Tante Betsy Dress Lila Manga Black

Als er één printje van de huidige Tante Betsy collectie veelbesproken is, dan is het wel het Manga printje. Dit is echt een ‘you love it or you hate it’ printje. Bij mij was het (ook al) liefde op het eerste gezicht toen ik de productfoto’s zag in februari. En veel dames zijn met mij in Team Manga. Terwijl het andere team de print kinderachtig, te opzichtig, te druk vindt. Snap ik ergens ook wel hoor, en gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde. Anyway, ik kocht deze geweldige Tante Betsy Dress Lila Manga Black, en laat haar natuurlijk graag aan jullie zien!

Tante Betsy Dress Lila Manga Black

Tante Betsy Dress Lila Manga Black

Als je de print ziet, dan denk jij misschien ook wel: ‘wat kinderachtig’. Of vind je deze print net als ik ook helemaal te gek? De print van Tante Betsy Dress Lila Manga Black schijnt van een tekenfilmserie te komen (uit de jaren 90?), maar ik denk dat ik net iets te oud 😉 ben, ik ken de serie niet. Maar dat weerhield me er niet van om deze Dress Lila te kopen hoor.

Tante Betsy Dress Lila Manga Black

Dress Lila is een nieuw model deze zomer, ik liet haar in een ander printje al zien in de passessie met Neeltje bij Bij Tante Pollewop: klik. Het is een model met een zogenaamd Spaans mouwtje en een iets gerende, zwierige rok. Op het buikgedeelte zitten links en rechts in de naden plooitjes, waardoor een eventueel buikje perfect verhuld wordt ♥ Die plooitjes zitten ook in de taille, aan de kant waar de overslag vast zit.

Tante Betsy Dress Lila Manga Black

Met een oto van 47 cm en een lengte van 103 cm in maat L valt het jurkje perfect op maat. Fijn dat er dit seizoen ook wat jurkjes net iets langer vallen, daar ben ik heel erg blij mee! De stof bestaat uit 93% viscose en 7% elastane: een heerlijke zachte, soepele stof die ook bij wat warmer weer heerlijk draagt.

Details

Hoewel de print van Tante Betsy Dress Lila Manga Black natuurlijk op zich al opvallend genoeg is, zijn er toch een paar kleine details die het jurkje helemaal af maken. Zoals het roze kanten randje langs de halslijn en overslag. De mouwtjes hebben een roze gelockt randje, hierdoor vallen ze een beetje golvend. De roze randjes vallen prachtig op tegen de zwarte ondergrond. En natuurlijk de overslag zelf: zoals ik hierboven al vertelde, is die vast en loopt aan de zijkant uit in plooitjes.

Tante Betsy Dress Lila Manga Black

Ik heb Tante Betsy Dress Lila Manga Black hier gecombineerd met mijn witte Zeeman sneakers, maar er kunnen natuurlijk ook sandaaltjes, slippers, of laarzen onder. Ik draag tegenwoordig zoveel verschillende schoenen onder mijn Tante Betsy jurkjes, zowel in de zomer als in de winter.

Op deze foto kun je goed zien hoe mooi Dress Lila Manga valt. Slank in de taille, en uitlopend op de plekken waar dat kan en mag 🙂

En jullie snappen vast dat iemand die in mei de kerstboom nog heeft staan, niet snel een print te gek of te kinderachtig vindt ♥

Tante Betsy Dress Lila Manga Black Tante Betsy Dress Lila Manga Black

Overslag: ga je voor netjes of voor sexy?

Tot slot nog een paar close-up foto’s van de overslag. Zoals de meeste overslagjurkjes van Tante Betsy, kun je deze op twee manieren dragen. Op de foto hierboven en hieronder draag ik hem ‘netjes’: over mijn borsten heen, zodat er een keurige V-hals ontstaat.

Tante Betsy Dress Lila Manga Black Tante Betsy Dress Lila Manga Black

Op deze foto’s draag ik beide panden van de overslag onder mijn borsten door. Zo ontstaat er een diepere V-hals, en is het jurkje meteen wat sexier. Waarbij er overigens nog steeds niets te zien is hoor, zelfs geen sneak peek van mijn BH, kijk maar:

Ja, ik vind Tante Betsy Dress Lila Manga Black écht helemaal te gek ♥

Het jurkje is onder andere verkrijgbaar in de eigen webshop van Tante Betsy, ze kost € 89,95. Ze is verkrijgbaar in de maten S tot en met 3XL.

34 Comments on Tante Betsy Dress Lila Manga Black

 1. chucky1012
  1 juni 2020 at 05:38 (2 jaren ago)

  Wat staat deze dress jou mooi
  Zo goed heb je deze jurk in de spotlight gezet
  Toen ik het had gezien dacht ik meteen deze is echt geweldig.
  De print is top.

  Xoxo

  Beantwoorden
 2. Dagmar
  31 mei 2020 at 23:34 (2 jaren ago)

  I love manga bij anderen en jou staat ie echt zo ontzettend mooi! Mooie blog ook weer!

