Tante Betsy Dress Lilly Petal Green

EΓ©n van de jurkjes die meteen bij de eerste foto op mijn verlanglijstje stond, is Tante Betsy Dress Lilly Petal. Een heerlijk, echt retro jurkje waar ik meteen helemaal blij van werd. Eigenlijk wilde ik haar in de kleur Navy, maar die was in mijn maat al heel snel uitverkocht. Bij de passessie bij Bouke van Bij Tante Pollewop kocht ik de Black variant al, die bleek namelijk ook prachtig. En later zag ik op de website van Tante zelf de kleur Green, die vond ik misschien nog wel mooier dan de Navy! Kijk zelf maar eens wat een prachtige kleuren! ♥

Tante Betsy Dress Lilly Petal Green

Eigenlijk is Tante Betsy Dress Lilly Petal voor mij hΓ©t perfecte jurkje. Getailleerd waar dat mag, uitlopend waar ik dat kan gebruiken. Met lange mouwen, een ronde hals zodat ik het niet snel te warm krijg, een super gave retro print, Γ©n: zakken! Ja, zakken in een jurkje is toch echt wel da bomb vind ik! En met mij veel vrouwen, hihihi! Bij dit model zijn de zakken bovendien voorzien van prachtige epauletten met een mooie roze knoop erop. I love it! ♥

Tante Betsy Dress Lilly Petal

Tante Betsy Dress Lilly Petal is gemaakt van biologisch katoen (93% katoen en 7% elasthan), een heerlijk zacht en soepel stofje. Het is een wat dikkere stof, maar niet tΓ© dik. Het is tenslotte niet het hele najaar en winter koud, en zo kun je haar nu ook al prima dragen.

Ik draag dit jurkje in mijn eigen maat L, deze heeft een oto van 46 cm en een lengte van 100 cm. Tot voor kort droeg ik haar nog met blote benen, maar inmiddels heb ik mijn leggings en panties weer tevoorschijn gehaald hoor πŸ˜‰

Tante Betsy Dress Lilly Petal

De perfecte combi, geshopt in mijn eigen kast

Naast een heerlijke verzameling jurkjes, heb ik inmiddels ook een goed assortiment panties, sokken, laarzen, schoenen en vestjes in mijn kast. Dus de perfecte combi bij Tante Betsy Dress Lilly Petal Green had ik al snel gevonden. Ik koos voor mijn Clumpys’s Lynn Capri Turquoise, die ik bij Bij Tante Pollewop kocht. Deze heeft voor mijn doen best een hoge hak, maar ik kan hier echt heel goed op lopen. Zelfs een lunchwandeling op doordeweekse dagen doe ik er gemakkelijk mee.

De afgelopen maanden heb ik heel wat Limited Edition Snag Tights gekocht, inmiddels toch wel mijn favoriete pantymerk. Deze kleur heet Shrimp, en kocht ik afgelopen zomer. Nu was het er eindelijk koud genoeg voor. Omdat laarzen je panty nog weleens willen beschadigen, koos ik ervoor om kniekousen over mijn panty te dragen. Deze zijn van het merk Jimmy Lion, en heb ik in vier verschillende kleuren. De kleuren matchen allemaal zo goed met het jurkje! ♥

Tante Betsy Dress Lilly Petal

De super retro epauletten, met contrasterend biesje en grote knoop, op de zakken ♥

Tante Betsy Dress Lilly Petal is echt een heerlijk jurkje in de stijl van de jaren ’60. Van boven valt ze mooi aansluitend, en accentueert ze je vrouwelijke vormen. Vanaf de taille naar beneden loopt het jurkje iets uit, waardoor ze prachtig slank afkleedt. Ik houd van dit model!

Tante Betsy Dress Lilly Petal

Back to the sixties

Yes, Dress Lilly Petal is Γ©cht helemaal mij, en ik vind de kleur Green zo ontzettend mooi! Misschien moet ik maar blij zijn dat de kleur Navy al zo snel uitverkocht was in mijn maat, anders had ik deze wellicht nooit gekozen πŸ™‚

Dress Lilly Petal Green is in de webshop van Tante nog in bijna alle maten verkrijgbaar, ze kost € 89,95. Ze is ook verkrijgbaar in de kleuren Black en Navy, de laatste is in een aantal maten echter al uitverkocht.

9 Comments on Tante Betsy Dress Lilly Petal Green

 1. Petra van Schijndel
  30 september 2020 at 21:20 (4 maanden ago)

  Echt heel mooi! Ook de combinatie met panty, laarzen en kniekousen…β™₯️β™₯️β™₯️

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  30 september 2020 at 20:41 (4 maanden ago)

  Wauw deze pretty dress staat jouw zo mooi
  Prachtige foto’s…

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Anneke
  30 september 2020 at 19:03 (4 maanden ago)

  Prachtig Natasja
  En wat ziet je woonkamer er ook prachtig uit.
  Het groene jurkje in combi met roze vind ik echt geweldig

  Beantwoorden
 4. Lieve
  30 september 2020 at 18:52 (4 maanden ago)

  Staat jou heel mooi Natasja!

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  30 september 2020 at 17:02 (4 maanden ago)

  Wat een mooie kleuren!
  Echt een vrolijke combinatie πŸ™‚

  Beantwoorden
 6. Wilma Rommelse
  30 september 2020 at 15:28 (4 maanden ago)

  Het is zo’n mooi jurkje en staat je onwijs goed. Geen wonder dat hij mee moest.

  Beantwoorden
 7. Joyce
  30 september 2020 at 12:16 (4 maanden ago)

  Echt zooo gaaf joh dit jurkje bij jou!! Die zakken met die knoop echt geweldig! Ook zo tof die panty met die sokken erbij, goede oplossing voor het beschadigen van de panty

  Beantwoorden
 8. Jacqueline Oud
  30 september 2020 at 11:13 (4 maanden ago)

  Vindt het ook een prachtig jurkje! Eigenlijk wel in alle kleuren bijzonder en de moeite waard! De blauwe viel mij meteen al op en door jouw passessie bij Tante Pollewop zag ik dat de zwarte ook erg mooi is en nu zie ik dat de groene ook erg mooi is! Dank weer voor deze passessie!

  Beantwoorden
 9. bychristiana
  30 september 2020 at 08:26 (4 maanden ago)

  Leuk dat dit jurkje zo goed gedragen kan worden met blote benen, maar ook met een panty;-) Ik vind het ook fijn dat ik bepaalde favoriete jurkjes lekker het hele jaar door kan dragen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.