Tante Betsy Dress Lola Vintage Deer

Eén van de ‘oudste’ modellen jurkjes van Tante Betsy is denk ik Dress Lola. En meteen ook één van de populairste modellen. Het is dan ook echt een plaatje van een jurkje: elegant, vrouwelijk, én ze staat mooi in alle maten. Ook dit najaar is Lola weer terug, in de Strawberry print en in een verrassend mooie en kleurrijke herten-print. Vandaag staat Tante Betsy Dress Lola Vintage Deer in de spotlights, een jurkje wat al veel dames positief heeft verrast!

Tante Betsy Dress Lola Vintage Deer

Tante Betsy Dress Lola Vintage Deer

‘Een hert? Wie gaat er nou met een groot hert op haar jurk rondlopen?’. Dat waren zo’n beetje de reacties die op de facebook-groepen kwamen toen de eerste foto’s van Tante Betsy Dress Lola Vintage Deer verschenen. En ook toen de tweede lichting van de najaarscollectie daadwerkelijk binnen kwam bij de verschillende verkooppunten, waren veel dames nog een beetje sceptisch. Ik niet, ik had al lang gezien dat dit een toppertje was, al was het alleen al vanwege de prachtige kleuren ♥ Ik had haar dan ook op mijn verlanglijstje gezet, en was als een kind zo blij toen ik haar ontving van Tante Betsy. Kijk dan hoe leuk ze is!

Tante Betsy Dress Lola Vintage DeerDress Lola heeft de prachtige, super vrouwelijke halslijn met knoopjes bij de buste, en plooitjes bij de schouders. Dat geeft haar dat tikje ondeugende, frivole wat haar zo bijzonder maakt. De taille is iets verhoogd, wat een slank silhouet geeft. De rok loopt uit in een mooie A-lijn, dit alles samen zorgt ervoor dat Dress Lola bijna iedere vrouw prachtig staat. Echt een jurkje waar je je op en top vrouw in voelt ♥

Tante Betsy Dress Lola Vintage DeerAll-over print

Tante Betsy Dress Lola Vintage Deer heeft een hele mooie, grote all-over print, iets wat je niet vaak ziet bij Tante Betsy. Meestal zijn de jurkjes en rokjes voorzien van een klein printje over de hele stof. Maar wat vind ik dit gaaf! Veel dames waren in het begin ook een beetje ‘bang’ over de verdeling van de print. Of je bijvoorbeeld niet een half hert op het rokgedeelte zou krijgen. Ik heb inmiddels al veel Vintage Deer jurkjes voorbij zien komen (ook het Mia model, en het rokje) en ik kan je verzekeren: bij ieder item loopt de print even mooi over het model.

Tante Betsy Dress Lola Vintage DeerMaar zoals ik hierboven al vertelde: ik vind Dress Lola Vintage Deer niet alleen mooi vanwege de print, maar ook vanwege de prachtige kleuren. Want eigenlijk zie je, als je het jurkje draagt, de print an sich niet meer eens zo goed terug. Maar wel die mooie, intense kleuren. Die ik dan weer super gaaf vind om te combineren met een fuchsia vestje. Ja, ook al komt die kleur helemaal niet voor in het jurkje 😉 Ik vind het juist leuk om met het combineren van mijn Tante Betsy jurkjes net een beetje verder en anders te denken en te doen.

Tante Betsy Dress Lola Vintage DeerPasvorm

Tante Betsy Dress Lola Vintage Deer valt strak op maat. Ik draag haar in mijn eigen maat XL, maar dat is bij mij wel net op het randje. En met in mijn achterhoofd dat ik eigenlijk een paar kilo zou moeten afvallen. Ze valt dan ook vrij aansluitend bij mij, maar nog steeds niet te strak. Houd je er niet van om je jurkje strak aansluitend te dragen, dan kun je er misschien beter voor kiezen om dit jurkje een maat groter te nemen. Ze is qua pasvorm vergelijkbaar met Dress Lola Viola van afgelopen zomer, die viel ook iets aansluitender, vooral op de buik.

Tante Betsy Dress Lola Vintage DeerDress Lola Vintage Deer valt bij mij net iets boven de knie, en heeft dus een prima lengte. De mouwen zijn driekwart, daardoor kun je het jurkje lekker lang doordragen.

Door de vele kleuren in het jurkje kun je haar op ontzettend veel manieren combineren. Ik draag er hier een Apollo panty in de kleur Jolly Green onder, maar ook een wat donkerdere kleur groen past er erg mooi bij. En okergeel, en fuchsia, petrol… Tante heeft dit najaar ook hele mooie effen leggings in het assortiment, deze zijn vooral op de koudere dagen super comfortabel. En ze dragen ontzettend lekker, ik koop ieder seizoen wel een paar leggings van Tante Betsy.

In dezelfde print is ook nog Dress Mia verkrijgbaar (met het kraagje) en een rokje. De laatste is ook zo ontzettend leuk te combineren met van alles en nog wat!

Tante Betsy Dress Lola Vintage Deer Tante Betsy Dress Lola Vintage DeerTante Betsy Dress Lola Vintage Deer (€ 89,95) is nog in bijna alle maten verkrijgbaar in de webshop van Tante Betsy, en bij verschillende verkooppunten. Ik heb dit jurkje ontvangen voor mijn blog ♥

7 Comments on Tante Betsy Dress Lola Vintage Deer

 1. Johanna
  5 november 2018 at 19:24 (6 maanden ago)

  Wat staat de vintage deer jou prachtig!! Ik was één van de dames die twijfels had bij deze print, maar intussen hangt hij ook in mijn kast. Hij is zo leuk, en op veel manieren te combineren. Dat roze vestje erbij staat verrassend mooi!

  Beantwoorden
 2. Susan happy Tante Betsy blogger
  5 november 2018 at 09:29 (6 maanden ago)

  Wat is het een geweldige jurk hè. Hij staat je prachtig en ik heb hem ook al bij diverse vrouwen gezien, al dan niet in Lola model 😉 en stuk voor stuk is hij mooii!
  Ja ik moest ook heel even wennen aan die all-over print, maar model Lola is mijn favoriete model en deze moest er gewoon komen.
  Gelukkig heb ik ook zo’n lieve Tante en kreeg ik hem voor mijn blog en ben er dol op. Ik combineer haar ook graag met fuchsia of met aqua groen of oranje of oker geel…je kunt alle kanten op met deze jurk ;). Het is gewoon een toppertje. Geniet er heerlijk van! Knuff!

  Beantwoorden
 3. Caro
  3 november 2018 at 10:02 (6 maanden ago)

  Ik ben gek op het Lola model! Staat zo mooi vrouwelijk. Deze staat je prachtig!

  Beantwoorden
 4. Heidi
  3 november 2018 at 09:35 (6 maanden ago)

  Wat een goed idee met de Jolly Green. En fuchsia vind ik ook geweldig combineren met dit jurkje. Het is een plaatje

  Beantwoorden
 5. Joyce Siemons
  3 november 2018 at 09:30 (6 maanden ago)

  Oh wat grappig, jij laat vandaag de lola zien, ik de mia tóch net weer even anders! Dit model staat je heel mooi! Ik was ook op slag verliefd op deze print

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  3 november 2018 at 06:21 (6 maanden ago)

  Deze mooie dress met kleurrijke print staat jou prachtig
  Zulke mooie foto’s.

  Een heel fijn weekend

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.