame.

   Beantwoorden
 8. Caro
  22 augustus 2019 at 09:10 (1 jaar ago)

  Prachtig prachtig prachtig❤️❤️❤️❤️

  Dit model en deze kleuren zijn helemaal Natasja!!! En dan gecombineerd met ultra stoere boots: I love it

  Beantwoorden
 9. Yolanda
  22 augustus 2019 at 08:43 (1 jaar ago)

  Staat je weer super leuk, en dat lijntje knap hoor.

  Beantwoorden
 10. Mina
  22 augustus 2019 at 08:37 (1 jaar ago)

  Staat je geweldig! O wat erg er komen steeds meer jurken op mijn wensenlijstje!!!!!! Dan zie ik hoe geweldig ze je staan en hup op t lijstje hihihi! Herkenbaar????

  Beantwoorden
  • Mathilde van Zijtveld
   22 augustus 2019 at 08:42 (1 jaar ago)

   Wat een mooi jurkje en wat staat het je fantastisch!! Je foto’s hebben mij al vaak geïnspireerd hetgeen wat minder goed is voor mijn portemonnee

   Beantwoorden
 11. Mireille
  22 augustus 2019 at 08:15 (1 jaar ago)

  Oh ik krijg zin in de kerst van dit jurkje. Wat een leukerd en het staat je super.

  Beantwoorden
 12. Joyce siemons
  22 augustus 2019 at 08:15 (1 jaar ago)

  Ik begrijp je helemaal, dit is ook mijn lievelings print en kleur trouwens ook. Dit model staat je fantastisch!

  Beantwoorden
  • Esther
   22 augustus 2019 at 09:13 (1 jaar ago)

   Wat een geweldig jurkje. Ik paste giester de blauwe in het andere model. En was ineens ook fliefd op dit printje. Dit model ga ik ook zeker nog passen en de kleur rood vind ik ook super. Ik moet dus nog maar eens goed nadenken welke ik wil

   Beantwoorden
 13. chucky1012
  22 augustus 2019 at 07:12 (1 jaar ago)

  Wauw dexe felle kleuren staan prachtig

  Coxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.