Tante Betsy Dress Lemonade Butterfly Blue ♥

Een paar weken geleden kreeg ik een berichtje van één van de lieve dames van Tante Betsy. Of Tante Betsy Dress Lemonade Butterfly niets voor mij was? Dit is een jurkje wat eigenlijk best ‘netjes’ is vergeleken met de andere jurkjes in mijn kast. Maar wel met een prachtige print, en in één van mijn favoriete modellen van dit seizoen. Een dag later lag er een pakketje op de deurmat, en kon ik haar passen. En ja, wat een match was het! Ik laat haar vandaag aan jullie zien.

Tante Betsy Dress Lemonade ButterflyTante Betsy Dress Lemonade Butterfly

Dit is ze dan, Tante Betsy Dress Lemonade Butterfly. Een jurkje wat meteen opvalt door de grote print met bloemen en vlinders. Een print die door de rustige kleuren (zwart met beige met hier en daar een fuchsia accentje) ook perfect is voor als je niet zo van uitbundige kleuren houdt. Dit jurkje is er ook in de kleuren Black, Navy en Green, maar voor mezelf vind ik deze heldere kleur Blue het mooist.

Tante Betsy Dress Lemonade ButterflyTante Betsy Dress Lemonade Butterfly is een mooi crossover model met een keurig décolleté. Sommige jurkjes van Tante Betsy hebben zo’n laag décolleté dat er echt wel een topje of hemdje onder moet, maar dat is bij model Lemonade niet nodig. Het rokgedeelte loopt iets uit naar onderen toe, en valt bij mij tot iets boven de knie (ik ben 1.78 meter lang). Het model valt iets kleiner dan andere jurkjes van dit seizoen, maar geen hele maat, ik draag haar in mijn ‘gewone’ Tante Betsy maat, XL.

Tante Betsy Dress Lemonade ButterflyIk combineer Tante Betsy Dress Lemonade Butterfly hier met een petrol-kleurige legging (van ‘panty-stof’) van het merk Manouxx. Deze zijn iets minder elastisch dan mijn favoriete panties van Apollo, maar hebben wel een fijn draagcomfort. Het fuchsia uit het jurkje matcht perfect met het roze vestje van Tante Betsy. Deze zijn van afgelopen zomer, maar als je het net als ik snel warm hebt, zijn ze ook voor het najaar en winter uitstekend geschikt.

Tante Betsy Dress Lemonade ButterflyVrouwelijk en elegant

Natuurlijk kleed ik me al veel vrouwelijker sinds ik de jurkjes van Tante Betsy draag. Als ik foto’s terug zie van mijn ‘spijkerbroek met slobbertrui’-look denk ik: hoe kan het dat ik me daar goed in voelde? Als ik nu zie wat een mooi jurkje met me doet, met mijn humeur maar ook met mijn uitstraling. Ik begon vorig jaar met af en toe een jurkje, maar inmiddels draag ik 7 dagen per week een mooi jurkje. Ik denk dat ik straks zelfs gewoon in een jurkje ga verhuizen, hihihi!

Tante Betsy Dress Lemonad Butterfly is nog net een tikkeltje eleganter en vrouwelijker dan de meeste van mijn andere jurkjes. En dat vind ik juist zo leuk aan Tante Betsy, dat de jurkjes allemaal zo anders zijn. Soms zit er een jurkje tussen wat qua model niet helemaal bij mij past, maar er is dan nog zoveel ander moois om uit te kiezen ♥ En het is ook leuk om eens een jurkje te passen wat je misschien niet meteen bij jezelf ziet, zoals ik met dit jurkje had. Dat kan soms heel verrassend uitpakken 🙂

Tante Betsy Dress Lemonade Butterfly Tante Betsy Dress Lemonade ButterflyOp deze foto zie je dat het décolleté keurig is, ook als je voorover bukt 😉

Tante Betsy Dress Lemonade ButterflyOh Happy Dress…

Ja, ik vind Dress Lemonade Butterfly Blue echt een aanwinst in mijn kast. Een kast waar ik steeds gelukkiger van word. Zal ik je een geheimpje verklappen? Iedere avond voor ik ga slapen, neem ik even een kijkje tussen mijn mooie jurkjes. En bedenk ik alvast welk jurkje de volgende dag uit de kast mag. En iedere avond krijg ik een glimlach op mijn gezicht als ik mijn jurkjes mooi op een rij zie hangen, hihihi!

