Tante Betsy Dress Lola Beau Belle (limited edition)

In de prachtige zomercollectie waar Tante Betsy ons tot nu toe op heeft getrakteerd, zitten een paar heel bijzondere jurkjes. De Beau Belle print, in twee modellen verkrijgbaar, is namelijk een limited edition en alleen verkrijgbaar bij Tante zelf in de webshop. Bij het woord ‘limited edition’ ben ik altijd snel verkocht, dus kwamen er maar liefst twee van deze Beauties in mijn kast wonen. Ik laat jullie vandaag Tante Betsy Dress Lola Beau Belle zien ♥

Tante Betsy Dress Lola Beau Belle

Tante Betsy Dress Lola Beau Belle

Tante Betsy Dress Lola Beau Belle is één van de twee limited editions die nu verkrijgbaar zijn in de webshop van Tante. Ze is verkrijgbaar in de kleuren Blue, Green en Black. Het andere model in deze mooie BB print is Dress Maria, een nieuwe modelletje dit voorjaar. Ook deze is verkrijgbaar in dezelfde drie kleuren.

Tante Betsy Dress Lola Beau Belle heeft een prachtige Brigitte Bardot print. Afgelopen winter zagen we Frida Kahlo al voorbij komen op jurkjes van Tante Betsy, dit keer dus BB. Omlijst door al even prachtige bloemen, koolmeesjes en vlinders. Een lieflijk tafereeltje, waar je wel verliefd op moet worden.

Tante Betsy Dress Lola Beau BelleDress Lola heb ik al vaker laten zien op Beautyspots, het is één van de bekendste modellen van Tante. En dat snap ik helemaal, want het is en blijft een prachtig, super vrouwelijk model. De knoopjes en plooitjes bij de buste, de kleine pofjes op de schouders, de tailleband en daaronder een licht uitlopende rok: alles klopt gewoon aan dit model. Het kleedt mooi en vrouwelijk af, en laat je vrouwelijke vormen in al hun schoonheid zien.

Ik draag Tante Betsy Dress Lola Beau Belle in mijn eigen maat L, deze heeft een oto van 47 cm en een lengte van 103 cm. Het is voor mij een mooie lengte, ze valt tot op de knie.

Tante Betsy Dress Lola Beau BelleBlauw, of groen? Of…

Ik kon niet zo goed kiezen tussen de kleuren Blue en Green. In eerste instantie had ik in de kleur Blue Dress Maria besteld, maar dat bleek niet zo mijn model. Ik besloot toen om Dress Lola Beau Belle gewoon in twee kleuren te nemen. Gewoon, omdat het kan ♥

Op de foto hierboven kun je de mooie print van dichterbij zien. De kleur Blue is de helderblauwe kleur zoals we die van Tante Betsy kennen. De kleur Green is volgens mij wat dieper groen dan anders, maar ik vind haar prachtig ♥ Ik heb Tante Betsy Dress Lola Beau Belle ook in de kleur Black gezien, en die is eigenlijk ook gewoon echt heel mooi!

Dress Lola Beau Belle is gemaakt van de dikkere stof die we kennen van een paar jaar geleden van Tante. Maar uiteraard wel van biologische katoen, zoals alle items sinds een paar seizoenen zijn. Het is een stof die heerlijk draagt, mooi valt en minder tekent dan de wat dunnere stof.

Tante Betsy Dress Lola Beau BelleSS20 Sporty Jacket Solid Black

Dan even een shoutout naar het SS20 Sporty Jacket Solid Black. Ik vertelde het in mijn pasvideo al, hoe ontzettend fijn de Sporty Jackets dragen dit seizoen. Ook deze zijn gemaakt van biologisch katoen, en zijn super zacht en soepel. De mouwen vallen dit jaar iets ruimer dan afgelopen winter, waardoor het net iets lekkerder zit. Ik draag de Sporty Jacket in maat XL, dat is mijn vaste maat voor deze Jackets. De oto van deze maat is 49 cm. De SS20 Sporty Jacket is verkrijgbaar in de kleuren Black, Blue, Green en Red.

Ik vind de oranje inzet bij deze Sporty Jacket echt súper gaaf, en natuurlijk helemaal retro! ♥ De Sporty Jackets kosten € 79,95 en zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met 3XL.