  Beantwoorden
 3. Ria
  31 mei 2020 at 14:07 (2 jaren ago)

  Staat je prachtig! Geen print voor mij maar vind hem bij anderen wel leuk…

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 mei 2020 at 20:38 (2 jaren ago)

   Beantwoorden
 4. Inge
  31 mei 2020 at 14:06 (2 jaren ago)

  Van mij mag tante ook met een Holly hobbie printje komen !! Te leuk al dat retro! Fijne dag

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 mei 2020 at 20:38 (2 jaren ago)

   oooooh ja! ♥

   Beantwoorden
 5. Jacqueline Oud
  31 mei 2020 at 10:19 (2 jaren ago)

  Jurkje staat je prachtig zowel qua print als model. Vindt zelf de maga print juist heel mooi, maar snap dat het niet iedereen aanspreekt. Zelf heb ik dit jurkje ook maar wel iin een maat kleiner in een M een omdat hij anders te erg van schouders afhangt. Maar het is zeker een jurkje waar je vrolijk van wordt. Een mooie pinksterdag gewenst!
  Liefs

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 mei 2020 at 20:38 (2 jaren ago)

   Beantwoorden
 6. Anek
  31 mei 2020 at 09:39 (2 jaren ago)

  Wat staat deze je geweldig! Echt, zo mooi! En je hebt ook een goede qua print verdeling te pakken, want dat heb je met grote print dat ze weleens lelijk verdeeld zijn op het kledingstuk. Zo heb ik de lizzy in blauwe variant moeten laten gaan, vind dat nog steeds zo jammer. Geniet lekker van je mooie jurkje!

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 mei 2020 at 20:38 (2 jaren ago)

   Beantwoorden
 7. lalayansuya@gmail.com
  31 mei 2020 at 09:03 (2 jaren ago)

  Hoi ik vond de print mooi
  Alleen hmmmm op n jurkje
  Tot dat ik zag hoe mooi het model bij iedereen stond
  Nu vind ik m vrolijk sexy grappig
  Kortom erg mooi

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 mei 2020 at 20:39 (2 jaren ago)

   ♥ ik vind hem ook vrolijk en sexy!

   Beantwoorden
 8. Sylvia W
  31 mei 2020 at 08:53 (2 jaren ago)

  Ohh Yes en ze staat je prachtig in zijn geheel. De lieve vrolijkheid van de print, het model, de lengte alles! Of jij er model voor gestaan hebt met het ontwerpen.
  Geniet van je dag knuf x

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 mei 2020 at 20:39 (2 jaren ago)

   Beantwoorden
 9. Chantal
  31 mei 2020 at 08:42 (2 jaren ago)

  Het is een prachtig model jurkje met een mooi printje. Maar voor mij iets te veel van het goeie. Maar staat jou geweldig .
  Ook als ik andere dames zie in dit jurkje. Dus wie weet ga ik ooit nog wel overstag

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 mei 2020 at 20:39 (2 jaren ago)

   Beantwoorden
 10. Joyce
  31 mei 2020 at 08:36 (2 jaren ago)

  Jaaaaaa je weet het al he, bij mij was dit één en al jeugdsentiment. Ik vind deze print echt te geniaal! De serie komt zelfs uit de jaren 70, maar is herhaald, ik was nog vrij jong, dus ergens in de jaren 80. Dit overslag model staat je super goed! Echt leuk met die sneakers erbij

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 mei 2020 at 20:40 (2 jaren ago)

   Beantwoorden
 11. Inge
  31 mei 2020 at 08:33 (2 jaren ago)

  Jaaaa tof!! Hier team Love it & got it!

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 mei 2020 at 20:40 (2 jaren ago)

   Beantwoorden
 12. Petra van Schijndel
  31 mei 2020 at 08:21 (2 jaren ago)

  De Manga print staat je prachtig! Ik vind het een leuke print bij een ander. Tot ik de jurk misschien ooit nog eens kan passen..zo gaat dat wel vaker. Maar daar hoef ik jou niks over te vertellen! Fijne dag in je mooie jurk!

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 mei 2020 at 20:41 (2 jaren ago)

   Beantwoorden
 13. Brenda
  31 mei 2020 at 08:16 (2 jaren ago)

  I love Manga❤️❤️ Staat jou super mooie. Voor mij is de jurk te lang. Maar Ik heb wel het shirtje.
  Mooi en duidelijk omschreven Heb je het Natasja. Liefs Brenda

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 mei 2020 at 20:41 (2 jaren ago)

   Beantwoorden
 14. Monique
  31 mei 2020 at 08:09 (2 jaren ago)

  Een heel mooi jurkje wat je geweldig mooi staat. Het model is super, ik voel me zelf te oud voor deze leuke print.
  Knuffel!

  Beantwoorden
  • Inge
   31 mei 2020 at 08:32 (2 jaren ago)

   Jaaaa tof. Team Love it & got it

   Beantwoorden
   • Natasja
    31 mei 2020 at 20:40 (2 jaren ago)

    Beantwoorden
  • Natasja
   31 mei 2020 at 20:41 (2 jaren ago)

   ♥ Jij bent daar echt niet te oud voor!

   Beantwoorden
 15. Yolanda
  31 mei 2020 at 08:01 (2 jaren ago)

  Hij staat je prachtig inderdaad een echte Natasja. Creatie . Ik word blijft als ik er naar kijk dus een toppertje.

  Beantwoorden
  • Jacqueline Harbers
   31 mei 2020 at 09:20 (2 jaren ago)

   Een knaller van een jurkje, wat je heel erg mooi staat!

   Beantwoorden
   • Natasja
    31 mei 2020 at 20:38 (2 jaren ago)

    Beantwoorden
  • Natasja
   31 mei 2020 at 20:41 (2 jaren ago)

   Beantwoorden
 16. Esther Messing
  31 mei 2020 at 06:47 (2 jaren ago)

  Deze staat je zo mooi, en wat fijn dat de jurkjes de juiste lengte voor jou hebben nu. Voor mij zijn ze met mijn 1.64 allemaal aan de lange kant. Maar ach genoeg moois te koop. Fijne dag kus Esther

  Beantwoorden
  • Natasja
   31 mei 2020 at 20:42 (2 jaren ago)

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.