Tante Betsy Dress Lola Viola Navy ♥

Al jaren is het één van de populairste modellen uit de collectie van Tante Betsy, en dit voorjaar is ze er in een geweldig mooi retro bloemetjesmotief. Tante Betsy Dress Lola Viola, je zag haar onlangs al in het zwart voorbij komen. Maar omdat ik zo verliefd ben op het model, hangt ze in twee kleuren in mijn vrolijke kledingkast. Vandaag laat ik de Navy variant graag aan jullie zien!

Tante Betsy Dress Lola ViolaTante Betsy Dress Lola Viola Navy

Tante Betsy Dress Lola Viola is er in drie verschillende kleuren, waarvan ik eerder al de zwarte variant liet zien. Daarnaast is er ook nog een rode variant, met mooie roze bloemetjes. Alle drie hebben ze de prachtige retro bloemenprint. Die retro printjes zijn precies waarom ik zo gek ben op Tante Betsy ♥

Natuurlijk staat ook van Tante Betsy niet ieder model bij iedereen even mooi, maar ik denk wel dat je kunt stellen dat er voor ieder figuur een (of meerdere) geschikt model is. Want zo is de Viola print ook verkrijgbaar in model Lucy, een nieuw model in de collectie. Lucy heeft een mooie ronde halslijn met prachtige kraag. Ik heb Lucy ook gepast, maar bij mijn figuur paste ze helaas niet zo mooi.

Tante Betsy Dress Lola ViolaMijn ervaring met de jurkjes is inmiddels: zodra ik een jurkje aantrek, weet ik of het een match is of niet. Twijfel ik, en word ik er niet direct blij van, dan is het model of printje het niet voor mij. Maar gelukkig heb ik dat niet heel vaak met de jurkjes van Tante Betsy 😉

Tante Betsy Dress Lola ViolaTante Betsy Dress Lola Viola is typisch zo’n jurkje waar ik blij van werd zodra ik haar aantrok. De prachtige halslijn, de lichte pofmouwtjes, de plooitjes bij de buste en de verhoogde taillelijn zorgen ervoor dat het jurkje een prachtig slank silhouet heeft.

Tante Betsy Dress Lola ViolaAltijd die eeuwige twijfel …

Ik lees op de Facebook-groepen veel berichtjes van vrouwen die twijfelen over een jurkje. Dat ze zich afvragen of je hun buikje niet te veel ziet in dat ene model, of hun rolletjes. Of het printje niet te druk is, of de kleuren te vrolijk voor hun leeftijd. Ik heb daar altijd maar één antwoord op: als JIJ blij wordt van wat je in de spiegel ziet, dan past het jurkje perfect bij je. Ook met een zichtbaar buikje, dat is bij mij bij Tante Betsy Dress Lola Viola ook het geval, dat zie ik heus wel. En ik heb daar totaal geen moeite mee, dat buikje is onderdeel van mij. En wat een ander van mijn jurkjes vindt, dat vind ik al helemaal niet belangrijk.

Ik kreeg trouwens onlangs op mijn werk te horen dat ik het afgelopen jaar zo veranderd ben, zoveel sterker en zelfverzekerder. Mogen jullie drie keer raden hoe dat komt 🙂

Tante Betsy Dress Lola ViolaVoelen jullie het ook? Het voorjaar hangt in de lucht ♥

Tante Betsy Dress Lola Viola Tante Betsy Dress Lola ViolaIt’s gonna be such a beautiful summer!

Inmiddels is ook de tweede levering van deze zomercollectie binnen bij de verschillende verkooppunten. En oh, daar zit ook veel moois tussen hoor! Ik heb al verschillende keren op pinterest en op Youtube gekeken naar de jurkjes, rokjes en shirts die hier tussen zitten. Gelukkig maar dat de hele collectie weer in gedeeltes komt, zo is het voor ons Tante Betsy dames nog een klein beetje te overzien, hihihi!

Tante Betsy Dress Lola ViolaTante Betsy Dress Lola Viola is voor nu nog heerlijk om te dragen met een vestje erover. Maar het duurt vast niet lang meer voor we echt met blote armen, en wat later ook met blote benen naar buiten kunnen. Of de eerste keer zonder jas buiten in het zonnetje koffie drinken, daar kijk ik zo naar uit! Ik merk gewoon dat ik zo ontzettend opknap van de warmte van het lentezonnetje. Wat vind jij het allerfijnst van het voorjaar?

Dress Lola Viola Navy (€84,95) is nog in bijna alle maten verkrijgbaar in de webshop van Tante. Ik heb dit mooie jurkje ontvangen voor mijn blog ♥

Met dank aan Jori voor de wederom schitterende foto’s ♥

10 Comments on Tante Betsy Dress Lola Viola Navy ♥

 1. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  24 maart 2018 at 07:43 (4 maanden ago)

  Wat staat deze Lola Viola je prachtig en wat maakt die Jori prachtige foto’s!
  De Lola jurkjes is een van mijn favoriete modellen van Tante Betsy, zo gaaf dat ze iedere collectie nu terug komen.
  En wat zeg je dat mooi, je komt inderdaad als een zelfverzekerde vrouw over die heerlijk straalt in de Tante Betsy jurkjes. Mooi dat je daarin hebt mogen groeien en nu heerlijk jezelf kan zijn en dit ook kunt uitdragen.

  En ja we hebben allemaal een buik, maar die buik kun je wel camoufleren door wat wijds eroveraan te trekken, maar vaak maakt je dat niet slanker. Dus van mij mag hij er ook gewoon zijn, kun je meteen zien dat ik van lekker eten hou whahaha. Geniet er heerlijk van! Knuff!

  Beantwoorden
 2. Ellen
  20 maart 2018 at 15:10 (4 maanden ago)

  Vind hem jou weer prachtig staan, vandaag de rode versie aan gehad het is wel een plaatje!

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  20 maart 2018 at 12:07 (4 maanden ago)

  Deze mooie jurk staat je prachtig
  Zulke leuke foto’s.
  Jij bent zeker veel sterker geworden en weet wat jij wilt.
  Heb respect voor jou.

  Xoxo

  Beantwoorden
 4. Corine
  20 maart 2018 at 09:08 (4 maanden ago)

  Prachtig de lola viola, ben ook zo blij met die collectie!! Staat je super

  Beantwoorden
 5. Judith
  20 maart 2018 at 09:05 (4 maanden ago)

  Hoi Natasja,
  Wat sta je prachtig op de foto’s. Dit jurkje staat je echt erg mooi.
  En je hebt ook schrijftalent, echt leuk om te lezen.

  Beantwoorden
 6. Tamara
  20 maart 2018 at 08:56 (4 maanden ago)

  Geweldig
  Staat je prachtig en ook een mooie kleur vest
  erbij! En ja die fantastische laarzen weer!!

  Beantwoorden
 7. Annette
  20 maart 2018 at 08:41 (4 maanden ago)

  Prachtig! Dit jurkje zit je als gegoten! Ook de foto’s zijn super!

  Beantwoorden
 8. Dagmar
  20 maart 2018 at 07:37 (4 maanden ago)

  Leuke foto’s Natasja en wat staat dut jurkje je mooi!!!

  Beantwoorden
 9. Miranda
  20 maart 2018 at 06:54 (4 maanden ago)

  Ik zeg: blue is the new black! 🙂
  Wat een mooie combinatie, ik vind deze kleuren mooi staan bij jou.
  Op naar de lentezon 😎

  Beantwoorden
 10. Marije
  20 maart 2018 at 06:50 (4 maanden ago)

  Ik vind dit model je ook echt heel erg goed staan.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.