Tante Betsy Dress Lola Beau BelleTot slot nog een close-up van de prachtige halslijn van Dress Lola Beau Belle ♥ Het schattige roze biesje en roze knoopjes vormen een mooi accent met de heldere blauwe kleur. Zoals je ziet is het décolleté keurig, je hoeft hier geen topje onder te dragen. En dat is in de zomer straks natuurlijk wel zo fijn!

Dress Lola Beau Belle is verkrijgbaar in de webshop van Tante Betsy, ze kost € 89,95.

12 Comments on Tante Betsy Dress Lola Beau Belle (limited edition)

 1. Miranda Aerts
  6 april 2020 at 10:51 (2 maanden ago)

  Ik snap heel goed dat je niet kon kiezen tussen de kleuren, want ze zijn allebei erg mooi!

  Beantwoorden
 2. Caro
  29 maart 2020 at 14:55 (2 maanden ago)

  Wat staat ie jou mooi!!! Ik ga hem steeds leuker vinden.

  Beantwoorden
 3. Annette Elias
  29 maart 2020 at 12:58 (2 maanden ago)

  Wat prachtig! Ik ga deze print echt steeds mooier vinden!

  Beantwoorden
 4. Esther Messing
  29 maart 2020 at 10:35 (2 maanden ago)

  Wat een topper is dit ook weer. En hij staat je prachtig.
  Geniet ervan

  Beantwoorden
 5. Sylvia W
  29 maart 2020 at 10:06 (2 maanden ago)

  Door jou wil ik ‘m ook! Ze staan je beiden zooooo gaaffff. Alleen heb ik mijn zinnen gezet op de zwarte… en die is ff bij iemand anders (duim! duim! duim! dat ie retour komt bij Tante, melding aan gezet) Ik heb nog geen jurkje in dit model, maar de lengte perfect en vanwege de lengte van het andere model waag ik die poging maar niet….

  Beantwoorden
 6. Neeltje
  29 maart 2020 at 09:39 (2 maanden ago)

  Prachtig jurkje voor je. De kleuren zijn wederom erg sprekend. Chapeau voor tantes ontwerpkunsten. Het model (en de andere) is het niet voor me. Dus ik ga los op andere items

  Beantwoorden
  • Nicolette
   29 maart 2020 at 23:07 (2 maanden ago)

   Oh het is echt wel een beauty!
   Hij staat je prachtig!
   Ik denk dat ik hem toch wel ga bestellen, maar denk dan het andere model. De Lola is mij net te lang en jammer dat die print niet doorloopt.

   Beantwoorden
 7. Joyce Siemons
  29 maart 2020 at 09:20 (2 maanden ago)

  Wauw staat je zo mooi! Ik moest best even wennen aan deze print, maar toen ik haar aanzag bij de ‘gewone’ vrouwen dacht ik gelijk dit staat toch wel heel gaaf! Is het trouwens vergelijkbaar met de aardbeien stof? Fijne dag vandaag

  Beantwoorden
 8. Petra van Schijndel
  29 maart 2020 at 09:00 (2 maanden ago)

  Heel mooi deze jurk. Het Lola model is 1 van mijn favoriete modellen. Ik heb ook voor de blauwe gekozen.

  Beantwoorden
 9. Yolanda
  29 maart 2020 at 08:55 (2 maanden ago)

  Staat je weer super leuk

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  29 maart 2020 at 06:32 (2 maanden ago)

  Zo mooi staat deze prachtige dress jou
  Mooie afgewerkte hals met de kleurrijke rand.
  Ook het vest is pretty
  Ik ga meteen even kijken….
  Fijne stof biologisch katoen.
  Dat draag ik de laatste tijd alleen maar….
  Fijn dat het in meerdere colours te koop is.

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Happy Susan blogger
   29 maart 2020 at 09:02 (2 maanden ago)

   Whahaha heel herkenbaar in meerdere kleuren gewoon omdat het kan.
   Zo’n gaaf jurkje is het hè en wat me opviel dat de hals hoger gesloten is als gebruikelijk. Een minder Heidi in Tirol gevoel dat je buste enorm prominent aanwezig is en ja heerlijk in een dikkere kwaliteit biokatoen. Ik heb haar in het zwart en de Maria in het groen. Maar de blauwe versie gaat er ook nog komen, gewoon omdat het kan én ik onlangs weer wat kasthangers verkocht heb. Geniet er heerlijk van, ze staat je prachtig!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.