Tante Betsy Dress Lemonade Butterfly Blue kost € 84,95 en is in de webshop van Tante Betsy zelf nog in de maten XS tot en met XL verkrijgbaar. Ik heb dit jurkje ontvangen ♥

16 Comments on Tante Betsy Dress Lemonade Butterfly Blue ♥

 1. Claudia Diependaal
  26 november 2017 at 12:35 (8 maanden ago)

  Hij staat prachtig. Liefs….

  Beantwoorden
 2. Zandra
  19 november 2017 at 14:27 (8 maanden ago)

  De combinatie met je laarzen zijn ook geweldig

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  19 november 2017 at 09:47 (8 maanden ago)

  Hij is leuk, ook zo met dat roze vestje eroverheen! Ik kan me voorstellen dat je in dit soort jurkjes vanzelf vrolijk wordt;-)

  Beantwoorden
 4. Petra van Gils
  18 november 2017 at 18:58 (8 maanden ago)

  Super combinatie! !

  Beantwoorden
 5. Marguerita
  18 november 2017 at 17:47 (8 maanden ago)

  Heel erg leuk, wat een mooie kleur ook. Die kussentjes achter je op de stoel vind ik ook geweldig!

  Beantwoorden
 6. Heidi
  18 november 2017 at 15:20 (8 maanden ago)

  Wat staat deze jurk je mooi zeg. Die kleur past perfect bij je.

  Beantwoorden
 7. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  18 november 2017 at 14:44 (8 maanden ago)

  Wat is het een gave jurk hè?! Hij staat je prachtig en vooral deze mooie heldere kleur staat je super.
  Ja wat is het een feestje om Tante Betsy jurkjes te dragen. Ik word er ook zo vrolijk van en doe inderdaad ook alles in een Tante Betsy. Ik heb een paar oudjes waarin ik slaap of die ik aan zou doen als ik zou gaan klussen. Zelfs kamperen heb ik al in Tante Betsy jurkjes gedaan, voor mij geen jeansbroek meer. Alhoewel ik me er nog niet toe heb kunnen zetten om ze weg te doen ;). Geniet heerlijk van je prachtige jurkjes! Knuff!

  Beantwoorden
 8. Marije
  18 november 2017 at 11:56 (8 maanden ago)

  Ik vind de print geweldig! Staat je super.

  Beantwoorden
 9. Ria
  18 november 2017 at 10:29 (8 maanden ago)

  Wat staat die je mooi, vooral ook de kleur ! Ik vond hem te druk van print voor mezelf Maar als ik je foto’s bekijk … als ik een exemplaar tegenkom met weinig beige aan het decolleté is die verkocht

  Beantwoorden
 10. Esther
  18 november 2017 at 10:26 (8 maanden ago)

  Ik moest even wennen aan jou in deze jurk, omdat het ook rustiger is qua kleur dan ik normaal van je gewend bent, maar hoe meer foto’s ik zie hoe enthousiaster is wordt. Verassend maar wel mooi!

  Beantwoorden
 11. Cindy
  18 november 2017 at 10:15 (8 maanden ago)

  Ik heb deze ook en ben er heel blij mee. Ik was bang dat ik het niet echt een winterkleur zou vinden, maar dat valt me reuze mee. Toevallig heb ik een dik vest waar hij leuk mee combineert en ik voel me er heerlijk in.

  Beantwoorden
 12. Paulien Sickens de Wal- van Dalen
  18 november 2017 at 10:01 (8 maanden ago)

  Deze jurk staat je prachtig en de panty kleurt er zo prachtig bij. Soms twijfel ik zelf weleens aan een kleur maar dan schrijf jij erover en dan us het van “die wil ik ook”

  Beantwoorden
 13. Mireille
  18 november 2017 at 09:57 (8 maanden ago)

  Gaaf met die laarzen
  Fijn weekend xox

  Beantwoorden
 14. Christa
  18 november 2017 at 09:43 (8 maanden ago)

  Ik vind die blauwe kleur ook zo mooi en geweldig met die gave laarzen!

  Beantwoorden
 15. chucky1012
  18 november 2017 at 08:01 (8 maanden ago)

  Deze vrolijk gekleurde dress staat je zo mooi 😉

  Fijn weekend Xoxo

  Beantwoorden
 16. Jorijori
  18 november 2017 at 07:16 (8 maanden ago)

  Mooie look,kleur en het printje staan je prachtig.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.